Vald plats Sundbyberg Välj ort

Omdömen om Erikssons trafikskola

2011-12-19

Anonym 22743

TA INTE KÖRKORT PÅ NOBELTORGET

Tog över 140 körlektioner men tog aldrig körkortet där. Klarade inte första uppkörningen pgr dålig/bristande undervisning. Min manliga lärare var arogant och han älskade att tracka ner på mig som person och kalla mig en massa öknamn. Han ville hela tiden hålla mig kvar och jag fick ofta gå tillbaka till gamla körkapitel. En trafikskola där du lär dig att "köra" allt annat än motorfordon. Rekommenderar inte trafikskolan. Hade kunnat vara en bra skola med annan personal.

2011-12-04

Ines

Äntligen körkort

Tack Jörgen, Göran och Karin !
Receptionisterna som är duktiga och ni alla !
Blev lite dyrare än planerat och ni är lite väl
Fullbokade förutan minuset !

2011-10-06

Dåligt

Bra lärare fick jag
Men 46 lektioner och jag är ute o trafiken varje dag som privatist ( aldrig gjort nåt fel) säger deras chef ( som måste godkänna dig innan du kör upp ?! ) att nej då.... Riktig störig och nonchalant . Pengarkåt kanske det heter ? Välj INTE denna skola om du inte är svinrik o har sjukt Gott om tid!

2011-08-19

Rekommenderas inte

Denna trafikskola kan jag inte rekommendera.
Stora brister när det gäller bemötande, pedagogik mm.

2011-07-13

Besviken

Jag håller med övriga personer som är grundligt besvikna på Erikssons (åtminstone den på Nobelvägen i Malmö). Läraren vad otrevlig och förklarade aldrig varför vi tränade på vissa saker och inte andra, han förklarade heller inte vad jag behövde träna på och varför. Helt oseriöst och j-vligt respektlöst med tanke på att jag faktiskt betalar stora summar. Det är snudd på skandal. Det verkar som de säljer sina 'paket' och sedan låter eleverna köra på utan att faktiskt sträva efter att de ska klara kortet efter 20 eller 30 lektioner. Min rekommendation till skolan är: en rejäl uppryckning bland lärarna (var trevliga, var PEDAGOGISKA, ha RESPEKT för att vi betalar dyra pengar för lektionerna, ha tydligare PLAN). I nuläget måste jag dock starkt avråda från att skriva in er på denna bilskola.

2011-06-19

Rekommenderas inte

Jag rekommenderar inte Erikssons trafikskola. Jag fick en lärare som inte hade någon plan för min körning, han antecknade aldrig och sa hela tiden "att det tar vi längre fram". Dessutom var han otrevlig och skällde på en när man gjorde fel eller ställde vad han tyckte var dumma frågor. Så efter drygt 20 lektioner bad jag om att få byta, fick då en lärare som iofs hade en bra körplan men som också skällde på en och dessutom tyckte han att jag behövde börja om från början med körningen. Med andra ord skulle jag ha betalt för över 20 lektioner i onödan! Då tackade jag för mig och bestämde mig för att helt byta skola!

2011-06-09

Välj inte!!

Allt var dåligt, jag skiter i respekten eller vad de nu försöker med. Min lärare tog 35 minuter att förklara döda vinkeln, som om jag vore någon idiot, men nej för att dra på tiden.
Min andra kvinnliga lärare skriker på mig när jag gör fel, hon förväntar sig att jag är Michael Schumacher när jag kör, klart man gör fel. Hon förolämpade mig med att säga att du kör som kvinnor.
Mycket dåligt, de försöker dra på dina lektioner och få mer pengar, de är inga trafiklärare de är folk som utbildat sig hur man tjuvar till sig pengar.
Min kompis började på eriksson 2 månader före än mig, jag är nu klar och redo att skriv teorin, medan han kämpar fortfarande där.

2011-03-18

Petri

Helt usel trafikskola!

Jag köpte en sån 30 körlektioner + teoripaket för min flickvän. Jag tyckte att 30 körlektioner var riktigt mycket men det verkade inte räcka till alls. Hon fick först boka 20 till (som kostar ju 7000sek att börja med). De har också ett jävligt system att de vill först att du skulle klara deras egen uppkörning, gör du inte det får du boka 10 till körlektioner. Väljer du att ändå boka uppkörning hos vv. får du göra det själv, fixa bilen själv osv.

Receptionister i detta företaget är hemska, de har ingen koll på nånting. Deras trackningsystem för lektioner är helt usel och de pengar som står där stämmer inte alls med verkligheten. Deras lärare har ingen koll på hur många lektioner har du betalat för och därför får du bara boka och betala för extra, för att de har lärt dig för långsamt.

Om du tänker på att ta ditt körkort hos Erikssons tänk på att du får betala över 20 000SEK för det, för att ditt paket oavsett vad du väljer kommer inte att räcka till.

2011-02-23

tara

hej

jag kan rekommender alla ungdommar att köra med paiwa.jag har gått en intensiv kurs och klarade allt på första försket. Han kan verkligen sitt jobb och super roligt.

2011-01-05

sämsta skolan i hela malmö!!

Hej!!

Varnar er ta ej den skolan!! sämsta någonsin riktiga otrevliga kontorister och miljön och allt är dålig!
Dem lurar än över mkt!

Byte till värnhemstrafikskola där min kompis såg att jag mådde dåligt!
Värnhems trafikskola är BÄST!

2010-07-15

körkortsedanenmånad

Hyffsad körskola

Så där. Lärde mig en hel del men körde slutligen upp som privatist (och klarade det). Hade antagligen tagit ett par månader till om jag kört upp via trafikskolan. De är grundliga och det kan vara bra, men om man vill ha sitt körkort snabbt kan det bli frustrerande. Priset per lektion är inte så högt (370 kr) men deras utbildningsplan omfattar många lektioner så i längden blir det rätt dyrt.

2010-06-19

T.J

Inte bra...

Jag gick verkligen in för att hitta "rätt" skola och Erikssons verkade mest seriösa i sin marknadsföring. Men ack så fel jag hade. Min utbildning föll snabbt ur sin planering och kostade mångdubbelt mer än förväntat. Besviken.

2010-04-19

Moa

väldigt nöjd!

Är super nöjd med all den hjälp jag fick av min körlärare Mats (i Lund). Kan verkligen rekommendera att välja honom som körlärare, eftersom han verkligen vill att man ska klara sitt körkort vilket jag också gjorde på första försöket :) Bara massa + + + +!! :)

2010-04-15

Super bra!

Mycket bra skola som hjälper dig ta ytterligare ett steg mot vuxenlivet. Man bemöts direkt på ett trevligt sätt när man stiger in på skolan.
Jag kan starkt rekommendera att köra med Pajwa. Han gör att din tid på körskolan blir mycket roligare och han hjälpte mig klara både teorin och uppkörningen på första försöket. Vad mer kan man begära!? Supernöjd.

2010-04-15

Hejhej!!

Mycket bra skola som hjälper en ta yttligare ett steg mot vuxenlivet. Man bemöts redan på ett trevligt sätt i receptionen och lektionerna är lärorika på alla vis.
Vill stark rekommendera att köra med Pajwa. Han gör din tid på körskolan så mycket roligare. Och han hjälpte mig klara av både teorin och uppkörningen på första försöket. Kan man begära mer!?
Så jag är mycket nöjd.

2010-01-26

Linda

Värdelöst

Känner mig totalt lurad. Dåligt bemötande redan i receptionen. Lärarna verkade bra i början men när de vägrade boka uppkörning efter 30 lektioner och tyckte jag skulle boka lika mycket till, och en annan tjej där hade gått 54 lektioner utan körkort kände jag att det var dags att sluta. Över 10 000 kr rakt ner i sjön. Eller i deras överfulla fickor, rättare sagt.

2010-01-02

F

Fantastisk!

Helt fantastisk körskola! Har fått all hjälp jag någonsin behövt. Kan speciellt rekommendera Armend som är helt fantastisk!

2009-12-31

JB

Mycket trevligt och bra!

Är inte färdig än, men måste ändå betygsätta. De lektioner jag haft har varit hur bra som helst. Har en riktigt bra lärare vid namn Jan. Snart klar med kortet förhoppningsvis.
Lärarna jobbar inte på profit som PÅ andra skolor vilket innebär att de inte försöker få dig att ta för många lektioner.
Kan varmt rekommenderas.

Jobb och utbildning