2008-11-07
Oskar
Att internetbutiker oftast är billgare, är vid det här lagret nästan alla medvetna om. Men en personligare butik, har jag aldrig förut varit i kontakt med. Jag beställde en ny snowboard, via deras hemsida. Strax efter beställning ringer telefonen. En man från boardstore prestenterar sig. Han ber om ursäkt för att den varan jag valt har är slutsåld och att detta inte var noterat på hemsidan. Han frågar om jag vill vänta tills den kommer in igen, eller om jag kan tänka mig samma snowboard i en annan längd. Han tar reda på min längd vikt och hur pass bra åkare jag är. Dagen efter kan jag hämta upp en Ny bräda på posten, Har aldrig varit så nöjd med någon snowboard förut.
2008-11-01
Nilber
Då är detta företaget för dig. dom har de flesta märken på kläder och brädor. har köpt grejer ifrån boardstore i drygt 2 år nu. aldrig blivit besviken. bra priser och snabb frakt utan krångel. finns det inget det du vill ha så kan dom nästan alltid fixa fram det åt dig. besök dom, antingen på nån av deras 2 affärer eller på deras hemsida boardstore.se. jag lovar att du inte kommer bli besviken på dom, detta sätter jag mitt ord på.
Köpte ensnowboard av märket Rome på boardstore. Efter en tids åkning sprack hela belaget upp en urusel kvalitet. Boardstore hjälpte mig att reklamera brädan & byta ut den till en annan som funkat hur fint som helst.
Är mycket nöjd med servicen trots att det krånglade med den första brädan jag köpte.
Jag kommer handla där igen.