Omdömen om Körkortscenter i Nyköping AB
2012-02-09
Johan Holmqvist
Med en blandning av kompis och sträng lärare har Körkortscenters personal gjort allt rätt för att jag skulle klara av att ta mitt körkort. Lätt som en plätt om man gör som de säger :)
Victoria Carxon
Kan nästan inte sätta ord på hur oerhört nöjd jag är med min körkortsutbildning hos körkortscenter! Professionella, pedagogiska och ständigt stöttande. Tusen tack till er alla, vägen till körkortet blev den bästa tack vare er!
Emma
Det gick att ta körkottet snabt. Samarbetsvilliga med att kuna göra teorin på disatans och gick att skriva på annan ort.
Tack för hjälpen Maria och Fery.
Niklas Lundbergh
Tack för en grym körskola.
Man kände sig båda hemma och välkommen varje gång. Specielt tack till Maria som har hjälpt mig mycket med både körning och teori! TACK
2012-01-26
Sanela Gradisic
Stort TACK till alla på Körkortcenter. Mina ord kan inte beskriva hur bra ni är alla på Körkortcenter.
Ni är helt enkelt BÄST
TACK ALLIHOPPA.
2012-01-26
Mattias Karlsson
Jag vill tacka alla på körkortscenter!
Kicki och Monica som alltid är trevliga och hjälpsamma i reception, och jag vill tacka Maria som har varit ett stort stöd i arbetet med teorin.
Till sist vill jag tacka Samir och Ferry som har gjort detta möjligt, tack vare er har jag körkort idag.
Tack!
2012-01-04
Linnéa Wallén
Tusen tack Körkortcenter, ni har varit en jättebra trafikskola, med mycket bra utbildning. Speciellt tack till Maria, som lyckades få mig att köra riktigt proffsigt till slut !
2011-12-24
Jenny ekstam
Säger dom Sofia, är väldigt glad att jag valde körkortscenter som körskola. Det har fungerat så bra både med körningen och pluggandet på skolan. Och tack till Maria för att du handlett nig så bra som nu gett mig mitt körkort!! Erat personliga bemötande är verkligen bra med tydliga riktlinjer vad det är som gäller.
Tack så mycket för allt och god jul till er alla!!
2011-12-22
Väldigt glad att jag valde just körkortscenter som bilskola! Det är en mysig och hemtrevlig skola. Tack till alla er som jobbar där som bemött mig på ett så vänligt och personligt sätt och speciellt tack till Maria för att ha varit en sådan bra lärare och förebild för mig under utbildningen!
Ha det bra allihopa och god jul!
2011-12-08
Christoffer Söderling
Jätte fin personal och man får den hjälp man behöver till körkortet !.
2011-12-01
Beatrice Hermelin
Jag är jätte tacksam för alla på skolan som är snälla och hjälpsamma och har hjälpt mig ta mitt körkort. Hade inte klarat det utan dem.
2011-09-08
Marcus
Det som jag tyckte var bra var att man hade tillgång till alla datortester som hjälpde mig som har svårt att sätta mig att läsa ur en bok, kanske dålig inlärlings stil men funkade för mig. Maria var riktigt bra som instruktör, förklarade alltid på ett sätt som tilltalade mig. Varför tveka, ta körkort via körkortscenter.
2011-09-01
Karin Källström
Jag är jättenöjd med undervisningen - körundervisningen, handledarkursen, riskettan, rubbet! - och har känt mig otroligt stöttad under hela processen. Ett extra stort tack till Maria, du har varit en klippa!
2011-08-16
Eva Björk
Samir och Feery är väldigt duktiga på att lära ut . Dom är kunniga och lugna förklarar bra. Tack för allt.
2011-06-28
Körkortscenter har vart till mycket stor hjälp! Jag tycker att personalen var trevlig och väldigt duktig.
2011-06-21
Cissi
Jag tycker risktvåan var mycket bra. Nyttigt att köra i grupp och bra med ett längre pass där man varvar teorin och praktiken. Bra med ett inhängnat område där man kan öva lugnt också!
2011-06-09
Tobias Duvefjärd
Hejsan
nu när jag ligger på mitt andra försök att ta körkort bara ca en timme innan uppkörning känner jag mig ändå ganska säker på att klara av det efter de lektioner jag tagit.
det är förvånansvärt vad engagerade människor kan få en att känna inför något som för många är bland det jobbigaste i livet.
Ett stort tack!
MVH
Tobias Duvefjärd
2011-05-10
Gustaf Karlsson
Jag tycker att min tid på körkortscenter var riktigt bra. Alla var väldigt trevliga och det var just därför som jag trivdes så bra. Jag tyckte att tiden på körskolan var ett nöje. Något som gick segt från början var framförallt teorin. Men det gick bara bättre och bättre eftersom jag fick bra tips och den hjälp jag behövde för att klara teorin.
Körningen rullade också på riktigt bra eftersom jag fick väldigt mycket goda råd från min lärare. Maria är en superduktig och trevlig person som ger många goda råd och förklarar allt väldigt bra. Så jag vill ge alla ett riktigt STORT tack och många kramar från en supernöjd kille.
2011-03-31
Har kör med dom flesta lärarna under den perioden jag kört och tycker att Maria har vart den bästa utavdom. Känner att den sista perioden när jag körde med Maria så gjorde jag stört framsteg.
2011-03-17
Elin Rydskog
Jag är mycket nöjd med mitt val av körskola. Ni har hjälpt mig otroligt mycket, både med körningen och ni har trott på mig och min förmåga att köra bil (ibland mer än vad jag trott på mig själv).
Maria har varit en suverän lärare som har rätat ut mina frågetecken och hjälpt mig med körningen, hon har haft tålamod med mig under tiden jag kört.
Tusen tack, Körkortscenter!!
2011-03-17
eric mellgren
jag gillar körkortsenter. Dom har nästan blivit som en familj till mig och jag rekommenderar att alla som kan ska gå här.
2011-03-03
Jakob sjödelius
Väldigt nöjd med min tid här på körkortscenter, trevliga människor och bra lärare.
Tack för hjälpen med mitt körkort!
Mvh jakob
2011-02-24
Johanna Ni
Hej :) Jag fixade mitt körkort äntligen tack vare min underbara körlärare ferry och allt stöd från er på körkortcenter. Tack så väldigt mkt!
2011-02-10
André Åhblom
Det går knappast att argumentera emot ett positivt resultat. Jag har alltid haft problem med både självförtroende och nerver, men detta till trots lyckades jag tack vare Körkortscenter ta mitt körkort mindre än ett år efter att jag började övningsköra. utan en pedagogisk och förstående lärare hade det knappast varit möjligt. Tack!
2011-02-03
Anton Berg
Tack för ett efterlängtat körkort. Tack för trevlig personal och trevliga körlektioner.
Och framför allt GOTT KAFFE!
Ha det bra allihopa
MvH// Anton
2011-01-27
Elin Hasselberg
Har trivts mycket bra och man känner sig alltid välkommen dit. Tycker det har vart riktigt kul att köra med Maria det känns så lätt att köra med henne och man blir väldigt lugn. Tusen tack till alla på körkortscenter som gjort det riktigt kul att ta körkort!
2011-01-20
Emilie
Tack så jättemycket för all hjälp som jag har fått under tiden jag har kämpat med att få mitt körkort. Lärarna har varit helt underbara och jag kommer sakna alla.
Jag hade inte klarat det utan dig Maria.... Tack så mycket
2010-12-28
Sofie Laine
Underbara lärare och personal. kunde inte ha trivits bättre!
Tack så jätte mycket för all hjälp och störrning och alla galna skrattattacker i bilen!
Underbart, hade inte gått utan er!
Kramar på er !
2010-12-21
Åsa
Tack för ett superproffsigt bemötande coh all stöttning och hjälp på vägen till mitt körkort.Här på körkortscenter finns all hjälp att få för att nå sina mål till ett körkort.Maria är super på att förklara alla regler så att man verkligen förstår,riktigt proffsigt.Tack än en gång Tack!!! Nu kör vi.....(JAG)
2010-12-16
Frida Johansson
Det har vart riktigt roligt att köra här med er, speciellt dig Maria :)
Allting har funkat bra och jag är super nöjd :)
Tack för hjälpen :)<3
2010-12-09
elev
Precis fått mitt körkort och är mycket nöjd över körkortcenters hjälp! :) Alla är trevliga och mycket hjälpsamma, och det har gjort arbetet med mitt körkort så mycket lättare!
2010-12-02
Maria Sandberg
Idag 2dec 2010 klarade jag både min uppskrivning och min uppkörning
=) wiiie Tack så otroligt mycket för hjälpen. Har hållt på i många år o bytt trafik skola ett flertalgånger. Nu fick mig att klara körkortet. Ett stort tack. Kan verkligen rekomendera er och de ska jag göra varmt. Maria attans vilka flum lektioner vi har haft men de har faktiskt lärt mig massor. Du är så bra på att förklara. fortsätt i samma spår =) Kicki Tack för allt stöd och för att du bryr dig. ditt pepp har verkligen betytt mycket för mig =) tack.

Ett stort tack till er på Körkortscenter! Ni har varit både pedagogiska och snälla mot mig vilket gjorde det här så mycket enklare och fick mig att lugna ner mig. Inte minst till uppkörningen, fick ni mig att stärka mitt självförtroende och slappna av! Tack för allt stöd!