Skärgår'n Bar & Restaurang

God mat mycket trevlig personal . Ett fantastiskt läge

2011-08-01

Eken

Vilket bottennapp!

Skulle ringa kiosken/restaurangen och klaga på maten familjen åt där idag. Gick in på Eniro och var givetvis tvungen att läsa rekommendationerna innan jag skulle ringa. Har bestämt mig: ringer inte, det är inte lönt att klaga. Dålig mat och kass hygien verkar vara restaurangens signum. Och det är bara att instämma med tidigare talare från 2011 och 2010!

2011-07-29

LS

ett skämt

maten var tillagad på ytan, rå i mitten, medan hamburgaren värms så fixar killen som sköter maten med håret, inte konstigt att en familj som stod i kö hittade hår i sin mat, glassen har stora frostbitar i sig och har varit tinad innan för att sedan frysas. nonchalant personal, urusel service och äcklig hantering av livsmedel. helt otroligt att en kommun tillåter att en restaurang som denna får laga mat när livsmedelshanteringen är på denna nivå!

2011-07-26

Lukas

magsjuka

hela familjen blev magsjuk efter besök, ingen kompensation. fruktansvärt dåligt!

2011-06-22

Mats

Chockerande dåligt

Har aldrig varit med om så dålig service och mat till så höga priset!!

2010-12-25

J

TOTALT VÄRDELÖST!!

Hit går jag aldrig igen!! Fruktansvärt oprofessionell personal, arrogant och otrevlig! Dyr mat som inte ens var värd namnet!

Åk till Åstol istället!!

2010-08-04

Freddie

Uselt

Väldigt oproffsig personal, smutsiga bestick, kantstötta glas, trångt och väldigt tråkig mat. Vissa skaldjursrätter är säkert fina, men köttet jag fick var det sämsta jag varit med om på en restaurang.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger