Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Alingsås Djurklinik AB
2011-06-27
Mikael N
Grymt bra service och trevligt bemötande. Har åkt in med vår katt när det egentligen har varit stängt, inga som helst problem. Trevliga och förstående, tar sig tid att förklara vad som är fel och vad man skall göra åt saken.
2011-06-06
Cecilia L
Har tagit emot oss akut två gånger på helg när de egentligen hade stängt,vilket jag tycker är fantastiskt tillmötesgående.Finns inget negativt att säga alls,vare sig man söker akut eller rutinbesök.
2011-03-11
Eva
Får alltid snabb och bra hjälp och svar på frågor. Hundarna älskar att komma hit, de blir väldigt bra bemötta, både vid rutinbesök och akutlägen.
2011-01-13
Brunis
Upplevde vårt besök som att vi störde med banala åkommor på vår hund. Vetrinären svarade knapphändigt på våra frågor och gjorde mer eller mindre diagnoserna innan undersökning. Gav denna klinik en chans igen men vi fortsätter nog att åka till Blå Stjärna i stället
2010-12-21
Johan
Vår kära katt fick hjälpas iväg på sin sista långa resa på ett både snabbt och medkännande sätt som kändes mycket bra under dessa förutsättningar. Tack, Vita!
2010-11-02
Johan
Har varit där två gånger med vår gamla katt; en gång för hälsokontroll och en gång när den utvecklat vad som veterinären snabbt diagnosticerade som struma. Medicinering har fungerat bra i ett år (även om slutet nu nalkas; katten är nästan 19 år) och recept och rådgivning per tfn har varit utan anmärkning. Dessutom är de trevliga!
2010-07-20
Alltid tillgängliga och omtänksamma mot såväl djur som ägare. Mycket god kompetensnivå på vården och alltid personligt bemötande. Rekommenderar Frank Kaså med kollegor i alla lägen.
2010-07-06
E
Mina erfarenheter av denna djurklinik är inte enbart positiva. Cirka hälften av gångerna jag varit där har jag återvänt hem utan djur, då beslut om avlivning fattats hastigt, utan vidare undersökning och chans till övervägande. Vid enklare sjukdomar och frågor har jag blivit väl bemött, men jag vill ifrågasätta veterinärernas kunnande vad gäller mindre djur (kaniner, marsvin etc.).
2009-10-17
Camilla
Fick idag hjälp akut då jag omhändertagit 2 st små kattungar i mkt dåligt skick. Den ena utav dessa gick tyvärr ej att rädda...men den har det bättre där den är nu..och dden andra lille katten räddade ni! Tack!!
2009-09-23
Karin
Trevligt bemötande, men tycker inte att det är det viktigaste hos en veterinär. Åkte dit med kattens ögoninfektion och inte förrän vid tredje besöket kom de fram till att han måste till specialist. Då hade jag redan lagt ut 2500 kronor på Alingsås Djurklinik och katten hade gått med en infektion i 2-3 veckor som inte blev bra... Det verkar alltså som att de inte kan erkänna genast då de inte vet vad de gör.
2009-08-19
Henke
Har fått bra bemötande varje gång vi varit där med vår labbevalp, känns som de är fullblodsproffs som tar sig tid både för hunden och oroliga matte/husse
2009-08-11
Feline
Har ett par gamla katter, varav gamlingen 18 år alltid har fått bästa tänkbara vård. Ni som tycker det är dyrt, vad har ni jämfört med? Klart det kostar att driva en djurklinik! Alingsås djurklinik bryr sig om alla djur. Det kändes förr sådär att uppsöka distriktsveterinären, som bara bryr sig om kor och hästar. Hans uppfattning om smådjursvård var att om katten inte mådde bra, så ska man avliva den!
Jag är supernöjd.
2009-05-25
CL
Fick hjälp dagen efter kontakt när vår hund svalt ett främmande föremål,op samma dag som akutbesöket och fick hem henne direkt efter uppvak med foder,recept och instruktioner.Kan inte bli bättre.
2009-04-08
Rocky
Jag och min hund har blivit väldigt bra bemötta och fått all hjälp vi behöver. underbar personal i kassan. Tack!!!
2009-02-05
Zingoalla
Tusen tack för hjälpen vi på ALLA sätt fick när våran Zingo skadade sig på ridtävlingen. Underbart att det finns en djurklinik som sätter djur och hästjejer långt före ekonomisk vinning! Hälsningar Zingo med familj
2009-01-07
kungälv
hej jag håller verkligen med föregående talare.
verkligen gulliga och tänker först och främst på djuren... mvh lotta
ps/ jag har en djurklinik 1 km bort men de tänker på pengarna först.....
jag åker från kungälv till alingsås... det säger mycket...
2008-11-04
Butterfly
Väldigt trevligt mottagande. De bryr sig verkligen om djuren och även ägaren.
2008-09-11
Kicki
Vi har alltid åkt hit med våra djur, vår älskade goekisse blev 17 och var stamkund! Han slutade sina dagar på djurkliniken och vi gråter än... Bemötta väl har vi blivit, och har goda erfarenheter av behandlingarna, men man ska vara medveten om att det är dyrt! Försäkring rekommenderas!
2008-09-04
Bluten
Helt klart dom trevligast Vet i V-götaland
2008-07-25
Har blandade erfarenheter av denna kliniken. Ibland har det varit ganska slarviga diagnoser och stressigt, t.ex. när min katt skulle avlivas och veterinären dödförklarade honom fast han fortfarande andades. Men andra ggr har det varit väldigt bra. Dock har det blivit mycket dyrare numera upplever jag. Åker aldrig dit mer och veterinärbesiktigar en kull valpar. Asdyrt! Men man får komma snabbt iallafall fast jag vet inte om det är en fördel...
Att besiktiga en valpkull kostar 380 kr/valp. Då ingår besiktning, vacc., och chipsmärkning.
2008-05-30
mr-baloo
Vi tog våran prisbelönta katt dit för att ta bort tandsten, han var 4 år och i övrigt perfekt kondition. Dom slarvade med nästan allt man kan göra så våran katt dog. Vi anmälde det och fick rätt men vad hjälper det för vi får aldrig tillbacka våran katt. Om han hade varit skadad eller mycket sjuk hade det varit mera acceptabelt att han gick bort, men för tandsten. :(
2008-01-03
Offe
Min katt blev sjuk och de var mycket trevliga och hjälpsamma med råd och tips. De tog emot oss direkt när vi anlände sedan fastän de hade mycket att göra.
2007-10-08
Carro
En lördag morgon fick min hund en stor gren inborrad ovanför benet när vi var i skogen. Trots att vi bor i Vara så åkte vi till Alingsås eftersom dom i Vara sa att dom inte kunde ta emot mig förrän 1,5 tim senare. Men dom i Alingsås tog genast hand om oss och ställde upp! Fantastisk personal!!! Så omtänksamma! Kommer alltid åka dit i fortsättningen!! Tack ni på Alingsås Djurklinik!!
2007-07-03
Cattis
En bra djurklinik med riktiga och trevliga omtänksamma människor som vet hur man tar hand om djuren. Känns tryggt!!
2007-05-21
ML
Kommer aldrig ta mina djur till Alingsås Djurklinik igen. Sist jag gjorde det förlorade jag min 1 1/2 åriga labrador. Inte förän han var död och efter två operationer upptäckte de att han hade ett bråck. Då vet man inte vad man sysslar med!
2007-01-10
Ts
Ett mycket bra bemötande och stor hjälpsamhet med våran hund,som opererade sig.
2006-12-04
Molly
MIn hund blev in alls väl bemät hos den här vetrinärstationen.
Dom ryckte och slet i henne.
Hade dom gett mig som ägare 30 sekunder hade dom inte behövt vräka om kulle henne på detta vis.
Hon blev väligt orolig och ville inte alls beli undersökt.
Har inte haft problem innan med detta men nu har hon fått problem med det allmänt.
Hon vill inte längre gå till vetrinären.
Jag kommer aldrig mer gå dit.
2006-11-15
i
Ofta ringer jag hit för att få råd om min gamla katt, och man får alltid goda och enkla råd på telefon direkt av trevlig personal. De gånger jag behövt åka dit och det också fungerat bra.
2006-10-03
Jenny
Väldigt väl omhändetagande. Min hund blev akut sjuk och detta sköttes perfeckt. Mycket kunnig personal som va mycket mån om djuret. Kändes rätt från början till slut. Stort tack!
2006-09-15
matte
Trevlig och kunnig personal. Gör besöket kul för hunden. Har även hjälpt mig akut på kvällstid på mycket proffsigt sätt.

Min gräns för vad man ska behöva uthärda på en veterinärstation har passerats för länge sen.
Åker ni ändå dit, håll er till den kvinnliga personalen!
Jag som ägare har blivit anklagad och snäst åt. Man får inte reda på något om man inte frågar. Ändå får man korta svar.
Min man fick luren påslängd i örat av chefen när vi förmedlade vår oro för våran katt.
De lovar att ringa tillbaka. "Glömmer".
Min ena katt var inne för kastrering, kommer hem efter komplikationer och en sjutusans magsjuka. Smittar vår andra katt som behöver åka in akut och vara inneliggande i flera dagar. Hon var nära att stryka med. :(
De spritar inte av sina bänkar om man inte säger till, trots päls och fläckar på undersökningsbordet.
Det enda som är positivt är att priserna är rimliga, men å andra sidan blir man tvungen att ha sitt djur inneliggande istället när deras rutiner brister och blir luspank pga det. (trots försäkring)
De följer inte allmäna rekomendationer när det gäller journalföring och det är mycket slarvigt allt som allt.
Jag kommer aldrig sätta min fot där igen. Inte ens för vaccinering.
De är dessutom överarbetade till tusen, (eller upplevs som det) vilket säkerligen påfrestar deras humör och omdöme ytterligare. Det är INTE värt all skit som kommer med på köpet för att man försöker pressa in patienter i ett redan fullbokat schema.
Stort plus dock till receptionisten. Hon övergår dem alla med sin service, humanitära OCH djurvänliga inställning. Oc
Om en katt varit på en djurklinik och efter det blivit sjuk är det ju inte helt fastställt var den blivit smittad. En stor del av djuren som kommer till vår klinik har just sådana symtom när de kommer. Man kan bli smittad på många ställen även i hemmet.
Vi försöker alltid att svara i telefon. Hela dygnet runt. Men inte sällan händer det att samtal bryts eftersom vi, out of hours, talar i mobiltelefon. Detta är en mycket uppskattad service som vida övergår vad de flesta kliniker erbjuder.ALDRIG har jag avbrutit ett samtal genom att "slänga på luren".
Våra journaler är förda med stor noggrannhet.
När vi verkar stressade beror det på att någon eller några är frånvarande, oftast pga sjukdom. Det är svårt för ett litet företag att alltid ha korrekt anpassad personalstorlek ffa allt då vi försöker ta in alla - även akuta fall. Många upplever det som en stor fördel.
Vi försöker ständigt att förbättra vår service och nåbarhet och upplever att de allra flesta är mycket nöjda! Hälsningar Frank Kaså