Omdömen om Lulebärgaren AB/ASSISTANCEKÅREN
2011-10-27
Carina
Hjälpte mig få ut mina inlåsta bilnycklar från bagagen och hjälp vid punktering!
2011-10-12
Ringde mitt försäkringsbolag och begärde bärgning. När bärgaren kom frågade jag om vi kunde bärga bilen hem istället för till närmaste verkstad - visst, inga problem även fast det var två mil bort. På så sätt kunde vi även skippa att blanda in försäkringsbolaget och jag fick ett prisförslag på 1700 kr som jag accepterade på plats. Har nu fakturan i handen som är ett par hundralappar högre än det som sa. Jag trodde att en överenskommen summa gäller. Tack i alla fall för bärgningen hem.
2011-09-14
Efter att ha blivit påkörd slutar centrallåset att fungera. Ringer bärgare och de lovar att skicka bil så sfort som möjligt. Efter två timmar får jag ett knappt läsbart sms där de står att de är på plats om fem minuter. Går ut, väntar tio minuter och ringer sedan upp igen. De säger då att de varit där för en timme sedan (då en timme efter att de skulle skickat en bil så fort de kunde). Damen jag pratar om börjar direkt gnälla om att jag ändå måste betala.
2011-05-17
GH
Glömde laporna på över natten. Blev svårt att starta min S60 dagen efter men genom Volvo assistans som tydligen anlitar Assistancekåren fick jag snabbt ut en servicebil som hjälpte mig att turboladda batteriet. Stort tack för snabb utryckning! :-)
2011-05-16
Fredrik
Fick lift från platsen där min bil blivit stående. Dessutom var de snabbt på plats och hade ett väldigt trevligt bemötande.
2011-02-12
assistancekåren i östhammar, vilken kille i lördags natt hjälpte mig så jag inte behövde bärga bilen, det var bestämt is i hjul som gjorde att bilen vibrerade så, Du är guld värd, spara både mig och Mitsubitsi mycket tid och pengar, stort tackXXXXXX
2011-01-17
Billan
Tack till bärgaren som hjälpte mig när bilen stannade på motorvägen i Stockholm. Inte nog med att han var proffsig på att ta hand om bilen, han var snabb och dessutom såg också till att jag var skyddad genom att genast erbjuda plats i hans bil för att som han sa "det minskar risken att Du eller någon annan blir skadad". Bärgarna är vägens hjältar och dom tar hänsyn till alla andra i trafiken för vår säkerhet. Tack!
2011-01-07
Golfen vid sofiagatan
Bakaxeln gick sönder på bilen när den skulle fickparkeras idag i Göteborg. Ringer och en kille säger att det tar mellan 5 och max 60 minuter att få hit en bärgare. Efter 2 timmar ringer jag på nytt och får då svaret max en timme. ber om ett ärligt svar så att jag kan anpassa mig efter tiden, max en timme säger dom. Nu, över 6 timmar senare orkar jag inte vänta längre. Gör om gör rätt o ringer någon annan.
2010-10-29
Resesäljande blondinen
Fick inte igång min bil (saab 95). Ringde assistancekåren i Södertälje. Efter fem minuter kom en glad och supertrevlig kille ( Magnus tror jag han hette) som hjälpte mig att starta bilen. Han följde även med mig till MECA affären som låg bara hundra meter där ifrån. Vi köpte nytt batteri och han hjälpte mig att byta. Tusen tusen tack till denna supergoa kille! Han räddade min dag :)!
2010-07-23
stig
Låste in nyckeln i bilen. Bärgaren kom, dyrkade snabbt upp dörren utan att skada den.
2010-04-16
Förbannad
Otroligt dålig service när man ringde assistancekåren i göteborg. kommer inte hända igen! kan ja lova!
2010-01-21
tess
Sambon lyckades låsa igen vår chrysler med nyckeln i tändningslåset, bilen vad tyvärr igång så det va rätt bråttom.
Efter va 45 min från det att vi ringde va dom på plats och öppnade bilen åt oss på 3 minuter. Vi bor ca 4 mil utanför Umeå så det gick snabbt och smidigt.
Kanon service enligt mig!
2010-01-03
taxidriver
1700 va väll helt ok vad skulle du vilja ha för å bärga EN BIL
2009-10-08
ARG
Stod på en bilolycka, och Falck kom dit och försökte hjälpa till, men då kommer den dära Boråsbärgaren på Assistanskåren och skäller och gapar och har sig för att bilen var försäkrad på deras "avtal" MEN FALCK KÖR FÖR SAMMA PRISER, och kom dit mycket snabbare än Assistanskåren! Tycker det verkligen är DÅLIGT... Hur kan man komma till en plats där folk är skadade och tillochmed undrar över deras bilar o möts av en kort arg gubbe som står och skäller för att dom inte fick bilen.. Vad är det för stil??
2009-05-12
Owe
Bilen rasade utanför ljungby. Assistancekåren var på plats inom 10 min. Fick utmärkt service och hjälp att hyra en bil.
2009-02-04
Eva i OFM
Riktigt proffsig hjälp av Assistancekåren i Karlshamn när jag råkat köra av vägen mellan Hällaryd och Belganet i snö ovädret. Bärgade upp bilen på vägen igen och tog den med sig ut till större väg där jag själv kunde fortsätta färden hem till Olofström! trots de va runt midnatt så va Bärgaren på glatthumör vilket gjorde att även jag bliv mer positivt inställd till det hela!
2009-01-27
Besviken!
Jag ringde och frågade vad de ville ha betalt för att bärga min bil från motorvägen till min parkering,som är ungefär 5 km.Då sade hon att de ville ha ungefär 1700kr. 1700 KRONER!!!!!????
2009-01-14
Sverre
Bra service MEN se upp med kilometrarna som de tar betalt för! Vi fick betala ca 30 km för mycket.
2009-01-06
Golfen
Det blev en lång väntan i kö för att få tala med någon.. entrevlig tjej blev det till slut. lite lång tid innan man fick hjälp med bilen som lagt av mit i skogen ville ha hem den men så blev det inte utan jag blev lämnad ca 20 mil hemmifrån en kall natt i novemberg. kan de inte vara mer yill hjälp när det kostar så mycket som det gör.lite synd för något jobb hade han inte efter mig då skulle han hem och sova det tog mig ca 6tim. innan jag var hemma.
2008-12-30
SAABen
Svarar snorkigt i telefon, det är inte jag som krockat-?
2008-11-16
Älgkrocken
Jättebra service när jag ringde. Snabbt på plats och underbar peronal. Tusen tack!!!
2008-10-28
kent
fick hjälp med att bärga in min bil med sönderskurna däck, imponerande att dom klarar det utan att skada bilen. blev ju extremt låg.
2008-08-17
AFB
En sen kväll med en stor Cheva (som inte ville åka längre) räddades av Assistancekåren i Västervik tillsammans med hjälp av Avis. Superproffs - lugna, snabba och trevliga! Hyrbil var fixad inom en timme och vi kom hem i tid.
2008-08-11
Karl P.
Assistancekåren i Halmstad är inget bra alternativ. Har 2 dåliga erfarenheter så det kan inte vara en slump. Finns andra företag att ringa!!
2008-08-07
Stefan W
Assistancekåren i Södertälje hjälpte mig med bärgningen från motorvägen till deras uppställningsplats. Detta gick bra. Då jag ringde och sa att jag tänkte ta de till en verkstad för att avgöra om den skulle lagas eller skrotas. De förelog då att de kunde ta den till Bilakuten huset alldeles intill för kostnasuppskattning, pris ca 950 kr. Det lät bra tyckte jag och sa okay. Då jag sedan kom till Bilakuten så fick jag en faktura på 2200. Detta inkuderade bärgningen på 1200. Varken Bilakuten aller Assistancekåren informerade om denna kostnad. Assistancekåren säger att jag borde förstått att bara för de erbjuder sig att ta bilen till grannen bredvid så betyder det inte att det är gratis. Jag har försökt diskutera priset. De vägrade ändra sig. Bilakuten säger att de inte bryr sig om hur bilen kommer till dom och därför ej informerade. De hänvisar till att de fått faktura från AK och att lagen säger att jag är skyldig att betala den. Bondfångeri anser jag. Bilen är nu skrotad.
2008-08-07
Stefan W
2008-06-29
Av Börje
När bilen vår gick sönder 2 mil söder om UMEÅså tog det inte mer än 50 min så kom Rickard till undsättning med sin bärgningsbil. Han drog upp bilen på flaket och kopplade på husvagnen, och körde oss tillbaka till campingen och fixade till så att husvagnen kom på plats på campingområdet, sedan körde han bilen till en verkstad och hjälpte sen till att fixa en hyrbil åt oss medan vår bil skulle repareras, detta var på en söndag, och trots att han hade fler jobb han skulle ut på så tog han sig tid att hjälpa oss så mycket, detta kallar jag en riktigt hög servicenivå.
2008-03-05
A. Dyvberg
LÅÅÅÅÅNG VÄNTAN!!!.. Jag stod och väntade över 2,5 ttimmar på kungsgatan. Till slut tröttnade jag och ringde en annan firma!!!! Rekommenderas inte!
2008-02-06
Glad Bil
Jätte tack för hjälpen med min bil som stannade utanför skövde.. proffsigt bemötande av Daniel på Assistancekåren Skövde.
2007-12-23
EW
Ingen olycka men tillräckligt stökigt när bilen är stendöd dagen före julafton. Trevligt bemötande och proffsig hjälp från början till slut. Rekommenderas!!!
2007-12-11
Vit Passat
Snabb och bra service kan inte bli bättre när bilen har percis gett upp och man är på väg att gör samma sak själv räddaren i nöden
2007-09-17
Peter
Assistancekåren i Halmstad är en katastrof. Katastrofal service och sen har dem mage att ta bra betalt med. Använd andra företag i Halmstad!
2007-07-17
Henkeocomp
Tack för fantastiskt bra service! Vi fick punktering på vår Solifer strax norr om Söderköping då kom ni som på beställning med domkraft o fälgkors samt och en go´o gla´bärgningsgubbe som gav oss vägbeskrivning till Kärnfeldts däckverkstad i Söderköping (rek. varmt). Stort tack!
2007-07-05
Cecilia
väntar på bärgning, kallt och vått är det! Men trvlig telefonist som hjälpte mig i alla fall.
2007-05-30
Louise
Trots att det kändes ytterst tråkigt att behöva ringa efter dem, skakad efter gårdagens sladd ner i diket, så fick jag både snabb och trevlig hjälp från Assistancekåren. Bemötandet kändes väldigt proffisionellt! Det enda som nu behövs är bara ett nytt färdmedlel.
2007-05-30
Louise
2007-04-23
Berit L
Mitt problem krävde större insats än väntat - nytt batteri i stället för starthjälp. Fick all hjälp jag behövde av Assistancekåren i Stockholm, tack tack!
2007-04-16
Majlis
Det var mycket dåligt av er att ni aldrig kom när man ringer! Stog i 2 timmar o väntade på er men ingen ringde eller kom!!! Mycket Besviken på er! Tycker att andra kan få veta detta så det inte blir en överraskning till nästa gång för dom som blir lidande! Mvh Majlis I malmö
2007-03-31
HH
ringde efter hjälp. Efter lång väntan i kö fick jag beställa bärgare och jag sa att jag stod ivägen för andra på vägen. Ringde flera gånger o frågade var bärgaren var, men fick hela tiden veta att den var påväg. Nästan 2timmar senare kom bärgaren. Otroligt svagt. Har kritiserat detta hos mitt försäkringsbolag också
2006-12-15
Lasse
Synd att ni var så dyra! jag stog o väntade i nästan 2 timmar fast ni sa att ni skulle komma innom 30 min!
och sen när ni väl kom fram så var ni dyra med ert jobb!
Mycket besviken!
Nästa gång ringer jag en annan Bärgningsfirma!
Ville bara tala om att jag var besviken på er!
synd!
Lasse med Volvon v70
2006-12-10
Mag
Utmärkt service när olyckan var framme och min bil behövde fraktas till verkstad. Hjälpen kom snabbt!
2006-12-10
Mag
2006-11-13
ida
assistance kåren helsingborg har killar med kunskap om bärgning och bilar , ring dom för det gör jag
2006-10-30
eivor
Ni borde veta att man inte skall spraya i motorn på en V70 automatic, dessutom absolut inte gasa när bilen skall startas.
Detta måste vara grundläggande för er bärgare! Dåligt!!!!!!!!!!!!
2006-06-13
Gun A.
Efter att ha försökt få hjälp av Assistancekåren i två dagar ger jag upp och vänder mig till Falck. A. behöver min hjälp för att komma åt bilen men istället för att ringa och be mig möta får jag när jag ringer och undrar varför det tar så lång tid - beskedet att de inte kunnat nå bilen ! Ingen har ringt mig ! Har de inte telefon ???
De kom snabbt, fast i mitt fall var det inte nödvändigt. Fixade ut nyckeln på 7 minuter. Så allt var kanon, men det kostade lite mycket för 7 minuters jobb 970kr tror jag han sa. De har väll en framkörningsavgift antar jag..