Wedemarks Konditori AB

Omdömen om Wedemarks Konditori AB

2011-11-08

Roine Dagfjäll

spammers

De skickar reklamsms till min mobil med jämna mellanrum, vilket jag inte är intresserad av. Väldigt respektlöst.

Svar från Wedemarks Konditori AB
2012-03-19

Vi har haft erbjudande om kundklubb där man fick registrera sitt mobilnummer och fick därmed rabatt på fika. Någon kan ha registrerat ditt nummer. maila oss så tar vi bort ditt telefonnummer från listan omg. mvh Wedemarks konditori

2011-04-26

Karl-Arne m. fam

Påskfika

Tack för gott påskfika och mysig atmosfär!

2011-02-22

Birgitta E.

Vilen service!

Otroligt bra service! Kom in på Wedemarks för att se om dom hade Jamaicatårta, men det fanns ingen i disken, en av expediterna som hade en telefonkund hörde mitt önskemål och bad telkunden vänta och på 20 min hade jag min tårta. Det är service det, tänk att det finns dom som gillar sitt jobb så mycket, det syns lång väg. TACK

2011-02-07

Fia m. vänner

Alltid välkommen!!

Man behöver bara sticka in näsan på Wedan för att känna sig välkommen. Alltid glada och serviceinriktad personal. Stans godaste tårtor och bakelser, mackorna är också goda, vem kan slå en räkmacka från Wedan. sist men inte minst, ingen har så goda semlor som Wedan!! Tack för att ni finns.

R1000988;Konditorier