Omdömen om Sukhothai Restaurang
2011-01-26
Aldrig blivit besviken, alltid nöjd. Trots att jag alltid blir mätt och belåten vill jag äta mera.
2011-01-14
Rickard
Jag har inga ord att beskriva denna restaurang..
Om jag säger såhär istället: en helg var jag bortrest en vecka från min hemstad Göteborg men blev plötsligt sugen på sukhothai när jag vaknade. Tog bilen och åkte 29 mil för att äta deras helt underbara lunch och sedan åkte jag tillbaka på semester igen. Deras lunch kostar 75 kr inkl dryck men det är fan brottsligt att en såå himla bra lunch kan kosta så lite!! Fräsch, himmelskt god, stor variation och 5-stjärnig service gör ju denna thailändare till en av Sveriges godaste!!! Fortsätt så och snart kommer ni vinna matpriser i alla kategorier!!!
2010-12-12
M. Bjurman
Detta är min och sambons favoritrestaurang och har varit det de senaste 9 åren. De har supergod mat, bra priser, trevlig lokal, hjärterum och supertrevlig personal. En gång kom t.ex. en av de gulliga servitriserna fram och erbjöd sig att busa med våran lilla dotter (hon var inte stökig - de är bara väldigt barnkära) så att vi föräldrar skulle kunna äta upp i lugn och ro. Snacka om service!
2010-08-12
Lenne och Eleonor
Underbar mat - med generöst tilltagna portioner, fantastisk service, mysig stämning och go' personal under källarvalven.
En kulinarisk upplevelse vi inte vill vara utan!
2010-05-05
Jessica
Helt fantastisk god mat. Helt klart mitt nya favoritställe!
2010-04-28
Eric Ö
Helt enkelt den bästa Thai restaurangen i Göteborg både på Service & Maten
2010-04-09
Fabbe
Bästa thaimaten i Göteborg. Bra priser och annorlunda meny. Prova gärna fiskbullarna till förrätt.
2009-04-27
Hellgirl
Det var en spännande meny. Bra priser och det bästa var att jag som specialkostare (mjölkallergiker) och vegetarian kunde äta det mesta med lite enklare modifieringar. Rekommenderar stället helt klart
2009-01-15
Annette
Kryddstarkt och gott. Olika rätter under veckan (inta samma buffé som släpas in och ut)
2009-01-13
Tess
Jättegod mat, mysig lokal, trevlig personal och bra service! Räkchipsen man får medans man väntar är supergoda! Bästa thaien i stan!
2008-07-03
Monika
Många olika rätter som alltid smakar väldigt gott. Mysig lokal, lagom mycket folk och framför allt väldigt trevlig personal som alltid är på ett strålande humör. Har haft samma höga standard i alla år vi gått dit (dvs de senaste 7 åren). Hyggliga priser.
2007-05-16
JS
Underbar Thailändsk service som är så charmig om man varit i Thailand men usel enligt svenska mått. Maten är så kanon att det är värt varenda krona, men har man en gång vart i Thailand kan man gå dit bara för nostalgin över servicen som erbjuds. För att inte tala om vilket projekt det är att gå på toaletten! Precis som i orginallandet.

Ytterligt vänlig personal och superb mat!