Omdömen om Andalen Per
2011-05-22
Robert
Jag har satt in implantat hos Per och gjort hela behandlingen på mottagningen.
Var väldigt nervös innan att det skulle göra ont att dra ut mina gamla ruttna tänder men efter första besöket hos Per var alla bekymmer borta!
Han är mjuk och följsam, men ändå snabb. Man känner sig alltid välkommen.
2010-10-27
Kajsa
Har bytt till denna tandläkare efter tips och rekommendationer från andra. Verkligen bra ! Han är lugn, omtänksam och noggrann !
Har nu gått hos honom i flera år och vill gärna tipsa andra. Tandläkare är ju inte betygssatta i nån katalog precis.
Han är duktig i BETT-TEKNIK, och har lagat tänderna för en bekant till mig, som gnisslar tänder. Tack vare att han lagat dessa och anpassat dem till varandra, så har dessa problem nästan försvunnit helt ! (Något alla andra tandläkare HELT missat). SÅ glad jag "hittade honom" :)
2009-06-10
Allan P3
Rekommenderas !
Har varit hos många olika tandläkare innan jag hade tur att träffa Per ! Som har hjälpt mig med svåra bryggor till min fulla belåtenhet ! OCH, han är mjuk o lugn ! Duktig tekniker (det är ju ett HANTVERKS YRKE) och jag har fått bra råd om olika priser kontra resultat.
Dessutom är han billig !!! (Ligger enl. rek. norm) Fullträff ! (och har dessutom tid för nya pat. - gamla tandläkare är ofta bortskämda med gamla patienter och anstränger sig inte lika mycket ;-)
PS; han har alla moderna apparater och digital röntgen, dessutom en SKÖN STOL !
(kanske en liten detalj, men SÅ viktig för mig som patient med många timmar i "heta stolen")
Stort beröm för lugnt och pedagogiskt bemötande till mig som har fruktansvärd tandläkarrädsla.
lugna säkra händer som ger trygghet.
rekommenderas varmt!
++++