Omdömen om Möller Bil
2012-01-19
missnöjd kund
när man byter däck sätter de på dem åt fel håll..
när man ska försöka nå dem är det aldrig någon som svarar..
när man väl pratar med någon får man ingen serive!
2012-01-05
Per
Vi är duktiga på att klaga när nåt är dåligt men lika dåliga på att tala om när nåt är bra. Jag har haft många bilar och varit på både aktoriserade och andra verkstäder. Service och bemötande är ofta bra och jag vet inte hur det var förr men det märks tydligt att Möller bil satsar på enormt mycket på service och bemötande idag. Snabba reparationer, bra samarbete med försäkringsbolag. Sen de sista plusset får de för att jag blev uppringd två v efter en service och undrade om jag var nöjd med kvalité på utfört jobb, service och bemötande. Jag tror inte de e så mycket dyrare än andra men jag betalar gärna några kr extra. Sen ang. Felmeddelanden så finns det nästan alltid nåt hela tiden på bilar men de flesta står som "sporadiskt" fick jag lära mig idag och det är ju inget som måste åtgärdas fick jag lära mig idag när jag var där för att kolla upp ett felmeddelande. Jag kan varmt rekommendera dom. Mvh Per
2011-12-28
Daniel
Läste av felkoder på min bil för ett tag sedan hos Möller. 3 stycken felkoder gav bilen sa de och visade papper på det med massa konstiga siffror. Brydde mig inte om dem och gjorde inget åt det då jag kunde leva med aningen låg tomgång vilken var anledningen att jag tänkte kolla felkoder.
Har sedan dess kollat felkoder på bilen 2ggr på 2 andra ställen och det har då endast visat en sak och det var en ABS givare som gick sönder EFTER att jag hade varit på Möller. De måste alltså ha hittat på ett flertal felkoder själva.
Att få tag på verkstaden per telefon är omöjligt. Försökte titt som tätt i en veckas tid varje dag. Aldrig någon som svarade. Aldrig. Fick nog.
Har dessutom sedan dess hört skräckhistorier om Möller Bil från släkt och vänner. Riktigt illa sådana också.
Håll er borta från dem råder jag till.
Mycket dålig service och engagemang när man kommer som ovetande kund. Tog med mig en fackman, som fick tala med en på verkstaden och det visade sig vara stora brister hos personalen.