2009-06-18
Anders
Vi har haft vår Lagotto på dagiset sedan september 2007 och vi är väldigt nöjda. Rastgårdarna är härliga för hundarna och miljön inomhus är fin och fräsch för hundarna. Innehavaren Sara är en hängiven, väldigt kunnig och trevlig person. Man känner förtroende. Kan verkligen rekommendera Champion's Hunddagis.
2008-12-07
mkt nöjd
Dagiset har 3 st stora, fina rastgårdar med gräs som underlag. Drömmen för en hund. Inne i huset har hundarna en mjuk skön soffa i varje "rum". Sara är väldigt kunnig om hundar och trevlig. Rekommenderar Champion's hunddagis starkt!
2008-06-26
Kristina
Ett jättebra ställe, där hundarna får vara hundar och lära sig umgås med varandra. Sara har mycket bra koll på alla, och kan ha dem lösa i rasthagarna (som för övrigt är precis lagom stora). Min hund är väldigt lugn och harmonisk sedan han fick börja här! Han får en lagom blandning av lek och vila. Ett plus oxå att även okastrerade hanhundar är välkomna.
2008-04-04
Stefan
Visst är det lite slitet men det oroar nog mer pedantiska människor än hundar... Rasthagarna är stora och Sara är supergo och har bra koll på alla hundarna. Ett ställe att varmt rekomendera!
2008-04-01
Gillar
Bra läge om man är i närheten, lite sliten men väl fungerande lokal och Sara som driver det är väldigt bra med hundar. Jag tycker mycket om det och hundarna verkar trivas!
2008-01-04
Nöjd!
visst ser det lite slitet ut på utsidan men Sara är jätte duktig och jätte trevlig, stor erfarenhet av hundar!
I de stora rasthagarna kan vår älskade livskamrat springa, hoppa och vara lycklig, träffa sina kompisar, utforska hagens spännande "gömmor". Inomhus bjuds trygghet, lugn och avkoppling.
Sara, dagisägaren, ger varje vovve omtanke och proffessionell omvårdnad. Vill verkligen rekommendera detta hunddagis!