Bjurfors I Göteborg AB

Omdömen om Bjurfors I Göteborg AB

2012-01-17

Marie

Nonchalanta!

Så fort dom fått in sin provision, släpper dom allt. Det gäller oavsett om man är köpare eller säljare.

2011-03-21

Näset

Försäljning av hus

Vi anlitade Bjurfors i Västra Göteborg för att sälja vårt hus.
Det utlovades guld och gröna skogar men detta var endast prat från mäklarens sida.
Vi är så oerhört besvikna på företaget Bjurfors att man jobbar med så oseriösa mäklare.
Ni som står för Bjurfors, se till att få någon kvalitetssäkring på era mäklare. Ni gör bort er.

2010-10-27

=)

Kundfokus på högsta nivå!

Mycket tacksamt kundfokus! Söker bostadsrätt i innerstaden och de har varit mycket engagerade och gett väldigt gott omhändertagande.

2010-09-28

Skrattretande värdering

En mäklare från Bjurfors gjorde en värdering av vår lägenhet som var ca 1,5 miljoner fel!! Det är en grov felvärdering.

2010-09-21

Intressent

Inget mitt val

Ringde mäklare på kontoret i Torslanda som i eftermiddag har 2:a visningen av ett hus i Torslanda. Mäklaren var okunnig, kunde inte svara på vad som gjorts i huset sedan 1968 när det byggdes och han kunde inte svara på hur huset är byggt... Han svarade svävande på alla frågor runt uppvärmningen. När jag önskade komma på visning så var jag välkommen idag under eftermiddagen med han talade tydligt om att han skulle avsluta "sy ihop" affären imorgon...Hoppas inte hans kunder hör honom, dvs husägaren.
Detta är en mäklare som inte är förtroendeingivande och kundvänlig. Skulle aldrig använda denna mäklare eller rekommendera honom till någon och jag är förvånad över den nonchalans som han visar mot intressenter av objekt han fått förtroendet att sälja.

2010-09-01

Häpen

Mycket skickliga, men något stämmer inte

Jag anlitade mäklaren för att sälja min lägenhet. Startpriset sattes av mig till 600.000. Strax före budgivningen meddelade hon att en person ville köpa omgående till startpriset och uppmanade mig upprepade gånger att lägga ner budgivningen: "men du kan få pengarna snabbare" och "du får inte bättre pris i budgivningen". När jag envisades med att gå vidare med budgivningen ändå, suckade hon av besvikelse. Slutpriset blev hela 900.000. Det gav mäklaren ett mycket fetare arvode än vad hon hade fått om jag hade gjort som hon ville. Frågor: 1) Visste hon att lägenheten var värd mycket mer än jag trodde (jag hade inte kollat på marknaden pga tidsbrist, hon däremot jobbar där dagligen). 2) Varför var hon så angelägen om att jag skulle sälja med en gång, trots att hon därmed skulle förlorat 30.000 kr i arvode?

Fler företag i Göteborg