Galleri ABCD

Omdömen om Galleri ABCD

2008-11-07

Margareta

Skattkammare för frusna konstnärssjälar

Lite vilsen i sökandet efter en affär som kan hjälpa mig med både vettigt och lite egensinnigt material för att skylta upp min lilla verksamhet, trillar jag av en slump in hos Drewex. Lite svårt att hitta dit, trots det centrala läget, men när man väl är framme är det som att komma in i Aladdins grotta. Här finns allt man kan behöva vare sig man är "riktig" konstnär eller hobby-skapare. Och till bra priser. Personalen är fantastiskt omtänksam och kunnig och hjälper gärna till. Hit går man när man behöver inspiration, udda lösningar eller helt enkelt bra grejor till bra pris! Tack för hjälpen att hitta både det jag visste att jag behövde och det jag inte insåg att jag behövde!

2008-11-04

Claudia

Bäst i Malmö

Bästa utbud på konstmaterial i Malmö, man för mycket för pengarna och bra service med mycket tålmodiga säljare som verkligen anstränger sig för att ge kunden möjlighet att välja det man behöver. Man blir inspirerad av det stora utbudet av konstmaterial och vill definitiv komma tillbaka och handla mer.

2007-06-06

emma.k.l

The worlds best art-store!!!

Det är absolut min favorit affär. Jag älskar att måla och göra konstnärliga saker. Personalen är alltid trevlig. Butiken har så många fina färger, penslar, block, pennor mm. Jag har lust att köpa allt därinne men man kan ju inte få allt vad man pekar på...! (Tyvärr!!!) Man måste bara åka dit! Och när man har varit där en gång så vill man dit igen och igen!!!

2007-06-06

Tina BKL.

Världens bästa konstnärsaffär

Absolut värt många besök. Vi har hittat allt vi behöver och lite till i denna butiken. Det finns så otroligt mycket att välja på oavsett vad du ska köpa, block, penslar, pennor, färg osv. Ägaren är mkt hjälpsam och trevlig. Åk dit nu med en gång!!!

2007-05-08

K.A

En riktig guldgruva!

Billigt, bra utbud av pennor, block, ramar m.m. och god service! Personalen är rara och hjälpsamma, butiken ligger tyvärr lite undangömt, men väl värd att leta efter som du kommer uppsöka flera gånger! Rekommenderas varmt!

Hotell, resor och turism
R1000833;Gallerier, konsthandel