Omdömen om Restaurang Klå Fann Thai
2011-06-01
God mat, kitschig inredning, många rätter i menyn och trevligt bemötande i en lokal som känns som en ombyggd pizzeria inhyst i en grotta. Restaurangen är allmänt bra, men saknar det där lilla extra som gör att den skulle lyfta till högre höjder.
Huvudrätterna ligger på runt 110-120 kr.
2011-05-25
Alexis
3 små rätter på lunchen slår fan aldrig fel. Inte för svennefierat och alltid sjukt gott.
2011-04-13
Bra restaurang med snabb och trevlig och gullig personal. Alltid gott. Favoriter är kyckling med cashew, Phad Thai och deras "kycklingplåttar"
2008-12-09
kusin BGS
Jag läser med glädje det fina omdöme som Din restaurang fått nu i november, Appen! Tack för en så trevlig kväll på Din hemtrevliga thaikrog som ligger alldeles för långt bort från min bostad, tyvärr, men vi kommer igen - GÄRNA - för att njuta av de goda rätterna med anka. Jag ser fram emot att få äta min take-away inom kort. Ha det så bra med lilla dotter Camilla!
Varma hälsningar,
"morfars" kusin Birgitta
2008-11-17
Thaiindier
Normalt, starkt eller thaistarkt? Frågan ställs alltid av servitören i slutet av beställningen, även om man har beställt en rätt som har många chilifrukter framför sig i menyn. Det finns ett utökat register i variationer utanför menyn i den lilla restaurangen med det droppstenslika grottaket. Var inte rädd att fråga och thaimatsvärlden öppnar upp sig i ytterligare ett par härliga smakdimensioner. Det råder en familjär stämning i den ungefär tio bord stora lokalen och atmosfären är trivsam. Den lysande kitschtavlan med rådjuret vid sidan av ett vattenfall är bara den värd ett besök. En av dom absolut bästa thairestauranger norr om den stora staden. Prova salladen med havets frukter. Thaistarkt och underbart.

Bra mat med mycket smak och kanonbra service.