Fiskarhedenvillan AB

Omdömen om Fiskarhedenvillan AB

2011-12-23

RW

Enbart standard

Byggt ett Orren. En del ändringar från standard som korresponderats skriftligen utfördes inte. Utan det fick vi tyvärr ordna själva och slänga originalmaterialet. Någon konstruktion för våra förutsättningar fanns inte heller utan vi fick ta in en extern byggkonstruktör för det. Det sämsta var nog att Fiskarheden inte brydde sig om att ens reflektera över de lösningar vi efterfrågade utan levererade enl. kataloghusstandard, så det där med kundanpassning av husen har jag inte märkt av att man kan göra alls. Vi erhöll ingen som helst kompensation för det beviserligen felaktiga hanterandet. Men om man vill köpa material kanske man kan göra det via dem -takpannor, läkt och plåt, huvar mm för bara 13500:- skulle vara ett klipp om man köpt för det priset, men i detta fall var det ju ett avdrag.. I övrigt var husleveransen av bra kvalitet, synd att de skulle smusta ned sig med hanteringmissarna beskrivna ovan.

Industri och transport
R1000187;Hus