Online Publishing Solna AB

Omdömen om Online Publishing Solna AB

2012-03-30

Bodil Svensson Sy

Säljarna?

Stackars Stackars säljarna som säker sitter under pisk-rapp och försöker lura in folk på deras skit sida!
Känns som att man tjänar bättre på kasta pengarna i toan!!
Fick en fakturan, fast jag inte beställt nått.
Talade med någon " chef" som skulle läsa ärendet. . ingen raketforskare om man säger såå..

2012-03-29

Liselott

Lurendrejare

Otrevliga och oseriösa säljare!! Säger att alla företag med ett organisationsnummer måste ha sina telefonnummer och adressuppgifter med. Att det tidigare varit gratis, men nu kostar det 2900:-. Försökte att inte svara ja på någon fråga, men åkte dit på att hon frågade om hon ringde på min fritid. Fick avsluta samtalet med att lägga på luren. Obehagligt!!

2012-03-15

Veronica

VARNING,VARNING!!

Vad ni än gör så befatta er inte med detta oseriösa företag. De ägnar sig åt att lura småföretagare. Utgör sig för att vara 118118. Du blir inspelad från det att du svarar i telefon. Säger du ja vid något tillfälle är du såld!! Vi polisanmälde och blev kontaktade flera månader senare av polisen i Stockholm. Han berättade att det kommer in hur mycket pengar som helst på deras bg varje dag. Jag är så förbannad på dessa bluffföretag. Så AKTA er!

2012-02-23

Linus Nilsson

Svara inte...

Svara för guds skulle inte ja till något. Var helt förberedd när de ringde och sade att det var från "Nummerupplysningen" och frågade om jag ville bekräfta några uppgifter som de skulle ha registrerade. Detta hände min arbetsgivare. Han råkade tydligen vräka ur sig något ja i ett helt annat sammanhang och fick därpå det ena kravbrevet efter det andra. Den ansvarige hos "Nummerupplysningen" eller 118200 som de egentligen heter (men motvilligt avslöjar) hävdade bestämt att allt fanns inspelat och att det bara var att betala. Vi krävde att få höra inspelningen men efter flera månader hade de fortfarande inte fått fram den (den hade ju inget bevisvärde eftersom de försökt lura oss). Efter en hyfsat rättsprocess så vann arbetsgivaren förstås.

Tjejen i telefonen hade idag dessutom mage att börja kaxa när jag sade att jag inte ville ha med sådana blufföretag att göra. Blev tvungen att släbara lägga på...

2012-02-21

Egen företagare

Varning!!

Blev idag uppringd av en kille som inte kunde ta mitt Nej Tack. Han blev irriterad över att jag sa så eftersom det här var för min skull. De ville ge mina kunder möjlighet att söka upp mitt telefonnummer. Uppdateringar måste göras varje år. Han bad mig gå in via datorn för att se att företaget var seriöst på deras egen hemsida. Om jag inte lyssnade på de uppgifter de hade och uppdaterade skulle kunder inte kunna nå mig. Bull shit! Han sa att han nu tog bort mitt nummer från deras listor. Jag kollade upp telefonnumret som hörde till Online Publishing Solna AB. Önskar att det fanns ett moln istället för en sol när man bedömer.

2012-02-15

VARNING bluffföretag

Detta är ett BLUFFföretag!! Ringer från olika 031-nummer och påstår att man är tvungen att betala ett grundpris.
SÄG ALDRIG JA OAVSETT VAD DE FRÅGAR

2012-02-14

VARNING !!!
Detta företag presenterar sig som om De vore från nummerupplysningen när de ringer.
Vill erbjuda en företagstjänst som Du inte behöver för 3.900:-. Lägg på luren utan att ta emot några som helst erbjudanden.
Dessa parasitföretag lever av godtrogna seriösa företag.

2012-02-09

Pekka

Pestvarning utfärdad

Någon idiot kan inte ta ett nej tack, utan tjatar om och om igen att man beställt tjänster man inte vill ha.

2012-01-27

Blåst på tusenlappar

Varning för detta företag.

Har erhållit faktura på onlinefakturering där avtalet rullar vidare om man ej säger upp det 3 mån i förväg. Aldrig varit med om ngt liknande inom denna bransch. Dessutom gäller avtalet 9 mån till skillnad mot konkurrenterna som gäller 12 mån.
Sådana här företag skall stoppas......

2012-01-26

Elisabet Emtelin

Tant

Har fått faktura från företaget 10 dagars betalningsvillkor. Skickas till inkasso två dagar efter förfallodag, pengarna fanns på deras konto den 25 fast han kunde inte se det den 26 men inkassoföretaget hade avslutat ärendet eftersom det var betalt Akta Akta

2011-12-20

Marianne Öhman

Lurendrejare

Ett riktigt oseriöst företag! Säljaren ringer och låtsas vara från Eniro (svarar ja på direkt fråga om hon ringer från Eniro!) och låter som om vi redan har ett avtal. Lägg på luren direkt när de ringer. Företaget kallar sig också SGP Online Publishing på nätet.

Fler företag i Solna