TV Berg i Malmö AB

Omdömen om TV Berg i Malmö AB

2012-02-07

Besviken Besviken

Väldigt missnöjd, Yamaha CD spelare

Det kostade 350:- för att konstatera att delen hade utgått, men några pengar tillbaka blev det inte även om undersökningskostnaden skulle ingå i reparationspriset. Att delen hade utgått är det inte deras fel, men inte mitt heller. De skulle själva förslagit att man kanske kunde dela på kostnaden. Sedan kommer de ut med min CD-spelare fullt med repor och när jag ifrågasatte detta, då kommer de med dåliga ursäkter ich skyller nästan på mig. Väldigt dålig attityd och ännu sämre bemötande. Jag rekommenderar att ni anlitar någon annan.

2012-02-06

Stereo Yamaha

Kasst, kostade 350 kronor för att konstatera att delen hade utgått. Vid hämtning av stereon fanns en massa repor på stereon och när jag ifrågasatte det, kom de med bortförklaring och en massa dålig attityd. Lämna dina apparater någon annanstans.

2011-08-06

lasse olsson

service

anlitade tv berg för installation o leverans av tv kom på bestämd tid o monterade tv på väggen allt till belåtenhet har anlitat företaget sedan 1985 o alltid blivit väl bemött bättre service finns inte

2010-04-28

lurad

Otrevligt bemötande

Köpte en TV där både ljud och bild var kassa. Bl.a så var bilden svartvit till hälften. TV-berg påstod att det inte var en garantifråga. Fick köra TVn till tippen...Undvik TV-berg.

R1000006;Antenner
R1001239;Radio, TV - Service