Omdömen om TV Berg i Malmö AB
2012-02-06
Kasst, kostade 350 kronor för att konstatera att delen hade utgått. Vid hämtning av stereon fanns en massa repor på stereon och när jag ifrågasatte det, kom de med bortförklaring och en massa dålig attityd. Lämna dina apparater någon annanstans.
2011-08-06
lasse olsson
anlitade tv berg för installation o leverans av tv kom på bestämd tid o monterade tv på väggen allt till belåtenhet har anlitat företaget sedan 1985 o alltid blivit väl bemött bättre service finns inte
2008-09-20
Kim
lämnade in min LCD TV på torsdagen klockan 16.55. fick reda på att det skulle ta upp till 2 veckor!! gick sms dagen efter klockan 9.30 om att TV:n var klar för avhämtning! TREVLIG personal, Kunnig dessutom, kunde svara på frågor som inte "vanliga" säljare klarar av!
2007-09-25
Martin
Trots förseningar i massor. Rena lögner om att reservdelar är på väg etc. 3 månader att reparera en TV hittills! Ännu ej klar. Avstå från TV berg om möjligt.
2007-09-07
Göte
Lämnade in min lcd i måndags fick reda på att det kunde ta upp till 7 dagar att laga den, fick sms dagen efter att den var klar. Snacka om bra service och framförallt ett trvligt bemötande av personalen som både hjälpte mig in och ut med lcd´n i bilen och spände fast den. Stort tack
2007-04-25
C.L
Efter en massa strul med dålig TV bild i Tfg 1 a-h kontaktades Micke på TV berg. Han brydde sig om och kunde sina saker och efter en del arbete så har vi 96 nöjda medlemmar i föreningen. Bra jobbat! Conny Lindberg Brf Söderkulla
2006-12-12
Magnus
Vår video kamera gick i backen och behövde således repareras.
Jag fick tydligt besked på hur lång tid som reparationen skulle ta (en vecka) efter 7 dagar får jag ett SMS som säger att kameran är färdig att hämta.
Dessutom underskreds ursprungligt reparationspris med 200kr.

Det kostade 350:- för att konstatera att delen hade utgått, men några pengar tillbaka blev det inte även om undersökningskostnaden skulle ingå i reparationspriset. Att delen hade utgått är det inte deras fel, men inte mitt heller. De skulle själva förslagit att man kanske kunde dela på kostnaden. Sedan kommer de ut med min CD-spelare fullt med repor och när jag ifrågasatte detta, då kommer de med dåliga ursäkter ich skyller nästan på mig. Väldigt dålig attityd och ännu sämre bemötande. Jag rekommenderar att ni anlitar någon annan.