Enklaresport Vhd

070 - 316 26 66, Biblioteksv. 6, 610 71 Vagnhärad

Omdömen om Enklaresport Vhd

2012-05-23

Cecilia S

Toppen! Bästa e-handelupplevelsen någonsin!

Jag handlade ett par aggressiva inlines hos dem och har bara bra saker att säga. Det roliga är att inlinesen inte ens funnits i min storlek (det råkade stå fel på lagersaldot). De erbjöd mig därför att plocka ihop likvärdiga delar från Tyskland som sedan kunde assembleras innan leverans. Jag fick t.o.m. önska delar! Jag hade inom EU letat efter varan sedan innan men ej funnit några som kunde skeppas till Sverige till rimligt pris (och oftast fanns inte ens min storlek). Dessutom hade jag tänkt montera bort och på ett annat par frames från den originella varan. Resultatet: jag fick min drömprodukt till ett grymt pris och är riktigt riktigt nöjd!

Niclas är en toppen kille - mer trevlig, snabbt bemötande och framförallt kompetent personal får man leta efter. Kort och gott: kunnig personal, bra priser, snabb och billig leverans.

Här tänker jag absolut handla igen - Rekommenderas varmt!

2012-04-27

Niklas

Nöjdare kan ingen vara!!!!

Jättetrevligt och snabbt bemötande via både mail och telefon.

Dessutom kanonprodukter med bra kvalitet till rätt pris :-)

2011-12-02

Torbjörn Hedström

Toppklass!

Efter att handlat här ett flertal gånger jag kan starkt rekommendera enklaresport och Niclas Bernhardsson, bra produkter och snabb service. Niclas är kunnig, alltid trevlig och hjälpsam och gör verkligen allt för att man som kund ska känna sig nöjd. Mailfrågor besvaras snabbt, ofta även utanför normala tider.

Senast tog det 4 dagar från en förfrågan på en produkt som inte fanns i sortimentet till att jag hade ett paketet med min beställning, det är verkligen toppklass! Och finns bara sakerna i lager så har man dom betydligt snabbare än så.

Som sagt, mycket bra service!

/Torbjörn

2011-12-07

Kul att du är så nöjd, Torbjörn! Och i det här fallet så var det ju faktiskt du som fick oss att ta in en produkt som helt klart passade in i sortimentet, tack!

2011-07-19

Björn Stenberg

När näthandel funkar så här så är det oslagbart!

Niclas Bernhardsson med enklaresport är en kanonleverantör.

Snabb leverans, enkel o billig retur vid behov och mycket tjänstvillig o
kunnig.

T ex: skickade mig två storlekar att prova inklusive retursedel för den som
skulle tillbaka. Provade hemma i lugn o ro och sen bara att ringa så plockas
returen upp nästa dag. Billig returfrakt.

Vidare, när man som jag, skall ta steget ifrån fitness-inlines till
speed-skates så måste man sätta sig in i en del nya saker och det är ganska
svårt att få bra information. Nästan inga sportaffärer kan något om
speed-skates.

Men Niclas kan det mesta och tar villigt och snabbt reda på allt annat man
frågar om.

Jag valde Powerslides R2 (2011) och tycker att det är fantastiskt fina
grejer för pengarna. De passar bra på min ganska breda fot redan ifrån
början. Efter värmningen sitter de som handsken!

2011-10-28

Mycket kul att du är nöjd, Björn! Normalt så brukar det inte var några problem att välja storlek, då skorna är formbara i ugn, men givetvis kan man komma mitt emellan och vi försöker komma till en bra lösning. Vilket vi gjorde nu! :-)

2010-06-14

Michael Soderling

Bara positivt

Jag har sprungit runt i olika Stadiumbutiker utan att funnit en så enkel sak som 100-millimetershjul till de inlines som jag köpt där. Jag har mailat deras kundservice om hjulen och fått beskedet att jag kan gå in i en butik (!) Det tog dessutom två arbetssagar att erhålla svaret. Så jag gick in på enklare sports hemsida. Jättebra service, snabba och trevliga svar. Jag beställa mian hjul, snabb leevrans, inget krångel. Enklare Sport är föredöme inom internethandel och kundservice.

2011-10-28

Kul att du är nöjd, Michael! Hjul är ju högaktuellt att ha som reservdelar då man köper skate så vi försöker alltid ha ett bra lager på dem.
Tyvärr så har många av våra hjul alldeles för bra slitstyrka! ;-)

2010-05-24

Danne Larsson

Butiken som ger service ett ansikte!

Så måna om att kunden skall bli nöjd, snabba svar, flexibla lösningar och riktigt bra produkter! Rekomenderas absolut!!

Cool, Danne!

:-)

2010-05-10

Ulf

Service

Köpte nyss ett par Powerslide Cell FSK av Enklaresport. Även om skatesen inte funkade för mina fötter har affären varit en sant nöje. Som luttrad e-handlare måste jag säga att det här var en av de bättre upplevelserna jag haft. Niclas var mycket tillmötesgående och lätt att ha att göra med. Svaren på mina frågor kom snabbt och skatesen skickades för en riktigt billig peng direkt efter att betalningen bokförts på deras konto vilket gjorde att jag fick dem två dar efter att betalning inkommit. Mycket nöjd, kan inte nog rekommendera Enklaresport!

2011-10-28

Trots att du är så nöjd av erfarenheten så kommer jag inte ifrån känslan av besvikelse då jag återupplever ditt köp! Självklart skulle jag velat att du blivit helt nöjd! :-0 Men oftast så funkar det kanon!

2010-02-16

Micke

Fruktansvärt bra service!

Skickade ner mina skidor för stålsickling och har bara positiva ord att säga om detta. Gick otroligt fort och den service Niclas lämnade har jag inte sett någon annanstans. Allt gick väldigt smidigt! Rekommenderas varmt.

2011-10-28

Det är vad budfirmor är till för! :-)
Kul att du är nöjd! Stålsickling är framtiden!

Fler företag i Vagnhärad