Volvia Försäkringar

Omdömen om Volvia Försäkringar

2011-11-07

Carl-Johan Andersson

Snabb och bra handläggning

Min bil brann upp på Sturup och Volvia letade reda på mitt mobilnummer och informerade mig med SMS. Jag ringde då upp Volvia en fredag kl 17:15 och fick svar direkt. De ordnade en hyrbil som väntade på mig när jag kom till flygplatsen. Mindre än en vecka senare fick jag ett inlösenförslag som jag accepterade och pengarna kom in på kontot.

2011-06-27

Andreas Sundvist

Sveriges sämsta försäkringsbolag!

Min sambo gled in i en bil som stannade i en rondell för att lämna företräde för bilar som skulle in i rondellen. Polisrapporten konstaterade att det inte hade skett något trafikbrott då man inte kan förvänta sig att någon pallnitar i en rondell.
Skadan som blev till följd av kollisionen som skedde i ca 2 km/h var att den andres avgasrör hoppade lös från en gummibustning.
Nu kommer ett krav från hans försäkringsbolag på 18 000 SEK. I det inkluderas lackning av bilen. Vi har bildbevis på att det inte fanns några lackskador på bilen. Detta skiter Volvia fullständigt i och ger honom ersättning för skadan. Dessutom kräver dom oss på 1000 SEK i självrisk, sänker bonusklassen 1 steg och höjer premien med 600 SEK per månad i 2 år.

Jag trodde att ett försäkringsbolag skulle stå på försäkringstagarens sida vid en incident och inte hjälpa den andra parten att få igenom ett uppenbart försäkringsbedrägeri

2011-05-12

Erik

Erik

Volvia, försäkringsbolaget där du betalar både premie och skadorna själv.

Jag blev påbackad av en 72 årig dam som erkände att hon inte såg mig, ett vittne stod 2 meter bort och såg allt, hon lämnade också sina kontaktuppgifter så jag trodde allt var klappat och klart men när utredningen var klar så ansåg Volvia att vi båda hade lika mycket skuld till olyckan.
Aldrig mer Volvo eller Volvia

2010-12-10

Robert

Krockade min bil, motpart vållande

Jag fick ett fantastiskt bemötande och en mycket bra handläggning av mitt ärende. Så länge jag kör Volvo finns inget annat försäkringsbolag.

2010-11-15

gunn

Dyr

IF som tillhör samma concern är 1000 kr billagare på samma försäkring. Dåligt

2010-10-07

Mycket nöjd

Känns trygt

Mycket bra service, dom bokar verkstadstid sammtidigt som du anmäler skadan. Enkelt. Försäkringen är mycket prisvärd.

2010-02-26

Johan

Premie

Märkligt att inte volvia kan försäkra volvobilar till ett bättre pris fick 1291 kr / år billigare hos en konkurent med lika villkor.

R1000160;Försäkringar