Omdömen om Pizzeria Valentino Kebab
2011-10-19
Pizzaman
Prisvärt, mycket gott och trevlig personal. Har provat ett 10-tal pizzerior i lkpg nu och den här är min favorit.
2011-04-17
PW
Hela familjen gillade lasagnen, var lite speciell med god örtkryddsmak.
2011-04-07
Thomas
Bästa kebaben i Stockholm, grymt gott! Skön personal och snabb service. Vitlökssåsen är bland de bättre jag smakat och jag blir aldrig besviken, förutom när det är tjockt med folk och jag inte är hungrig!
2011-04-06
irean2
Saftig god lasagne smakar som hemlagat måste vara Linköpings bästa,
2011-02-03
lasagneälskare
Jättegod lasagne med mycket ost.
2011-02-01
Det här är toppklass rakt igenom, här snålas det verkligen inte med pålägg som man ofta annars blir förbannad över på andra ställen. utan tvekan godast i Linköping. Jag har aldrig mött en trevligare bagare.
Första gången jag köpte en pizza från Valentino, en Kebabpizza, fastnade jag i hissen på vägen upp till lägenheten. Jag har aldrig haft det så trevligt i en hiss förut! fram tills Hissgubben kom och förstörde allt d.v.s.
2011-01-29
Leif Forssell
Det smakade mycket bra. Bra service och trevligt bemötande, tack!
2011-01-28
Anders
Köpte två familjekebabpizzor ikväll. Kanogoda!
2011-01-28
Fisken
Stans bästa kebabpizza görs på Valentino!
2011-01-04
Han hans pizzor är goda som fan
recommenderar alla som bor i linköping.
2010-12-11
Bengan
Köpte två familjepizzor Vesuvio. Jättegoda. Bra service, Trevlig personal
Är vegetarian, och brukar alltid få käka trista pizzor men på Valentino äter jag "ufo" med champinjoner och lök. UNDERBART GOD!
Nu åker vi alltid till Valentino och käkar när vi ska ha pizza.
2010-11-24
norapuma
Hit måste ni åka o äta lasangen, missa den inte vi har blivit verkligen fästa vid den. Både vi vuxna o barn som äter den ger ett topp betyg , väldigt smakrik, bra konsistens , helt kanon hel. Kababpizzan är också hela familjens favorit. Väldig god på alla sätt och med lite sting , ingen mesig pizzasmak utan smakrik. Ägaren är väldigt tillmötesgående o hjälper gärna till om du har önskemål om hur du vill ha dina beställningar. Jättetrevlig ägare. Rekommenderas varmt, åk till Valentiono ni med! SPARA PENGARTIPS!!! Köp restaurangchansen samtidigt så tjänar ni in kostnaden på ett par besök och har nytta av den på massa andra ställen också Passa på att bada i simhallen(rabattkupong finns ju också i häftet) o käka på Valentino efter , ett säkert kort tillsammans med kidsen.
2010-11-22
R.S.W
Den godaste lasagne vi har ätit, smakar verkligen hemlagat. Pizzan är också jätte god.
2010-11-20
Jenny
Provade deras lasange av en slump och det visade sig vara jackpot! Helt klart den godaste i Linköping. Snabb och trevlig service får man på köpet!
2010-11-17
Kupongerna
Vilken jättegod saftg lasagne.
Frisk smak ,lagom saltad och goda kryddor.
2010-11-04
Maria & Oskar
God pizza och trevlig personal!
2010-11-04
Två mätta kunder
Linköpings absolut bästa och godaste lasagne. Tveka inte, det är bara att beställa. Dessutom är personalen jättetrevlig
2010-10-28
Mathilda
Bra mat men lite mer köttfärs i lasagnen vore bra. Annars är maten god.
2010-10-21
Två finsmakare
Valentinos Kebabpizza special är en upplevelse utöver det vanliga! Med extra kött och extra sås blir den ännu godare!! Om det nu går!!?
2010-10-17
Jonas & Pernilla
Jättegod lasagne och pizzor med för den delen!
Familjen har precis avnjutit en söndagsmiddag bestående av lasagne från Valentions. Extra plus till den mycket trevliga personalen. Vi kommer garanterat åter!
2010-10-16
Susanne
RIKTIGT god pizza och lasagne.
Vi åker från Sturefors för att få den bästa pizzan/lasagnen i Linköping med omnejd!
Jätte trevlig personal , snabb och bra service!
Ses snart igen!!!
2010-10-14
Dallas
Valentino har de klart bästa pizzorna och framför allt kebabpizzorna. De är kanske inte de billigaste men det vägs upp av mycket trevlig personal.
2010-09-23
Jag har varit stammis i 4 år. han gör pizzan exakt som man vill ha den. han har bra priser och pizzorna är jätte goda! Och det bästa med pizzerian är att han är den trevligaste pizza bagarna jag träffat.
2010-09-21
pet
valentino pizzeria är en otroligt bra pizzeria.
när jag såg inlägget om att deras lasange var oätligt, blev jag chockad jag kan säga till er alla VALENTINO PIZZERIAS LASANGE ÄR LINKÖPING GODASTE LASANGE.
2010-09-20
rene daun
På Valentino får man de godaste pizzorna och lasagne Jag har varit och ätit på många ställen men återvänder alltid tillbaka till Valentino
2010-09-19
T
Har ingen förståelse för tidigare inlägg, Då jag äter både lasagne och pizza på restaurangen ofta. Bra mat och trevlig personal
2010-09-19
Håkan
Jag är en pizza-expert och jag kan varmt rekommendera Valentino! De gör Linköpings godaste pizzor, med äkta kebabkött. Till och med i klass med pizzorna i Tranås!
Jag äter där minst tre gånger i veckan och brukar variera med deras lasagne. Den är supergod den också med lite nybakat bröd till. Tjommen ovan som skriver att den är oätlig är troligtvis någon konkurrent, eller så har han/hon bara haft otur! Gå dit igen och beställ följande:
Håkans special = Kebabbpizza utan lök + skinka samt inte så mycket kebabbsås. Ni kommer gilla den! Lovar!
Kom igen nu alla andra Valentino kompisar. Hjälpt till att rösta så att folk förstår att den tidigare kommentaren är felaktig!
Bland de bättre gyros-ställena i staden. Frasiga pizzor som är lite lagom svedda i kanten. Stort plus för att man kan få en pizza med sardeller.