Kategori: Hotell, pensionat Konferensarrangörer Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Strand Hotell Borgholm AB
2010-06-09
Glädje
Sommarens höjdpunkt är veckan på Strand i Borgholm. Festen, underhållningen, människorna allt slår Båstad & Visby. Femte året i rad. Vi ses!
2009-08-14
Strand Hotel Borgholm lider av att de har ett läge som drar folk oavsett vad de presterar. Deras persona, eller framförallt ledningen, ger gäster ett extremt dåligt bemötande. Driften av Restaurang Edelman är också under all kritik. De kan ha restaurangen tom och ändå neka folk att äta för att de har för lite personal. Ett oförståeligt argument mitt under högsäsong. Det finns ju dock andra restauranger, vilket personalen på Strand gärna påpekar när de själva inte vill ha gäster (!)
2009-07-06
bella
Stannade en natt på så kallat 4-stjärniga Strand hotell i Borgholm. Jag ger det MAX 2 stjärnor+. Det finns vandrarhem som har högre standard än dett hotell!!! Sunkigt, smutsiga badrum ofräscht med spindelnät. EJ att rekommendera!
Har ikväll ätit min absolut sämstas middag någonsin! Det hade jag inte serverat till min hund ens. Hunden hade huggt mig då! Oxsvans med kalvkött. För 250 kronor! Slaktavfall i mina ögon. Kalven var inte död; det vet jag bestämt då den levde sitt eget liv då jag skulle skära köttet! För dessa 250 pix så fick vi även underhållning av avgångseleverna på Stage4You. De räddade ju kvällen! Väl hemma så åt jag en gourmetmåltid bestående av knäckebröd och te! I jämförelse alltså! Rent ut sagt för jävligt Strand Hotell!