Omdömen om Harmony Beauty & Spa
2012-04-15
Titti
Visst är det skönt att få skönhetsbehandlingar, men för mig är resultatet väldigt viktigt. Ffter att ha varit hos Athina har jag fått en hud jag längtat efter.
Varit kund hos Athina i 10 år och kan varmt rekommendera.
2012-04-08
Jag var på behandling nyligen och möttes av en förkyld receptionist, vilket inte är så trevligt om man inte vill bli sjuk dock var hon trevlig, hon som tog hand om mig var så ofräsh själv kändes som att hon var nyvaken, och irriterad. Rummet var helt acceptabelt men det såg o bäddat ut och handduken jag låg på var blöt, massa Krims krams, naiv nog lägger jag mig på sängen och får en inte så väl utför ansiktsbehandling av denna blondin som klagar på att hon har fått jobba för mkt på senaste tiden och hela historien om hennes barn och civil status, varför berättar man sådant? ansikts massagen var det ända sköna. Jag är kund jag vill koppla av när jag kommer på behandling. Väldigt synd oerhört missnöjd kommer inte komma tillbaka. Fick inga tipps heller.
Jätte tråkigt att du upplevde så negativt din vistelse hos oss!Verkligen! Kan dock inte känna igen det du beskriver, varken om personalens bemötandet/utseende eller om salongens hygien.Är alltid öppen för kritik eftersom vi strävar efter det bästa resultat på behandlingar och att kunderna ska känna sig omhändertagna. Är man missnöjd med behandlingen så berättar man det :) Inga konstigheter med det!
Du är välkommen att kontakta mig personligen, så att vi hittar ett sätt att lösa det!
Hälsningar, Athina (Salongens ägare)
2012-03-29
Kaj
Återkommande kund sedan flera år och är mycket nöjd med massage och frans-/brynfärgning. Kan varmt rekommenderas.
2012-03-27
Karin
Efter en underbar massage och flertalet aniktsbehandlingar tycker jag fortfarande att de är bäst. Min hy och mina ögonbryn har aldrig sett bättre ut. Tack tjejer!
2012-03-25
Kund
Jag är mycket nöjd med alla behandlingar som jag varit på, Athina och tjejerna har tagit väl hand om mig. Väldigt nöjd med behandlingarna med IPL.
2012-03-25
D
Athina brinner verkligen för det hon arbetar med. På hennes salong är det fräscht, mysigt och du får maximal avkoppling. Jag har aldrig varit något annat än 100% nöjd efter ett besök på på salongen. Så tveka inte, besök Harmony Beauty & SPA redan idag!
2011-04-05
Jag har gått hos Athina för epilering och vaxning. Är otroligt nöjd. Hon vaxar snabbt och noggrant. Epilering gav resultat jag inte vågat drömma om.
2010-09-20
Supernöjd kund
Har gått hos Athina i många många år för bl a brynplockning och ansiktsbehandling. Har alltid varit nöjd med både resultatet och servicen. Rekommenderas starkt!
2010-08-25
carina
Mycket proffsiga och kunniga inom vaxning. Har gått hos Athina regelbundet och är supernöjd!
2008-08-13
Sara
Jag har gått och vaxat benen här flertal gånger och det är sällan jag har något att anmärka på resultatet. Jag vaxar då hela benen, bikinilinjen och under armarna. Suveränt!
2008-01-09
Harmony Beauty & Spa är en urfin salong med härliga behandlingar av Athina, som är ett verkligt proffs! Hit ska man gå, helt klart! Jag har varit kund hos Athina i många år, och denna fina salong med alla sköna behandlingar är det bästa hon gjort!
Jag har gått hos Athina i flera år och upplever henne som extremt proffsig. Alla hennes behandlingar håller överlägset hög kvalitet - jag har provat flera andra salonger i stan, men ingen kommer ens i närheten av Harmony. Athina är en estet ut i fingertopparna med ett behagligt sätt och ett personligt engagemang som avspeglas i resultatet. Boka ett besök här redan idag!
(Som en liten parentes vill jag tillägga att den negativa kommentaren nedan måste komma från en konkurrent eller möjligtvis från en person som är i behov av någon annan typ av behandling som inte går att få på salong).