Bokia, Söderhamns Bok & Papper

Omdömen om Bokia, Söderhamns Bok & Papper

2007-06-18

Bokälskare

Super!

Bra trevlig personal som ställer upp till max! Hjälpte mig t.o.m. att få tag i en instruktionsbok till min räknare trots at jag köpt den begagnad.

2007-02-28

HH

bra hjälp!

om man vill hitta en bok ska man ta hjälp av dom! dom letar in i det sista om det är så att boken kanske finns men det inte finns så mycket att ta på! jag ger många till Bokia i Söderhamn

2006-12-04

nöjd kund

mycket trevligt!!!

jag tycker detta är en av dom trevligaste bokhandlarna. bra trevlig personal som hjälper en bra!
att dom slår in ens paket även om det är mycket folk, vilket många bokhandlar inte gör, utan dom har självservering!
och dom tar fram böcker. jag har uäätäkt att vissa bokhandlar inte ens försöker att få fram böckerna, men dom fixa det på en gång!
mycket plus och det blir absolut återbesök dit!

2006-11-22

bokslukare

bästa bokhadeln

det är en av dom bästa bokhandlar jag vart i! mycket trevlig och hjälpsam personal och väldigt fin butik!
det är lätt att hitta och butiken är ljus och fin! Och dom har väldigt bra service med paketinslagning och allt!
ta gärna ett besök dit!!!

2006-06-06

Mamma Mu

bra service

finns alltid hjälp att få även i "rusningstid"

Shopping, butiker
R1000628;Bokhandel