Din Kiropraktor

Kategori: Kiropraktorer - Legitimerade

Omdömen om Din Kiropraktor

2012-02-29

Sarah

En mycket bra legitimerad kiropraktor!

Var till Gunilla 3 gånger i nov-dec 2011 och återbesök nu då jag börjat få tillbaka besvär i ryggen, nacken och bäckenet. Men hon styrde upp det galant som vanligt! Kändes extra trevligt att hon mindes mycket väl vem jag var, vad mina problem var osv.

2012-02-08

Gretsky

Gunilla äger

Tack för att du fixa min kassa rygg. Nu kan jag spela som vanligt. Suuuper !!

2011-06-10

E.A

Äntligen !!!

Läkaren begrep ingenting, sjukgymnasten ännu mindre, du har däremot hjälp mig såå mkt med min krånglande stundtals plågande rygg
TACK GUNILLA du är guld värd !!!

2011-05-10

Emelie

TACK

Tack Gunilla för din utmärkta behandling av min tillsynes hopplösa rygg... Nu känns den långt ifrån hopplös.... TACK !!!

2011-03-08

Stefan N

Stefan N

Verkligen professionell och seriös kiropraktor!!

2011-03-08

Sonja

tack Gunilla för akupunktur behandlingarna!

Mycket trevlig kiropraktor och trevligt/bekväm lokal. proffsig behandling med nålarna. Tack för hjälpen

2011-01-21

Lisa

BÄST!!

Gunilla är super duktig kiropraktor som vet vad hon gör. Jag känner mig trygg när hon behandlar mig. Gunilla är helt enkelt BÄST:-))

2009-12-11

Torsten

TACK

Tack Gunilla för att du gjort min hemska ryggså mycket bättre, Ni som funderar på en Kiropraktor välj Gunilla, hon har Legitimation, fina lokaler och hon FIXAR BIFFEN

Hälsa och skönhet
R1000979;Kiropraktorer - Legitimerade