Omdömen om Bilparken i Svedala AB
2012-02-04
Olsén
Kan inte alls känna igen vad andra skriver om Bilparken AB. Verkligen trevlig personal och bilarne är ju i 100% skick.
2011-10-09
ClausF
Företagets uppgifter om beg bilar kan man inte lita på.
Verkstaden begår allvaliga fel med konsekvens för bilens säkerhet.
2011-10-03
Majed
2011-09-29
Fool me once, shame on...
Om det vore möjligt skulle jag ge betyget 0, detta företag är värsta sortens bilskojare. Döljer fel (exempelvis som påtalats av andra tillhandahålls inga serviceböcker), vägrar ta ansvar när dessa upptäcks, obehagligt bemötande. Undvik som pesten!
2011-08-08
Totallurad
Hellurad, bl.a. höjde man priset i köpeavtalet efter vårt muntliga avtal. De sa att bilen är fullservad hela tiden men de hittade inte serviceboken. Inte så konstigt då det kom fram att bilen har inte servats på flera år, det fick vi reda på via efterforskningar.
Det första de ville se med vår inbytesbil var serviceboken till den, vi hade servat den punktligt och noggrannt varje gång. Men sedan när det gäller serviceböckerna till bilarna de säljer så verkar de inte bry sig så mycket om det.
Sveriges värsta bilskojare är rena rama söndagsskoleeleverna i jämförelse med Bilparken i Svedala.
Men felet är helt och hållet vårt eget för vi litade på Bilparken, trodde det var ett ärligt och seriöst företag men icke sa nicke. Vi hade aldrig trott att Bilparken skulle vara bilskojare, mer fel än så har vi aldrig någonsin haft.
Än i dag, över ett och ett halvt år efter köpet, så har vi inte erhållit någon servicebok men vi kommer att få en via generalagenten.
2011-08-05
Anders
Ringde dem ang. en ny bil som de annonserat på blocket och frågade om de fortfarande hade den till salu, vilket de hade.
Åkte hela vägen till Lund för att provköra den, när jag kom fram visade det sig att ägaren hade redan tagit ut bilen för några dagar sedan och sålt den utan att avregistrera den på deras egna
datorregister!!
2011-03-29
RJ
Likt ett förskräckande antal "rejtare" har jag alltigenom negativa erfarenheter av Bilparken. Den begagnade bilen jag köpte av nämnda firma visade sig ha en mängd allvarliga fel, som firman först vägrade ta ansvar för, och när de slutligen väl tog in den på sin verkstad, gjorde ett uruselt "reparationsarbete"! Personal såväl som högste ansvarige för firman kombinerar inkompetens med ett oförskämt bemötande. Undik denna firma!
2011-03-09
CT
Skulle inte rekommendera någon att göra affär med denna firma. Tråkigt att det fortfarande finns företag som kan försörja sig på att inte alla är kunniga inom alla område. I min värld vill man att kunden kommer tillbaka och är nöjd med sitt köp, inte tvärt om. Man får leva med sina misstag men man behöver inte gör om dem.
2011-02-05
krolle
raka rör inget inlindande!! som många andra!!!! bra service dock svåra att nå i tele men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge
2011-01-08
svenne
Som vanligt schysst behandlad först så klart!
Men när bilen är levererad trodde jag i min enfaldighet att man leverar det man är skyldig?!Men totalvägrar, dessutom så är chefen förbannat otrevlig!
extremt olustigt!
Chefen gormar och skriker att det har vi aldrig lovat, men när jag visar det skriftligt så blir det tyst.
Funderar allvarligt på anmäla till arn.
2010-12-20
Mitt bästa råd till er; vänd er till en annan bilhandlare!
Bilparken i Svedala är bara en samling bilskojare som lovar mer än de håller...
2010-11-25
li
Har aldrig blivit så dåligt behandlad som jag blivit på bilparken i Svedala. Chefen la på luren i ørat på mig. ska skicka in ærendet till arn imorgon. Hoppas alla gør detta så vi få stopp på dom!!
2010-10-05
Besviken
Det sämsta ställe att köpa sin bil. Har efter lång tid och många löften inte fått det dom lovade att åtgärda. Saknar fortfarande servicebok och de däck som skulle höra till. Där skulle jag inte ens rekommendera min värsta fiende att köpa bil.
2010-08-30
Viktor N
Hade bestämt mig för att byta bil och hade vägarna in om Bilparken. Fick snabbt hjälp av en säljare vid namn Simon så att jag kunde navigera mig igenom deras stora sortiment av bilar.
Föll för en ny Mitsubishi Lancer Sportback.
Är efter 5 månader med bilen genomgående nöjd med Bilparken gällande service, priset jag fick på bilen och inbytespriset för min gamla samt hur smidigt jag fick tid för första servicen på Lancern.
Stort tack Simon för att du hjälpte mig att hitta rätt bil!
2010-08-19
Mia
Köpte bil som var trasig och fick ej någon hjälp från personalen. Vägrade svara i tel etc.
2010-08-17
Avråder er från att köpa bil här.....Uruselt.....
2010-08-17
Förbannad kund
Dom är oseriösa.Kan sälja sin själ skiter i kunden,Bara dom säljer,Sådana ger andra dåligt rykte.Talesättet kanske stämmer att dom kan sälja sin morsa.
2010-03-12
JT
Bilparken utgörs av södra Sveriges största skojare när det gäller bilar. Blev totallurad på den bilen jag skulle köpa. Dom håller inte någonting av vad dom lovar. RIKTIG DÅLIGA BILFÖRSÄLJARE
2010-02-12
M
Vi köpte en bil som enligt deklarationen var utrustad med det vi sökte men när vi fann att bilen ej var utrustad med det plus en massa annat som inte stämde så kontaktade vi firman. Då blev det problem- Efter många telesamtal och besök fick 30 sek på oss att försvinna från firman enligt ägaren.seriöst va ?.. Hu !! vi skulle akta oss för Pers viftande armar upplyste Per oss för dom kunde minsann träffa var som helst..Till slut lyckades vi häva köpet tack och lov -
2010-01-23
AVENSIS
Var in o kolla ena dagen o hämta andra dagen ,,, inga problem o nya v-däck o fälgar på köpet,fast dom inte ingick egentligen. Sluta Hacka på per,, en säljare som inte ´smörar´ o dyl är ingen säljare = ingen lön .. Han är en mkt bra säljare, det är ni som inte är tillmötesgående. kommer handla där många år framöver..
2010-01-18
Annsofi
Köpte bilen i november, kom överens med säljaren Per att den skulle vara besiktigad och diverse småfel åtgärdade. Efter två veckor hade jag fortfarande inte fått bilen. Per är fortfarande ute i verkstaden och letar, för inte har han ringt tillbaka. Läge att efterlysa honom? Ägarna är fortfarande på semester (idag är det den 18 januari). Till sist fick jag bilen, med en 2:a pga framlyktorna som måste bytas. Dom lovade att ringa när lyktorna kom. Trots att jag ringde flera gånger hände inget. Resultatet blev körförbud så klart. Nu är lyktorna fixade och bilen funkar kanon. Allt tack vare verkstadschefen Andreas, den ende som förtjänar fem stjärnor!
2010-01-05
carina
Köpte våran drömbil där i nov.En mycke smörande försäljare Per som lovade mycke, bla vinterdäck som skulle komma v47 ,men nej de kom v51 och var helt fel till bilen . Blev mycke dåligt bemöt av chefen Rikard som slängde luren i örat på mej när vi ringde och sa att det var fel däck, och nu kan vi inte köra med bilen för det är ju snö!! Har fortfarande inte sett till några däck ännu.Dessutom har vi ännu inte fått tillbaka serviceboken på bilen som inte var iording .Och inte hör dom av sej heller eller svarar på mejl. Nej akta er för denna firma för den är defenetivt inte seriös!! . Kan det kanske snart vara dax att dom får en anmälan på sej?
2009-12-31
Visst va där kanske lite rörigt, kanske underbemanat med men det har iaf jag överseende med eftersom pris, bil och bemötande vi fick passade oss perfekt så kan man nog säga att jag än så länge är en nöjd och därmed säkerligenockså återkommande kund till bilparken..
2009-12-19
Lurad
Bilköp på Bilparken. Enl annons skulle bilen vara nybesiktigad och nyservad, vilket var bluff. Bromsarna var trafikfarliga, där fanns även flera mindre fel. Det skulle finnas CD-växlare, den saknades, blev lovad att den skulle komma per post, saknas fortfarande efter 5 månader. Det utlovade och mycket mer vara bara lögner.
2009-12-17
Humla
Den åttonde gången jag kom och skulle hämta min nya bil fick jag den och då var den ändå inte klar!!! En evighet innan jag fick vinterdäcken jag beställt och sen stämde det ändå inte. Blev lovad en massa som jag inte fick. Underbemannat och röriga anställda. Ingen ordning på någonting och säljaren ljuger hela tiden. Nej jag återkommer verkligen inte!
2009-12-15
MISSNÖJD!
Säljaren Per smörade något fruktansvärt när vi kollade på bil. Lovade en massa saker, men absolut inget han klarade hålla. Köpte bilen våren-09 och när vi skulle montera v-däcken så hade dom skickat med för små hjul. (15" ska vara 16"). Har ringt dom i 3 veckor och dom bara lovar en massa, nu svarar dom inte ens längre i tele. Köp inte bil här, du kommer ångra dig!!!!!!!
2009-11-23
Aflex
Köpte bil här för några år sedan. Försäljaren smörade som in i för oss (på gränsen till kräkmedel)... men skällde ut en annan framför ögonen på alla.
Vinterdäcken ff på i juni och bromsarna kändes felinställda.
Trots gratis service blev det inte ordnat. "Bytt bromsklossar och bromsskivor"... visst! Samma bildelar som innan.
2009-11-20
ME
Fruktansvärt dåligt bemötande, allt från säljare till delägare, finns bara en sak att säga KÖP INTE BIL HÄR......
2009-10-17
Missnöjd
Oseriös och nochalant personal.
Mycket strul vid bilköp; saknade nycklar, bilen felregistrerad i bilregistret, oservad, obesiktigad.
Bilen fungerar dock bra idag.
2009-10-13
Helen
sämsta jag har varit med om, oproffsig personal. svarar aldrig i telefon, fel i kontraktskrivning lovar för mycket.
Grymma killar i verkstan.. Inget skitsnack o ett kanon arbete med bilen