Södra Näs Camping HB

Omdömen om Södra Näs Camping HB

2009-05-05

Solifer

Trevligt

Personalen är mycket trevlig och hjälpsam. Det mesta är rent och snyggt och sammantaget känns det frächt. Att priset är lågt, jämfört med andra campingar i området, är knappast någon nackdel. Vi kommer garanterat att besöka denna camping fler gånger.

2008-09-11

Linnea

Lyckad semester. Med öppet hav

Oj oj vad läser jag om en camping vår familj besökte. Jag kan inte hålla med och blir uppriktigt ledsen över texten jag läste Min uppfattning är en mycket vänlig och hjälpsam personal som gav oss mer service än vad jag är van vid. Servicen vi fick den veckan är så hög att det finns inte poäng som räcker till att betygsätta Då servicen var äkta och det kändes som DE gav den egen fri vilja och inte ett tvång eller hur man ska skriva. Tänk om alla vore så trevliga. Synd att en norrman fick så dåligt erfarenhet av Varberg som är en underbar stad att besöka. Cykla eller gå utefter havet. Se solnedgången med en medhavd picknickkorg sitta där och njuta att det är så skönt att leva. Tack %u201DSödra Näs Camping%u201D med personal. Familjen Andersson Örebro ps jag ska förmedla mina vänner var semester finns att avnjuta ds.

2008-07-31

sint,norsk

Snål egare.

Som normann og besøkende for første gang i varberg, ble besøket hos denne campingen ikke bra, vi ville reise derifra etter 2 døgn, og hadde allerede betalt for 4, eierne ville ikke gi tilbake noen penger i det hele tatt, noe som gjør at jeg aldri mere kommer til å sette mine ben på den campingen. Vi dro isteden en time lengre sør, betalte mer og fikk den servicen en forventer, når en sitter i norge og bestiller og ikke kan få se det en bestiller så vil slike episoder optstå. Vil derfor ikke anbefalle noen nordmenn å dra hit, da eierne ikke vil gi tilbake noen penger, tapte flere tusen kr på å bestille her, ikke aktuelt flere ganger.

2007-08-24

Siv

Nybyggd camping i Varberg

Allt är nytt och mysigt. Restaurangen är hellt ny för i år och där har man kul!!!

R1000682;Campingplatser