Omdömen om Christina Karlssons Veterinärpraktik
2008-08-29
Wike
Hon är otroligt kunnig och duktig på sitt område. Har ALDRIG ens funderat på ett andra utlåtande efter hennes diagnos. Rak, tydlig, går inte att missuppfatta. Är flexibel och ställer upp så fort hon kan. En veterinär man Inte vill släppa. =)
2007-07-23
agneta
Är mycket flexibel och har vid ett flertal tillfällen ställt upp då det har varit akut. Ett brinnande intresse som vi är mycket tacksamma för. Tacksam kanin/katt/hundägare.
2007-06-18
Lilo
Hos Christina möts man av en gedig kunskap, mycket gott omdöme och vettiga beslut kan tas i en häpnadsväckande vacker miljö. Där sprudlar det ochså av härlig energi! Hälsar San-T-Ree miss Joplin Och san-T-Ree Sir Frances
2007-05-16
Beleen
En ledsen liten tjej kom för att ta farväl av en vän som inte längre orkade leva. Vi möttes av en mkt godhjärtad och hjälpsam veterinär som gav oss all den tid vi behövde. Vi är evigt tacksamma!
2007-05-16
Beleen
Med 11 yrväder till valpar och en stundande veterinärbesikting kan man bara vara hemskt tacksam för all den hjälp denna pärla erbjuder. Det är aldrig något problem med något och allt löser sig. Evigt tacksam för allt du någonsin hjälpt mig med!
Så bra med mottagningen på GG-hund och katt på Vegagatan. Det är öppet med drop-in mellan 17 och 18 på tisdagar. Kanon! Christina har hjälp mig med hästar ,katter och hundar.