Erikssons trafikskola

Kategori: Trafikskolor

Omdömen om Erikssons trafikskola

Moa Kulle

Överlägset BÄST!!

Det absolut bästa stället, kan varmt rekommendera det till alla! Kom dit och hade inte kört så jätte mkt, hade mitt mål och bestämde mig för att det ska gå!!! dvs inte så lång tid..
Lade upp en plan med min lärare Armend som ställde upp 100% på att det skulle gå att klara det. Alla va supertrevliga och hjälpsamma.
Speciellt tack för allt fixande under uppkörningsdagen som vv klyddade till det med.. Eriksson Såg till att jaga dom så att jag fick en ny tid samma dag och detta var inte enkelt, dom fixade det och jag är grymt tacksam för all hjälp jag fått därifrån och trevligt bemötande för att kunna ordna så att allt skulle gå ihop. Speciellt tack till den bästa läraren Armend, sjukt grym på att lära ut och ger ett enormt självförtroende om man är osäker på sig själv! Helt enkelt bara bästa stället och rekommenderar det alltid till vänner som ska ta körkort, ingen av dom är besvikna över valet!!

Frida

Nöööööööjd!

Mycket bra trafikskola, flexibla lärare som fixar och trixar med tider för oss elever. Lärarna hjälper till med både körningen och teorin vilket är superbra!!! Kände mig superredo innan uppkörningen och uppkörningen, och jag klarade det, tack vare Erikssons Trafikskola i Lund!!!

Petra

nöjd elev!

Jag tyckte lokalerna och personalen var jätte trevlig :) fick ett bra bemötande! Och körkortet gick skirbra med världens bästa personal. Tummen upp! :)

2012-01-04

Dålig!!

Jag slutade på Ericssons trafikskola efter ett trettiotal lektioner. Blev mycket dåligt bemött i receptionen och hela utbildningen var allmänt rörig.

2011-11-25

Kalle

Inte så nöjd...

Kört många lektioner men var enligt skolan inte redo för uppkörning, så de ville inte boka in mig på uppkörning.

Bokade in en tid för uppkörning själv istället och klarade det på första :)

2011-09-19

Numera körkortsägare

Noggranna men långsamt och dyrt.

Körde med Mats vars lärarstil till stor del går ut på att du själv får köra självständigt och Mats säger till när du gör fel.Till skillnad från andra lärare kommer du inte kunna göra ett misstag som Mats inte ser. Tyvärr är han ganska dålig på att lära ut och går snabbt igenom moment. Har du mycket lätt för att lära dig bilkörning tror jag han kan vara bra - annars bör du ta någon som är mer pedagogisk och lugn.

Trafikskolan i allmänhet och särskilt Mats är extremt noggranna. Om de inte är 100% säkra på att du klarar uppkörningen så avbokar de. Fick själv ta över 70 körlektioner.

Ett stort plus är att Mats (och de flesta andra lärarna) kan tänka sig att köra på övertid om du snabbt behöver öva mer.

Vill du lära dig att köra bil perfekt är detta definitivt körskolan för dig. Om du däremot vill lära dig köra bil helt OK och inte har obegränsat med tid och pengar bör du fundera en extra gång - eller boka en privat uppkörning som körskolan inte kan avboka.

2011-07-26

Onöjd elev

Sämst!

Verkar vara som det är 50/50 att man får en bra lärare om man läser alla kommentarer. Själv hade man otur och fick den mindre bra halvan...

2011-04-13

Goran

tung trafik,snabb och effektiv utbildning!

tog mitt C kort på 10 lektioner, aldrig suttit i en lastbil innan, det tycker jag är galet bra! Tack till dig Håkan för att du trodde på mig och för att du förklarade allt på bästa sätt, och tack Bengt för att även du trodde på mig och för sista minuten lektionen om lastberäkning samt bk1,2,3 vägar! nu kör vi vidare med tung släp med! ha d bra!

2011-03-10

caroline

Trafikenskolan i sig var bra, men min lärare jag hade gjorde den bäst! Hade skit roligt i bilen samtidigt som jag lärde mig alla momenten vilket för mig är guld värt! Fick hjälp med allt jag behövde på ett sätt som passade just mig, hade inte bytt lärare för pengar ens! Har ingenting att klaga på!

2011-03-10

Nöjd elev

Mycket nöjd elev

Jag är otroligt nöjd med Eriksson, Lund som trafikskola. Jag fick bra undervisning både teoretiskt och praktiskt. Jag hade Armend och Willy och är otroligt nöjda med båda, väldigt duktiga på att lära ut, mycket cred till dem. I framtiden kommer jag utan tvekan att rekommendera vidare denna trafikskola.

2011-03-08

oliver mugosa

Bästa körlärare

jag har gått på erikssons trafikskola och gick där en handledarkurs som hölls av Armend Vata, Redan där hade jag bestämt mig att det var han som jag ville ha som handledare. Anledninen till att jag valde Armend som lärare var för att under handledarkursen fängslade han oss alla med sitt trevliga sätt & det gjorde han även med mig i bilen. Vi körde seriöst och intensivt med mycket skoj och skratt, vilket gav ett snabbt resultat. Han var inte bara en körlärare utan även en vän. Jag tackar för min tid på Erikssons trafikskola och tackar för att jag fick den bästa lärare man kunde få, Armend Vata. ja kommer att tipsar alla mina vänner om Armend och jag lovar att ingen kommer att bli besviken!

2011-03-02

Niklas Nordgren

Trafik lärare.

Jag har kört med Armend som är en sjukt bra trafik lärare det tog inte långt tid från första dan jag övningskörde med honom till jag fick mitt körkort men jag hade dock lite kombination mellan att köra med Armend och köra privat, han får 10/10 utav mig utan tvekan!! Har svårt att se att det finns någon som lär ut så bra på så kort tid.. Jag hade kunnat föreslå honom till kompisar som ska ta körkort och litat på att han kommer att göra ett mycket bra jobb, det jag gillade med Armend var att han peppa mig han gav mig motivation när självförtroende var väldigt långt ner så fick han upp mitt självförtroendet . Fortsätt så Armend du gör ett mycket bra jobb!

2011-03-02

Oskar

Bästa körskolan.

Jag tog intensiv kurs med Armend, fungerade sjukt bra. Fanns möjligheter att anpassa körningen så att jag som elev kände att jag fick ut så mycket som möjligt av dom 80 minuterna man körde, Armend var även väldigt lugn att köra med och fick en att själv hitta misstagen man gjorde, och frågade sedan om man själv visste något bra sätt som man brukar "lära sig av med dåliga vanor". Hade även väldigt bra koll över att man kände sig trygg när man körde.
Jag kunde inte vara mer nöjd, har även rekommenderat kompisar och flickvännen att köra på Eriksson tror knappast man kan hitta bättre och smidigare ställe att lära sig köra bil på.

2011-02-27

nicole

bäst! tack för körkortet!

Jag tyckte att denna skola var mycket bra, härlig personal, fräsh lokal och mycket trevligt bemötande även från receptionisterna.
När jag hade det som svårast stöttade både lärarna och receptionisterna mig.
Ger man sig bara fan på att man ska klara det och sköter sin teori som man ska så hjälper lärarna en med praktiken, helt utan problem.
Jag som då hade lite svårare för just bilkörningen klarade uppkörningen på första försöket, även uppskrivningen.
Ett stort tack till Erikssons trafikskola och även Ricky som visade mig vägen till körkortet!

Svar från Erikssons trafikskola
2011-03-01

Vad roligt att du är nöjd! Grattis till körkortet, kör försiktigt! Har du vägarna förbi är du välkommen in på kaffe...

2011-02-13

Caroline

Bäst!

Är riktigt nöjd med att jag valde Erikssons Trafikskola. Jättetrevliga trafiklärare som hjälper en med utbildningen på ett proffsigt sätt och pushar en att även plugga teorin. Dom håller koll så man klarar både det teoretiska och det praktiska! Jag tycker dom är mycket flexibla och försöker fixa ihop körtiderna så det blir så bra som möjligt för eleven!

2011-01-23

Lars

Stelbent trafikskola

Min dotter och jag köpte 20 lektioner på trafikskolan. Vi var beredda att öva mycket själva och ville ha som mål att endast ta tjugo lektioner.
På Erikssons trafikskola fungerar inte detta upplägg. De är helt oflexibla. Det slutade med att min dotter tog 15 lektioner. Hon tog sedan ett break, vi övade själva, beställde tid för privat uppkörning och sedan blev instruktionen till körskolan att de fem sista lektionerna skall vara som en uppkörning. Min dotter klarade uppkörkningen på första försöket. Trist dock att inte kunna göra detta upplägg som ett samarbete med skolan.

2010-09-30

:-)

Utmärkt

Fungerade väldigt bra! All kontakt jag hade med körskolan var utmärkt - alltid trevliga o redo att hjälpa till. Dagen innan min uppkörning la läraren dessutom in en extra lektion kl 19 trots att den sista lektionen var redan kl 18 den dagen.

Stort tack för all din hjälp, Mats!

2010-05-31

Jonas

Bäst!

Va på en annan skola o körde innan. Asdålligt. Vill innte säja namn, men kan bara säja att Erikssons e f*n så mycke bättre! O hon i kassan e sjysst!

2010-05-31

Erika

Toppen

Jag har nu tagit runt 20 lektioner på körskolan och närmar mig körkortet! Mycket är tack vare körskolan som varje gång berättar vad man ska lägga på minnet inför nästa lektion och ser till att man alltid är på rätt svårighetsgrad vad det gäller lektionerna. Tummen upp!

2010-04-25

Benni

Mycket bra!

Började köra på Road Renner för nåt år sen men så gick de i konkurs och jag tänkte att jag kommer nog aldrig ta nåt körkort. Men så bestämde jag mig i alla fall för att ge det ett nytt försök och körde med Anna på eriksson, hon var helt fantastisk och pedagogisk, mycket peppande! Och efter ett par månader var både teorin och uppkörningen avklarad, skulle aldrig ha klarat det utan Annas hjälp tror jag. Även en stor eloge till Helena i receptionen som har stenkoll och har skött allt det praktiska. Plus att hon är väldigt trevlig! :)

2010-03-25

Per

Dåligt

Jag ångrar mig dag ut och dag in att jag överhuvudtaget satte min fot på detta stället.
Får magont varje gång jag vet att jag ska träffa min körlärare och spendera 40 min i samma bil.

2010-03-09

erik

kundservice?

jag blev tvungen att boka om en lektion. jag ringde och ringde...tillslut skickade jag ett mail men dom sa sen att det inte gällde. dom vägrade hitta en bra lösning för båda parterna. deras slutsats var att det är bara så det är. jag hittar en ny skola istället!

2010-03-02

Linda

Dåligt bemötande

Inskriven, men fick så dåligt bemötande i receptionen att jag kände att detta var inget ställe för mig. Slutade med att jag bytte körskola.

2009-12-21

Caroline

Så dåligt

Jag testade en lektion hos Erikssons trafikskola och det första intrycket jag fick var inte alls så bra. De var inte så snälla mot mig och så. Ändå liksom tur att jag bara tog en lektion för nu kan liksom byta till något bättre ställe bara så.

2009-12-03

Filippa

Opedagågiska

Jag har kört 5 lektioner på erikssons och det var hemskt. Min körskolärare hälsade inte på mig de sista gångerna och mentaliteten på stället är generellt hemsk. Jag mår dåligt varje gång jag går dit men måste köra mina 10 lektioner innan jag kan byta.

Jobb och utbildning
R1001420;Trafikskolor