Omdömen om Klippt o. Skuret
2011-06-22
Joline
Jag säger bara Annita! Varje salong skulle ha en!!
2010-03-25
B.E
får man hos lena på klippt o skuret! väldigt nöjd!
2010-03-25
hemlig beundrare
grymma frisörer! finns inget dom inte klarar! gå gärna till den nya tjejen Linn! :)
2008-11-12
Li
Lena Larsson är duktig på att göra snygga naglar! :) Rent & Snyggt, Trevlig personal, frissörerna duktiga.
2008-11-06
Sandra E
Har aldrig varit så här fin i håret! Har gått till Louise i över ett år och har inga planer på att byta frisör. Man blir alltid så proffsigt behandlad!
2008-11-05
Louise är helt suverän med mitt hår. Har jagat henne genom halva landet och äntligen har hon kommit till Göteborg =) Kompetent och kunnig personal. Man känner sig alltid välkommen.
2008-05-17
Helen
Jag går till Lena Larsson på Klippt och skuret och gör mina naglar fina. De blir så snygga - väldigt hög klass - hållbara och snabbt går det ! Kan varmt rekommenderas
2007-08-31
Nöjd kund
Inte alla ställen man kan få hjälp med Hår,Naglar och problem på en gång så att man går ut med ett leende på läpparna!!Tack för trevligt bemötande varje gång
2007-08-01
Jättetrevliga och duktiga frisörer. Man känner sig alltid väl omhändertagen.
2006-12-19
BK
Trevliga och mycket kompetenta frisörer. Härlig atmosfär och varmt, vänligt bemötande. Man har aldring tråkigt när man klipper sig. Alla kunder känner sig omhändertagna och välkomna. När man går där ifrån är man alltid nöjd med frisyren och har ett leende på läpparna. Man får sig alltid ett gott skratt här!
2006-07-19
G.H
När man kommer in på klippt och skuret oavsett om man skall klippa sig eller få nagelvård blir man alltid trevligt bemött samt att det är aldrig tråkigt att komma dit. En speciell hälsning till Lena som ger mig goda skratt samt tycker om att prata om extensiella frågor.
Ni är toppen!!!
Du gjorde så otroligt fina slingor på mig, tack! ses nästa månad!
Gå till Angela så kommer ni inte ångra er!