Kategori: Paintball Äventyr, naturupplevelser
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Vildmarkskampen Peking Paintball & Cross Kart Racing
2009-10-27
Sandra
Hade vår möhippa ute på Vildmarkskampen tidigare i somras som blev så lyckat. Vi gick Höghöjdsbana och sumo brottning. Vi hade skitkul och kan rekomendera till andra som planerar möhippa.
2009-07-17
Besviken
Vilken grym besvikelse! Vi hade bokat Harkampen för en svensexa, plus att vi skulle ha stora motorpaketet. När vi kom dit sa dom att det inte gick att köra 4-hjuling, dirtbike och crosscart när det regnat!? För stor skadrisk sa dom. Dom vill inte behöva ta fram högtryckstvätten säger jag! Dåligt mottagande i övrigt, vissa i personalen var direkt otrevliga, och det tog över en halvtimme bara att få kläder till paintballen. När vi sedan kört paintball + några extrainsatta grenar och vi var på väg till Sumobrottingen kom dom helt plötsligt på att det inte heller gick att köra för regnet. Dräkterna blev förstörda... Sånt kan man faktiskt ringa och informera om innan man kommer dit.
Det enda som var hyfsat var paintballen...
Rekommenderas inte!
2008-11-07
Sid
Vi hade vår väns svensexa på Vildmarkskampen och gick igenom 6-7 olika aktiviteter. Vi blev väl omhändertagna av den trevliga personalen. De var rutinerade i denna typ av tjänster, vilket märktes på gott om skyddskläder och säkerhetstänk. Så planerar man ett par timmars lek och aktiviteter tillsammans med goda vänner kan jag inte annat än att rekomendera Vildmarkskampen!
Vill tacka personalen på vildmarkskampen för trevligt bemötande och många roliga aktiviteter.