Vald plats Stockholm Välj ort

Omdömen om Sukhothai Restaurang

2011-04-06

Urban

Superb thai med sting!

Ytterligt vänlig personal och superb mat!

2011-01-26

Göteborgs bästa thairestaurang

Aldrig blivit besviken, alltid nöjd. Trots att jag alltid blir mätt och belåten vill jag äta mera.

2011-01-14

Rickard

Magnifikt!!

Jag har inga ord att beskriva denna restaurang..
Om jag säger såhär istället: en helg var jag bortrest en vecka från min hemstad Göteborg men blev plötsligt sugen på sukhothai när jag vaknade. Tog bilen och åkte 29 mil för att äta deras helt underbara lunch och sedan åkte jag tillbaka på semester igen. Deras lunch kostar 75 kr inkl dryck men det är fan brottsligt att en såå himla bra lunch kan kosta så lite!! Fräsch, himmelskt god, stor variation och 5-stjärnig service gör ju denna thailändare till en av Sveriges godaste!!! Fortsätt så och snart kommer ni vinna matpriser i alla kategorier!!!

2010-12-12

M. Bjurman

Är lika bra som för 9 år sedan

Detta är min och sambons favoritrestaurang och har varit det de senaste 9 åren. De har supergod mat, bra priser, trevlig lokal, hjärterum och supertrevlig personal. En gång kom t.ex. en av de gulliga servitriserna fram och erbjöd sig att busa med våran lilla dotter (hon var inte stökig - de är bara väldigt barnkära) så att vi föräldrar skulle kunna äta upp i lugn och ro. Snacka om service!

2010-08-13

Sofi L Sofi L

Underbart!

Mycket bra!

2010-08-12

Lenne och Eleonor

En Thailändsk pärla!!!!

Underbar mat - med generöst tilltagna portioner, fantastisk service, mysig stämning och go' personal under källarvalven.

En kulinarisk upplevelse vi inte vill vara utan!

2010-05-05

Jessica

Fantastiskt

Helt fantastisk god mat. Helt klart mitt nya favoritställe!

2010-04-28

Eric Ö

Grymt bra service & käk

Helt enkelt den bästa Thai restaurangen i Göteborg både på Service & Maten

2010-04-09

Fabbe

Suverän thaimat

Bästa thaimaten i Göteborg. Bra priser och annorlunda meny. Prova gärna fiskbullarna till förrätt.

2009-10-30

Hellgirl

Underbar mat!!!

Jag som allergiker och som äter veg har hittat en ny favoritrestaurang. Det är bra portioner, bra priser, underbar mat och deras tofu går inte av för hackor! Den är UNDERBAR!!!!

R1001257;Restauranger