La Bouffe

Kategori: Restauranger

Omdömen om La Bouffe

2012-04-29

Ida

Dåligt mat, dåligt service..?och mycket mer.!

Svar från La Bouffe
2012-05-07

hej vi ville gärna veta vad som var dåligt och va det nån av personal som var otrevlig och du får gårna beskriva allting om du ville att vi ska åtgärda
MVH Ägare till la bouffe

2012-04-26

Ada

Gott och bra service på rätt nivå

Riktigt god mat som serverades vänligt och utan krångel och föreläsningar. Trevligt. Försiktighet med bordsbokning förklarades och visade sig vara väl motiverad. Rekomenderas!

2012-01-29

fabian

underbart

brå mat och service och fantastisk ställe

2011-10-27

Sven

underbar och mysig ställe

jag och min flickvän åt här nyligen, åt oxfile proveancale och hon valde torskrygg de smakade helt underbart mycket vänlig personal och underbar miljö

2011-10-04

johanna

la bouffe är dröm stället

fantastisk mat underbar restaurang och den bästa service i stan jag ger en 6 istället för en 5

2011-08-08

GardenQueen

Mycket prisvärt och gott

Menyerna med tre rätter där man kan välja mellan 3 olika för-, huvud- och efterrätter är väldigt bra och prisvärda (290 kr). Mycket trevlig personal också. Konceptet är väldigt likt Cyrano (Prinsgatan Gbg) men på direkt fråga fanns inte någon koppling dit.

2011-07-19

Ida

Trevligt och gott

Här åt vi trerätters och samtliga rätter var jättegoda och prisvärda. Jag tog lammbiffen och mitt sällskap tog pizza till huvudrätt, så båda dessa menyer är att rekommendera. Vi tog båda oxcarpaccio till förrätt och creme brûle till efterätt, smaskens! Mycket trevlig, snabb och uppasslig personal. Enda minuset är för få potatisar till huvudrätten och för stor bit chevre i proportion till rätten. Hit går jag gärna igen!

2010-04-30

johan

Underbart Bistro

god mat,bra service , underbar miljö och fantastiska pizzor

2010-04-21

HH

GUDOMLIGT

Underbar, trevlig och välkomnande resturang. Bra priser, god mat och fanstisk service

2010-04-16

Huner J Huner J

bästa i stan

en av bästa restaurang i sverige inte bara i göteborg bra service, jättegod mat, brå priser och trevlig atmosfär vi återkommer snart

2010-03-11

Vän av klara besked

Boka bord - en fars à la Bouffe

Har varit tidigare på la Bouffe och tyckte det var bra. Nu dristade jag mig till att försöka boka bord.
Svar: Vi är försiktiga med att boka bord på fre o lör.
??? Går det att boka bord, ja eller nej?
Svar: Nja, men ni kan inte räkna med att ha ett bord kl 19.00 , ni får kanske var beredda på att vänta.
????? Ok då går det alltså inte att boka bord en bestämd tid.
Svar. Jo, men det är inte säkert att det är ledigt då.
?????????? Jag lade på och bokade på ett annat ställe.

2009-12-30

Nisse

Trevlig atmosfär och bra pizza

Bra service, mycket trevlig atmosfär och superba pizzor. Maten bra men lite svajig, högklassiga förätter men lite ojämna varmrätter. Dock till mycket bra priser så helheten blir en fyra.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger