Vi har sedan Februari ny ägare och kvalitén på maten är mycket bättre nu kan jag lova. Vi har även en jättefin salladsbuffe där man kan välja mellan 30 olika ingredienser och 4 olika dressingar o baugette ingår också.
Numera gör vi även hemmagjorda hamburgare, köttbullar, panbiffar och grynkorv m.m.
Så ni är jättevälkomna tillbaka att testa på vårt nyomgjorda och fräsha gatukök med bara massa god mat !
Snabblunchen den 13 september lämnar mycket kvar att önska, rå korv, segt mos(fenomen när man vispar mos för hårt), personal som hellre pratade med kollegor än brydde sej om kunden. För min del är det nog sluthandlat i den kiosken.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2010-07-06
Janne
Magsjuk
Fick spendera en eftermiddag på KSS pga dålig räksallad. Kanske hade otur men går nog inte tillbaka dit