Radiotjänst I Kiruna AB

Omdömen om Radiotjänst I Kiruna AB

2012-05-10

Redhair Devil Redhair Devil

Jobbigt

De ringer många gånger per år. Den första frågan var "Är det du som har ansvar för hemmet". Då svarade jag direkt att jag inte har någon TV. Sedan sade han om man har TV eller digital box så måste man betala. Då upprepade jag "Jag har ingen TV!"

2012-04-25

arrogant kundtjänst

Samtalade med en extremt arrogant person hos Radiotjänsts kundtjänst, vad anställer de för människor? Hoppas Radiotjänst läggs ned sen.

2012-04-08

Adam

Obehagligt, ofredande

Vi är ett par som bor tillsammans, radiotjänst har ringt ett tiotal gånger varav 6 gånger till min sambo som varje gång berättat att jag betalar tv-avgift. På grund av det provisionsbaserade avlöningssystemet kontrollanterna ges har denne påfört min sambo avgift, trots att tv´n är min och ATT JAG BETALAR TVLICENS.
Gång nummer 5 blev jag flyförbannad och hotade med polisanmälan, då framkom att de har lagt ut tvkontrollen på entreprenad och att deras system inte uppdateras lika frekvent som de får in ändringar. Den här slappheten har alltså gjort att min sambo har utsatts för 6 dubbelkontroller trots att det bara borde ha krävts ett svar första gången.

2012-02-14

Amanda

Obehagligt och otrevligt !

Vi fick för ungefär 3 veckor sedan besök av en anställd på radiotjänst. Besöket började med att han stod och kollade in genom alla våra fönster, och efter detta knackade han på dörren. Jag öppnar, och han säger "Jag såg allt att ni hade en fin TV, har ni haft den länge?" Och hånler åt mig. Jag förklara vänligt med bestämt att vi precis flytta in och NEJ vi har inte haft TV länge. Jag vart så chockad över det faktum att han stått och spionerat på oss, så visste inte vad jag skulle göra/säga.
Efter detta bemötande mailade vi till radiotjänst och talade om för dem att vi kände oss kränkta och illa behandlade av dem. Det har som sagt gått 3 veckor och vi har inte fått svar. Skickade iväg ett nytt mail i morse, får väl se om de kan tänkas stå för vad de gjort.. Har dock inga förhoppningar.

2012-02-05

Lars

Fruktansvärt otrevliga!

Ringde nån kärring nyss och menade på att jag har en TV. Svarade att jag ej har tv. Hon stod på sig och menade att hon hade papper på att jag köpt den. Jag medgav att jag köpt den men att jag inte hade den längre pga att jag lämnat tillbaka. Hon vägra lyssna och meddela att fakturan kommer om 10dagar. Faktum kvarstår att jag inte äger en TV och jag tvingas till massa skit för att dom inte kan hålla koll på att man lämnat tillbaka den.

2012-01-26

Robert

Polisanmälde kontrollant idag!

Har betalat tv licens i senart 10år, plingade på dörren idag, en civilklädd herre från radiotjänst påstod att jag inte betalade. Efter ett par minuters prat där jag intygar att jag betalar men människan säger att jag inte gör det slänger jag igen dörren, 1 sekund senare plingar och knackar han på dörren igen.. Det hela slutar efter en halvtimme med polis på plats och en förstörd kväll! Vad är det för människor radiotjänst har för anställda! Det här är galet!!

2012-01-20

banditer!

Jag har inte haft tv på 3 år, för någon vecka sen dök de upp en kontrollant sådär halv tio på kvällen "du har tv!!" skreks de med utsträckt pekfinger... "nä, det har jag inte" säger jag och öppnar dörren ännu mer så han ser.. "det har du visst!! så när du har fattad vilka konsekvenser du får pga du ljög, skriver du under blanketten och skickar den till oss" .. blanketten var redan ifylld med mitt namn och lägenhetsnummer osv, det enda som saknades var min underskrift. När han hade gått såg jag honom på andra sidan gatan spanandes mot mina fönster.. idag fick jag brev om att radiotjänstens kontrollant hade tydligt sett en mottagare i mitt hem ... WTF?????? JAG ÄGER INGEN MOTTAGARE!!! "att inte betala tv-licens kan leda till polisanmälan" .... Lägg ner skiten!

2011-11-24

Jakob

Organiserad brottslighet

Radiotjänst bedriver sig av maffia liknande sätt. Har ni ringt upp 8 gånger på ett halvår med 2 dörrbesök och fått samma svar: "Vi har ingen tv eller tv-mottagare pga att vi har två barn som är elöverkänsliga med intyg från flera sjukhus och specialister."
Ändå fortsätter ni att kika in och försöka ställa kuggfrågor. Lagen om public service är ändå helt tandlös, så alla som ser detta betala för fan inte avgiften. SVT, SR och UR får ändå miljardbelopp i bidrag, Radiotjänst är bara en dålig kopia av en maffia organisation som beter sig som indrivare.

2011-10-11

Sara

Hm...kunde varit bättre

Första pjlingen skedde på telefon med en mkt trevlig och bra person. Hon förstod min förvirring (har tv men kan inte ta emot signaler) och skickade info om lagen mm. Fick ett halvår på mig att plombera tvn o få intyg. Nästa gång de ringde hade jag inte hunnit få iväg tvn och fick således faktura. Jag gillar SVT o vill inte ha reklam så jag kan tänka mig "sponsra" detta . Tv har vi sedan gjort oss av med, via Raditjänst hemsida mailat dem att vi säger upp avtalet. Fick inget svar. Fick påminnselse. Ringer. Alldeles för lång tel.kö. Mailar igen. Hör inget. Ringer upp efter ett par veckor. Får en trött oengagerad persn i luren som brydde sig föga om min oro: har ni fått in uppsägningen? Jag vill inte få prick. Noll intresse av mottagaren. Det var väldigt synd.

2011-06-22

Otrevliga!

Var en kontrollant som knackade på här i Upplands Väsby. Mycket, mycket otrevlig ton, direkt! Jag sa helt enkelt att jag inte har någon TV, och därefter haglade spydiga frågor. Eftersom jag inte har någonting att frukta, så tyckte jag att det var komiskt. Men nu efteråt blir jag mer förbannad då den manliga "pejlaren" var så otroligt stöddig och otrevlig!

2011-04-19

idioter

Radiotjänstskiten

Om jag inte vill se kommunist tv från svt så ska jag för fan inte behöva betala för det och få kontnuerliga besök av idioter som försöker bryta sig in i mitt hem och fönstertittar om jag har en tv stående. Att tv-avgiften ens finns kvar är helt otroligt.

2011-04-13

Isrel

Tydligen läser ni inte denna sida.

Eftersom ni svarar aldrig. Vilken skam. Tycker ni själva om att SV-teve är så bra?.
Då är de enbart ni som tycker det. Vilka betyg. Skäms era banditer

2011-03-28

Senap

värdelöst

alla linjer är upptagna försök igen senare *samtalet avbryts*.

Vad fan är detta? Jag är student och har väldigt ont om pengar, ska jag få en hög mobilräkning nu också eftersom jag måste ringa upp flera gånger!? Varför ingen telefonkö???

2010-12-14

Deskriminerad familj

Fruktansvärt

Vi är tysk och använda inte svensk tv eller lyssnar på svensk radio , också vi måste betala avgifter. Parabolen är bara inställt på ASTRA. Viken diskriminering!!!
Vi har inte möjlighet att titta på svensk tv-program, på grund att mottagare är bara inställt på ASTRA, andra inställningar finns inte. Radiotjänst följa inte lagen.
Har man inte möjlighet att titta på svensk tv, så säger lagen att man behöver inte betala avgifter. Vi kommer polisanmäla Radiotjänst och kräva pengarna tillbaka + skadestånd för ett mycket dåligt bemötande via telefon.

2010-10-17

Trött

Är det olagligt att inte ha tv???

Vill man inte ha tv så verkar det som att man får räkna med att det med jämna och ojämna mellanrum kommer otrevliga och förmanande samtal med en tydlig underton av misstro. Gör betal-tv av SVT så är problemet löst. De som vill se SVT får betala. Eller...just ja...då fick man ju lägga ner SVT. Annars lär man ju beundra affärsidén. Alla som själva tycker att de tillhandahåller en samhällsnyttig tjänst kunde helt enkelt få rätt att ringa runt, knacka dörr och på ett otrevlig sätt jaga folk tills de betalar, oavsett om de vill ha varan/tjänsten eller inte. Om jag säger att jag inte har en tv, men att jag kommer höra av mig och anmäla tv-innehav om det en dag blir aktuellt. Måste de fortsätta ringa och jaga då???
Undrar vad det kostar per år att ha folk som på olika sätt jagar alla som valt att inte ha tv.

2010-10-11

apan

Radiotjänst med otrevliga säljare

Inget tjänstföretag utan en kontrollapparat utan like i ett demokratiserat samhälle. Metoderna som Radiotjänst använder för att få folk att betala tv-licensen påminner om bluffföretag och andra företag som verkar i gråzonen. De skickar ut fakturor och är snabba med kronofogden och gör sig svåra att nå på ett sätt som liknar kriminell verksamhet. Tycker att Sveriges riksdag borde skämmas för att tillåta Radiotjänst att tillämpa dessa metoder år 2010 i sverige.

2010-09-20

Besviken medborgare

sluta

Sluta terrorisera oss utan TV. Är erat mål att få oss som inte har TV att betala tv-licens, för slippa ert tjat? Ni ringer och knackar dörr väldigt ofta!!!

2010-08-22

PB

Otrevliga

Jag blev nyss uppringda av dem, som ville jag skulle betala tvlicensen.

Hon som ringde var väldigt otrevlig och stöddig,
hade inte en chans att förklara mej, då hon inte lyssnade och sa bara att fakturan kommer om 10 dagar.

2010-01-27

Mycket otrevliga!

De ringde mig och frågade ifall jag hade tv, video, dvd osv.. Jag sa att jag inte hade det och bad dem sluta att tjata, jag var nämligen upptagen. De sa att "då kommer jag skicka en kontrollant till den här adressen". Det var verkligen inte trevligt. Det kom aldrig någon kontrollant. Skulle det göra det skulle jag absolut inte släppa in dem! Bara stänga dörren framför dem.

2009-12-05

sluta förfölja mig!

Ringer sent på kvällar o tjatar

De började terrorisera mig via tfn med otrevliga personer 2008.

Förutom att de ringde mig en fredag kväll efter 22.00 när jag låg o sov (efter en hård vecka m mkt övertid..) så ringer de mig på jobbet, på kvällarna.. det enda som saknas är att de börjar ringa mig på söndag mornar. Fattar inte varför de terroriserar mig. Jag har aldrig haft en TV, flyttade hemifrån 1992!

R1001382;TV-bolag