Omdömen om Sveaparkens Tandläkarklinik AB
2009-11-17
Annika i Falun!
Jag har aldrig i mitt 51 åriga liv, träffat en sån otroligt trevlig och kunnig tandläkare! Har skaffat "snarkskena", så det var därför jag kom i kontakt med "Tony" Elkhoury på denna klinik.
Han var till och med hem till mig med skenorna, så jag slapp åka från Falun till Hedemora, helt suveränt! Han poängterar även att jag får höra av mig när jag vill på hans mobil, om det uppstår problem!
Tack "Tony", du är bäst och skenorna fungerar bra, skönt!
Tack för din kommentar Annika! Vi gör allt för att vi skall lyckas och för att våra patienter skall vara nöjda. Lycka till med behandlingen. Du har mitt mobilnummer i fall du behöver hjälp.
//Tony
2007-06-17
Nöjd pat.
Sveaparkens tandläkarklinik har verkligen visat ett professionellt patient mottagande som slår alla negativa påståenden om privat vård som för tillfället diskuteras flitigt i median.Glad och kunnig personal samt ren/steril klinikmiljö som gör att jag varmt rekommenderar folk att uppsöka denna klinik.
Tack för ditt fina inlägg. Vi gör verkligen allt vad vi kan för att utföra ett så professionellt arbete som möjligt, där både personal som kund är nöjd o belåten.Vi även , så gott vi kan, försöker följa alla regler som gäller inom vården
Vänliga hälsningar
Antoine -Tony- Elkhoury
Klinikchef
Har aldrig varit med om maken till snabb tandläkare. Dom tre lagningarna han gjorde är nu ett minne blott eftersom plomberna trillade ut efter 2½ år. Däremot verkade han duktig på att dra tänder.
Bäste Anders!
Synd att du skall tycka så illa om våra tandläkare. Vi gör alltid allt för att våra kunder skall få bästa möjliga behandling. Du säger själv att tandläkaren var duktig på att dra ut tänder, vilket är en mycket svårare behandling än att fylla tänder. Synd att du inte kom tillbaka och diskuterade varför fyllningarna lossnade.Att fyllningar lossnar betyder inte alltid att det är ett dåligt utfört arbete. Det kan även bero på att patienten misskött sina tänder! Vi har alltid minst 1-års garanti på våra arbeten.Nu , som du beskriver, höll fyllningarna i 2.5 år!
Hör gärna av dig. Vi blir inte ledsna. Har vi behandlat dig fel så åtgärdar vi det med glädje, och utan kostnad!
Maila gärna direkt till mig, annars finns det en risk att jag inte alltid läser dessa kommentarer.
Vänliga hälsningar
Antoine -Tony- Elkhoury