Omdömen om Café O'Bar
2011-06-16
Lidköpingsbo
Har ätit där ett flertal gånger och alltid blivit besviken. Fläskfilén är mer som en seg karréskiva, otrevlig, seg och nonchalant personal/ mm.
2010-09-08
imponerad
var på café o bar och käkade med lite vänner i lördags, trodde att vi skulle behöva sitta i evigheter och vänta på både mat och service när jag upptäckte att det bara va en servitris som skötte hela stället, och det var fullpackat! istället fick vi beställa så fort vi lagt ner menyerna på bordet, drycken kom direkt och servitrisen som hade uppenbart otroligt mycket att göra tog sig ändå tid att göra riktigt bra vin-rekommendationer.
maten var otroligt prisvärd och atmosfären mysig och härligt vardagsrums-avslappnat. dubbeltumme upp!
2010-08-03
Har varit med om bättre!
Var med ett större sällskap och åt i fredags. Själv var jag supernöjd med maten, tyvärr fick 2 st kall mat av 7.. Servicen var under all kritik, när man till och med får hämta och be servitriserna om att plocka bort från bordet.. Vore önskvärt med personal som är intresserade av att sälja...!!
2010-05-28
Nöjda gäster
Super god mat och trevlig personal.
Maten va jätte jätte god
Fint ställe och mysigt.
Vi kan verkligen rekommendera det till alla :)
Super tycker vi,bara ++++++++++++++++++++++
2010-03-09
Är nästintill stamgäst på caféobar, både på lucher och kvällar. Maten håller en bra standard och servitrisen jobbar otroligt hårt, man märker snabbt att det är ett omtyckt ställe, många kommer dit flera gånger i veckan, och det är den härliga atmosfären som lockar. Människor i alla åldrar trivs på café o bar, och några av mina roligaste utekvällar har varit på där, då man tänkt ta ett glas vin för att sen gå vidare men blir kvar hela kvällen för att man har så trevligt. jag tycker det är toppen!
2009-04-25
S.
Trivsam miljö och bra kvalité på både mat och service! Och priserna passar allas plånböcker, vilket inte alls påverkar kvalitén på maten!
2008-12-02
Travis
Bra mat till bra priser!
Trevlig personal och mycket gott att dricka!
2008-11-24
Ålle
Jag tror att både kocken och servitrisen hade vaknat på fel sida.
2008-11-12
nöjd gäst
en trevlig och mysig restaurang med vällagad mat.Och har bra lunch.Kvällarna en restaurang med trevliga priser, det finns något för alla.jag tycker cafe O bar är toppen
2008-11-12
lantis
hur en kock kan servera varmhållna, torkade ägg till pytt i panna och hur en servitris kan bära ut sådan mat till gästen är oförståeligt. Efter påpekande fick vi dock nystekta ägg.
2008-10-23
S
Hur god mat som helst, finns nog inte mycket att klaga på. den enda restaurangen i Lidköping som vet vad inredning är!
2007-12-10
A-S
Smaklös mat, otrevlig personal. Kan inte bli mycket sämre.
2007-08-01
Storstaden
Vi har tidigare ätit ett flertal gånger på Café o Bar då vi besöker Lidköping varje sommar. Nu tycker vi att det har blivit ganska mycket sämre både vad gäller menyn och smakupplevelsen. Vi kommer tyvärr att välja andra resaturanger i fortsättningen.
2007-06-20
Jolle
Jag har ätit ett antal gånger på Cafe O´Bar och alltid varit nöjd. Eftersom jag älskar fiskrätter är jag särskilt förtjust i att man inte "ransonerar" dessa rätter i tron att det bara är kvinnor som väljer fisk. Kryddningen? Det kunde förstås vara bättre, men det går oftast att lösa genom salt och peppar eller helt enkelt fråga personalen om lite extra. Helt Ok lunchrestaurang i trevlig miljö.
2007-06-04
Putt-Rick
Det finns tyvärr inte så många bra lunchrestauranger i Lidköping... verkar bara vara pizzerior överallt (en pizza då och då är väl gott, men inte varje dag va?). Café O'Bar hör till de två-tre lunchställena som håller en jämn och bra kvalitet på lunchen i denna mysiga lilla stad. Deras ala carte har jag inte provat, men är den bättre än luchen så lär den vara fantastisk:-)
2007-04-04
Resande
Ett ställe som inte tilltalade oss. Nonchalant servitris därför ingen dricks!
Underbar Service och bra mat för en bra peng!! kanon!