Omdömen om Dalwhinnie
2010-07-31
Alltid trevligt, gott och mysigt!
Personalen är kunnig och mycket trevliga.
2010-03-02
Ska man gå någonstans och ta en bira & en matbit går man på Dalwhinnie:s. Mysigt, trevligt och bra personal.
2009-07-13
Tommy
Dom sätter kunden i centrum och har en service som är utomordentlig. Man är alltid nöjd och glad efter ett besök där.
2008-03-21
Albena
Nice place, nice personal...especially Steven (-:
2006-09-15
Smilla
Här tar man vara på kundens önskemål. Både service och mat är på topp. Min svägerska från Stockholm åt Rödingfilé och uttryckte "jag har aldrig ätit så god mat"
2006-08-31
Marie
Micke är micke, alltid god service och alltid god mat.
2006-02-28
Håkan
En pärla i Östersunds restaurangutbud. Redan när man ringer för att beställa bord får man ett mycket personligt bemötande som får en att känna sig mycket välkommen. Det goda värdskapet fortsättersedan under hela besöket. Maten är mycket god, vällagad och prisvärd. Hit är alla välkomna både stora och små.
2006-02-28
Marie
En liten mysig restaurang i pubmiljö. Mycket trevlig personal som ser till att gästerna trivs. Väldigt måna om att allt ska smaka bra. Maten är GOD och prisvärd. Man har whisky-rekommendationer till varje rätt. Hit är alla välkomna, stora som små. Extra plus för ringklockorna på balkongen för att påkalla personalens uppmärksamhet.
Var där med min mor och åt. En kycklingsandwich, torrare kyckling har jag aldrig ätit sen smakade det som vanlig hamburgedressing av såsen. Usch!