Restaurang Store Thor

Omdömen om Restaurang Store Thor

2012-05-24

Ingela o Rolf

Underbar mat o personal

Är alltid lika nöjd när vi lämnar detta ställe! kan rekomenderas

2012-04-20

Mycket Nöjd!

Brukar äta 4 ggr om året på Store Thor, jag är alltid lika nöjd med maten & servicen!! Store Thor är lätt topp 2 i Ystad!!

2012-03-21

Uppmärksam

Märkligt

Store Thor ska vara en av Ystads bästa restauranger men man har bara 4 omdömen på Rejta av vilka 3 st kunde varit skrivna av en reklambyrå. Ett antal restauranger i Store Thors närhet har 20 talet negativa omdömen som är helt onyanserade i sin kritik. Totalsågningar blandat med toppbetyg. Kan det vara nåt lurt här kanske.. Speciellt som restaurangen tvärs över gatan är den som är mest utsatt.

2011-11-23

Lena & Göran

En upplevelse utöver det vanliga!!

Underbar uteservering på sommaren, fantastiska lokaler vintertid och mat o dryck väl värda sina pengar... Ett extra stort plus för den trevliga och serviceinriktade personalen som tillför det lilla extra!!!

2011-07-29

Favorit!

Här blir du inte besviken! Underbar uteservering på sommaren med alert personal och bra mat till rimliga priser. Även vintertid är Store Thor värt ett besök i mysig rådhuskällarmiljö.
Hit kommer vi med glädje!

2010-11-29

ajaj

ni kan bättre

2010-10-23

Tommy

Gott och mysigt

Bästa resturangen i stan! Supertrevlig och kunnig personal. Luncher håller hög klass och maten på kvällen är himmelsk god! Ses snart igen..

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger