Mikaku Sushi

Omdömen om Mikaku Sushi

2012-01-11

henke

avsevärt sämre med åren

Mikaku sushi var riktigt bra förut, trevlig personal och färsk mat. Har ätit där sedan 2009 men nu går jag aldrig dit igen. Har blivit magsjuk två gånger, personalen är oengagerad, otrevlig. Åt för en vecka sen, riktigt hafsigt gjord ljummen sushi som var riktigt vidrig . Bottennapp.

2011-11-09

Iris

Super bra sushi

Det är verkligen jätte god sushi. Det ända är att dom känns lite snåla när halva portionen består av rullar. Och varför har ni morötter i rullarna. De e inte gott! Ganska dyrt men ändå prisvärt!

2011-07-08

Katrin - konventare

Ett av de bästa ställerna

Mikaku's california rolls är verkligen en smakupplevelse!
Och för att inte tala om deras supergoda nigiris. Köttiga räkor, lagom stora munsbitar och sist men inte minst deras goda sjögrässallad. Mycket fint upplägg. Är inte ofta i uppsala (ca 1 gång om året) och varje gång jag har varit där har de inte gjort mig besviken. Kan lätt säga att det är en av de Bästa sushi-restaurang jag har ätit på. Och tro mig jag har ätit på måånga ställen..

2011-03-23

Grymt, som alltid!

2011-02-20

Mr.A

Sådär

Helt okej ställe, dock är personalen inte alls trevlig. Tar tid innan man får beställa och det verkar inte särskilt intresserade av en när man kommer.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger