2008-11-18
Sockertop
En trädgård utöver det vanliga. Här kan man gå på trollstig och se massa mysiga trädgårdstroll, se på sjöodjuret i en damm, ta en fika med smak av pelargon. Ett ställe man inte får missa, en avkoppling för själen. Ägaren är urmysig och trevlig, delar med sig av erfarenheter. På hösten tänds här otroligt många ljus vilket är gudomligt vackert. Jag åker gärna 50 mil för att sitta i någon av miljöerna på cafét, köpa lite plantor till min trädgård eller en annorlunda kruka. Barnen älskar det minst lika mycket. Trädgården är världsberömd, åtminstone i hela dalarna.
2007-06-19
Marion
EN VANDRING BLAND FÄRG, SKÖNHET, FORM OCH VACKRA VATTENFALL MED PERSONAL SOM FÅR DIG ATT KÄNNA DIG VÄLKOMMEN OCH UTVALD GÖR ATT DU GÄRNA KOPPLAR AV MED EN FIKA OCH HEMBAKT BRÖD OCH ÅTERVÄNDER GÄRNA FLER GÅNGER.
2007-05-17
christina
var det så här det såg ut i edens lustgård.allt från frö till träd.underbart fikabröd.
En mycket vacker och mysig trädgård med många olika sorters växter. Trevlig presentbutik och härlig pelargonkaka på caféet. Besök och njut!