Omdömen om Radiotjänst I Kiruna AB
2012-04-25
Samtalade med en extremt arrogant person hos Radiotjänsts kundtjänst, vad anställer de för människor? Hoppas Radiotjänst läggs ned sen.
2012-04-08
Adam
Vi är ett par som bor tillsammans, radiotjänst har ringt ett tiotal gånger varav 6 gånger till min sambo som varje gång berättat att jag betalar tv-avgift. På grund av det provisionsbaserade avlöningssystemet kontrollanterna ges har denne påfört min sambo avgift, trots att tv´n är min och ATT JAG BETALAR TVLICENS.
Gång nummer 5 blev jag flyförbannad och hotade med polisanmälan, då framkom att de har lagt ut tvkontrollen på entreprenad och att deras system inte uppdateras lika frekvent som de får in ändringar. Den här slappheten har alltså gjort att min sambo har utsatts för 6 dubbelkontroller trots att det bara borde ha krävts ett svar första gången.
2012-02-14
Amanda
Vi fick för ungefär 3 veckor sedan besök av en anställd på radiotjänst. Besöket började med att han stod och kollade in genom alla våra fönster, och efter detta knackade han på dörren. Jag öppnar, och han säger "Jag såg allt att ni hade en fin TV, har ni haft den länge?" Och hånler åt mig. Jag förklara vänligt med bestämt att vi precis flytta in och NEJ vi har inte haft TV länge. Jag vart så chockad över det faktum att han stått och spionerat på oss, så visste inte vad jag skulle göra/säga.
Efter detta bemötande mailade vi till radiotjänst och talade om för dem att vi kände oss kränkta och illa behandlade av dem. Det har som sagt gått 3 veckor och vi har inte fått svar. Skickade iväg ett nytt mail i morse, får väl se om de kan tänkas stå för vad de gjort.. Har dock inga förhoppningar.
2012-02-05
Lars
Ringde nån kärring nyss och menade på att jag har en TV. Svarade att jag ej har tv. Hon stod på sig och menade att hon hade papper på att jag köpt den. Jag medgav att jag köpt den men att jag inte hade den längre pga att jag lämnat tillbaka. Hon vägra lyssna och meddela att fakturan kommer om 10dagar. Faktum kvarstår att jag inte äger en TV och jag tvingas till massa skit för att dom inte kan hålla koll på att man lämnat tillbaka den.
2012-01-26
Robert
Har betalat tv licens i senart 10år, plingade på dörren idag, en civilklädd herre från radiotjänst påstod att jag inte betalade. Efter ett par minuters prat där jag intygar att jag betalar men människan säger att jag inte gör det slänger jag igen dörren, 1 sekund senare plingar och knackar han på dörren igen.. Det hela slutar efter en halvtimme med polis på plats och en förstörd kväll! Vad är det för människor radiotjänst har för anställda! Det här är galet!!
2012-01-20
Jag har inte haft tv på 3 år, för någon vecka sen dök de upp en kontrollant sådär halv tio på kvällen "du har tv!!" skreks de med utsträckt pekfinger... "nä, det har jag inte" säger jag och öppnar dörren ännu mer så han ser.. "det har du visst!! så när du har fattad vilka konsekvenser du får pga du ljög, skriver du under blanketten och skickar den till oss" .. blanketten var redan ifylld med mitt namn och lägenhetsnummer osv, det enda som saknades var min underskrift. När han hade gått såg jag honom på andra sidan gatan spanandes mot mina fönster.. idag fick jag brev om att radiotjänstens kontrollant hade tydligt sett en mottagare i mitt hem ... WTF?????? JAG ÄGER INGEN MOTTAGARE!!! "att inte betala tv-licens kan leda till polisanmälan" .... Lägg ner skiten!
2011-11-24
Jakob
Radiotjänst bedriver sig av maffia liknande sätt. Har ni ringt upp 8 gånger på ett halvår med 2 dörrbesök och fått samma svar: "Vi har ingen tv eller tv-mottagare pga att vi har två barn som är elöverkänsliga med intyg från flera sjukhus och specialister."
Ändå fortsätter ni att kika in och försöka ställa kuggfrågor. Lagen om public service är ändå helt tandlös, så alla som ser detta betala för fan inte avgiften. SVT, SR och UR får ändå miljardbelopp i bidrag, Radiotjänst är bara en dålig kopia av en maffia organisation som beter sig som indrivare.
2011-10-11
Sara
Första pjlingen skedde på telefon med en mkt trevlig och bra person. Hon förstod min förvirring (har tv men kan inte ta emot signaler) och skickade info om lagen mm. Fick ett halvår på mig att plombera tvn o få intyg. Nästa gång de ringde hade jag inte hunnit få iväg tvn och fick således faktura. Jag gillar SVT o vill inte ha reklam så jag kan tänka mig "sponsra" detta . Tv har vi sedan gjort oss av med, via Raditjänst hemsida mailat dem att vi säger upp avtalet. Fick inget svar. Fick påminnselse. Ringer. Alldeles för lång tel.kö. Mailar igen. Hör inget. Ringer upp efter ett par veckor. Får en trött oengagerad persn i luren som brydde sig föga om min oro: har ni fått in uppsägningen? Jag vill inte få prick. Noll intresse av mottagaren. Det var väldigt synd.
2011-06-22
Var en kontrollant som knackade på här i Upplands Väsby. Mycket, mycket otrevlig ton, direkt! Jag sa helt enkelt att jag inte har någon TV, och därefter haglade spydiga frågor. Eftersom jag inte har någonting att frukta, så tyckte jag att det var komiskt. Men nu efteråt blir jag mer förbannad då den manliga "pejlaren" var så otroligt stöddig och otrevlig!
2011-04-19
idioter
Om jag inte vill se kommunist tv från svt så ska jag för fan inte behöva betala för det och få kontnuerliga besök av idioter som försöker bryta sig in i mitt hem och fönstertittar om jag har en tv stående. Att tv-avgiften ens finns kvar är helt otroligt.
2011-04-13
Isrel
Eftersom ni svarar aldrig. Vilken skam. Tycker ni själva om att SV-teve är så bra?.
Då är de enbart ni som tycker det. Vilka betyg. Skäms era banditer
2011-03-28
Senap
alla linjer är upptagna försök igen senare *samtalet avbryts*.
Vad fan är detta? Jag är student och har väldigt ont om pengar, ska jag få en hög mobilräkning nu också eftersom jag måste ringa upp flera gånger!? Varför ingen telefonkö???
2010-12-14
Deskriminerad familj
Vi är tysk och använda inte svensk tv eller lyssnar på svensk radio , också vi måste betala avgifter. Parabolen är bara inställt på ASTRA. Viken diskriminering!!!
Vi har inte möjlighet att titta på svensk tv-program, på grund att mottagare är bara inställt på ASTRA, andra inställningar finns inte. Radiotjänst följa inte lagen.
Har man inte möjlighet att titta på svensk tv, så säger lagen att man behöver inte betala avgifter. Vi kommer polisanmäla Radiotjänst och kräva pengarna tillbaka + skadestånd för ett mycket dåligt bemötande via telefon.
2010-10-17
Trött
Vill man inte ha tv så verkar det som att man får räkna med att det med jämna och ojämna mellanrum kommer otrevliga och förmanande samtal med en tydlig underton av misstro. Gör betal-tv av SVT så är problemet löst. De som vill se SVT får betala. Eller...just ja...då fick man ju lägga ner SVT. Annars lär man ju beundra affärsidén. Alla som själva tycker att de tillhandahåller en samhällsnyttig tjänst kunde helt enkelt få rätt att ringa runt, knacka dörr och på ett otrevlig sätt jaga folk tills de betalar, oavsett om de vill ha varan/tjänsten eller inte. Om jag säger att jag inte har en tv, men att jag kommer höra av mig och anmäla tv-innehav om det en dag blir aktuellt. Måste de fortsätta ringa och jaga då???
Undrar vad det kostar per år att ha folk som på olika sätt jagar alla som valt att inte ha tv.
2010-10-11
apan
Inget tjänstföretag utan en kontrollapparat utan like i ett demokratiserat samhälle. Metoderna som Radiotjänst använder för att få folk att betala tv-licensen påminner om bluffföretag och andra företag som verkar i gråzonen. De skickar ut fakturor och är snabba med kronofogden och gör sig svåra att nå på ett sätt som liknar kriminell verksamhet. Tycker att Sveriges riksdag borde skämmas för att tillåta Radiotjänst att tillämpa dessa metoder år 2010 i sverige.
2010-09-20
Besviken medborgare
Sluta terrorisera oss utan TV. Är erat mål att få oss som inte har TV att betala tv-licens, för slippa ert tjat? Ni ringer och knackar dörr väldigt ofta!!!
2010-08-22
PB
Jag blev nyss uppringda av dem, som ville jag skulle betala tvlicensen.
Hon som ringde var väldigt otrevlig och stöddig,
hade inte en chans att förklara mej, då hon inte lyssnade och sa bara att fakturan kommer om 10 dagar.
2010-01-27
De ringde mig och frågade ifall jag hade tv, video, dvd osv.. Jag sa att jag inte hade det och bad dem sluta att tjata, jag var nämligen upptagen. De sa att "då kommer jag skicka en kontrollant till den här adressen". Det var verkligen inte trevligt. Det kom aldrig någon kontrollant. Skulle det göra det skulle jag absolut inte släppa in dem! Bara stänga dörren framför dem.
2009-12-05
sluta förfölja mig!
De började terrorisera mig via tfn med otrevliga personer 2008.
Förutom att de ringde mig en fredag kväll efter 22.00 när jag låg o sov (efter en hård vecka m mkt övertid..) så ringer de mig på jobbet, på kvällarna.. det enda som saknas är att de börjar ringa mig på söndag mornar. Fattar inte varför de terroriserar mig. Jag har aldrig haft en TV, flyttade hemifrån 1992!
2009-11-12
hatar deras förföljelse
fattar inte varför de ringer mig på kvällarna utan att säga vem de ringer ifrån. kräver att få prata med mig..
och detta med ngr dgrs mellanrum!!
varför skulle jag ha skaffat en tv 3 dgr efter att jag har pratat med dem??
har ALDRIG haft en TV!! kan de fatta det ngn gång?
2009-11-09
Fick en gammal tv som ej fungerade,började brinna när jag skulle sätta på den.Inte orkat bära ner den 4 trappor utan hiss men ändå tycker Radiotjänst jag ska betala för en tv som är kass tills jag hittar någon som kan hjälpa mig slänga den. Är det riktigt klokt?
2009-11-04
Granne
Vad används våra licens pengar till? Det finns inget som är bra eller nytt bara massor av repriser eller gamla filmer från 1945...det var gårdagens program. Varför kan vi inte ha betal TV då betalar jag för vad jag ser.
2009-11-03
Jävla skitföretag!
Efter att de spårat mig, ringt mig på ett nummer som inte finns någonstans - när jag dessutom är på krogen och roar mig och tvingat på mig en tvlicens så vill jag bara gråta. Otrevlig kärring i andra änden, man fick inte en syl i vädret. Skulle kunna döda för att bli av med det här företaget! F.ö skickar de ut en andra påminnelse med hot om indrivning 2 veckor efter att jag betalat den första, och nu kan jag inte få tag i fanskapen!? Brinn i helvetet Radiotjänst! F.ö, vem fan söker jobb på deras kundtjänst?
2009-09-23
Mia
Blev bortkopplad 4 gånger under en dag, därför att ingen handläggare var ledig.
2009-09-14
Easy
"Bara" 10 min i kö. Sedan gick det smidigt: Jag kunde bli av med min TV-tribut snabbt och utan att bli utsatt för några hot om snigel på ögat. Allt som behövs är att bli av med TV-aparaten, ringa och berätta om det.
2009-09-10
Tony
Detta oseriösa företag tar på något sätt reda på HEMLIGT telefonnummer och ringer dygnet runt för att pracka på mig en tv licens som jag inte vill ha då jag ej har någon tv.
2009-07-15
förbannad
radiotjänst följer inte konsumentlagen....man ska!kunna gå ur ett avtal på samma sätt som det ingicks dvs när de skickar ut inbetalningskort utan att man anmält tv innehav.så tycker jag att när jag inte vill ha tv längre så är de bara att sluta betala.men de tycker inte radiotjänst.(jävla skithögar)
2009-07-06
Tingsryd
Kom fram med en gång, trevligt bemötande
2009-05-26
tröttsamt
Otroligt dålig service antingen ingen info om hur många som ringer och man sitter utan svar eller så är alla upptagna, var god försök senare!
Vi ser kontinuerligt över våra svarsrutiner. Vår målsättning är att de som ringer oss skall få hjälp inom högst fem minuter.
2009-05-22
Bizan
Har trasig tv som jag nu måste betala licens för. Är handikappad och har inte råd att betala för bortforslandet. Erbjudit dem att komma och titta och se att den verkligen är trasig, men de påstår att de inte får gå in i lägenheten ens med inbjudan... Efter räkningar och stapelvaror har jag 300 kr kvar till mjölk och andra färskvaror. Inte mänskligt att kräva folk på pengar de inte har för något de inte kan nyttja!
PS
Enligt k-tjänst har de en apparat som kan se även trasiga tv-apparater som inte har ström. Det borde betyda att de har någon slags röntgen och kan se allt i lägenheten. Låter som science fiction i mina öron.
PPS
Vill bara påminna om att de som arbetar i kundtjänst är vanliga människor som ni och jag. Det är inte deras fel att de blir tillsagda vad de får och inte får säga. De flesta är trevliga och hjälpsamma medan några inte riktigt pallar trycket från ilskna människor dagarna i ända och blir otrevliga i sin tur...
2009-04-16
TiTo
Blir jagade även fast vi inte haft tv.frågan är om de inte är läge för anmälan,När barnen blir utfrågad
2009-03-15
Tobias
Köp inte en TV i present till din familj med kort för då blir ni jagade av Radiotjänst aka GESTAPO. De ser ALLT ni gjör och vet ALLT om er.
Trots att Radiotjänst varit hemma hos mig och letat efter en tv, trots att de ringt två gånger och frågat om jag själv har en tv och trots att jag sänt in en blankett och talat om att jag inte har någon tv så ringer de igen och säger "Hej vi ser att du har köpt en Sony TV på SIBA ganska nyligen, ska tv-licensen stå på dig?"
FY sjutton vad kränkt man blir. Man har svarat på frågor över telefon och man har sänt in talonger och fortfarande tror de inte en, men varför i helskotta skickar det ut dessa talonger överhuvudtaget? Och så ställer de ledande frågor, riktigt snuskigt. STORT minus i service mot "kunder".
2009-02-26
nöjd kund
Om man ringer och kommer fram till växeln och sedan INTE trycker på en siffra, DÅ kopplar den bort en... Man måste trycka på nåt för att hamna i kön tydligen. Måttligt förvirrande. Men Anette var trevlig och avanmälde mitt tv-innehav. Mitt faktiska tv-innehav är en annan femma.
2009-02-09
Kazett
Riktigt dåligt kundbemötande som inte skulle klara sig ute på marknaden.
Avskaffades tv licensen så skulle vi slippa en massa små "stasi "nissar som smyger omkring.
Samt att kundtjänst personalen givetvis blir arbetslösa och får göra som många andra stå i kön till arbetsförmedlingen.
2009-01-08
Christer T
"Alla linjer till Kundtjänst är upptagna! Var god försök senare!"
Jag tycker det är märkligt att jag inte kan få stå i telefonkö, när jag vill komma i kontakt med er. Vanligt är att man får reda på sin plats i kön, eller hur lång en beräknad väntetid är. Varför har inte ni samma service?
2008-12-29
det är helt otroligt att ett så dåligt företag kan få fortsätta år efter år med att trakasera folk och pracka på dom licens som dom inte ens skulle haft i från början.
svarar ej på mail men skicka räkningar det kan dom i alla fall.
En merit om man vill jobba hos dom verkar vara att man är totalt inkompetent, jag skickade ett mail där jag ville att dom skulle tabort min sambos licens men det slutade med att dom skulle ta bort MIN licens och skickade ärendet till koronofogden så att min sambo fick en skuld till indrivning
Nej svenska folk BOJKOTT av radiotjänst vore en bra början
2008-11-24
karlskrona
En kontrollant ringde på en kväll och så ILLA jag blev bemött har jag aldrig blivit!! Fy fan vilket svin han var :-(
2008-10-13
Anna Ly
hade ju sett alla minusomdömen här så var beredd på d värsta MEN... jag kom fram med en gång - behövde inte sitta i telefonkö alls & sen fick jag snabb hjälp av en dam (ps jag jobbar inte på radiotjänst :)
2008-08-15
Fredrik
Trevligt bemötande, inga köer. Tack Linda!
2008-08-14
LEW
Radiotjöänst hävdar att enligt lagen skall alla som har TV-mottagare skall betala TV-licens. Detta stämmer inte. Lagen anger specifika tillfällen där innehavare av TV-mottagare inte behöver betala TV-licens. Jag har haft problem med Radiotjänst i detta avseende. Radiotjänst är att likna vid en myndighet och det är mycket viktigt att de i skrift och handling följer lagen helt korrekt.
2008-08-11
louise
Hur kan man ha så dålig kundservice att man kan hålla på att ringa, dag efter dag, utan att få någon som helst kontakt?! Och ingen bryr sig, utan det är ett strategiskt upplägg från deras sida. Det är så otroligt oförskämt. Bojkott.
2008-06-25
Trött
Långa köer om man ens kommer fram, jag finns inte med som kund och kan därför inte sägaupp mig, men fakturor har jag fått och betalt i ett år.
2008-05-16
(Omdömet avser Radiotjänst I Kiruna AB)
varför svarar ni inte .
2008-02-25
Tosse
Det var dålig info. Saknar 020 nr:et och adresser m.m. Det behöver inte finnas en hel sida med samma info. Det är ju samma företag ju. Det räker med det allra viktigaste
2008-01-23
arg
De vill ha betalt men inte att kunden ska kunna höra av sig till dem
2008-01-17
hurra för telefonköer
2008-01-16
Man får hela tiden meddelandet "Alla linjer är upptagna!" Sämsta kundtjänsten i landet?
2008-01-01
anders
kontrollant som stog på altan å kikade in . Granne trodde det var en tjuv å ringde polisen mig kom hem å blockerade honom. han ville bara tjäna 400:- sa han. löjligt dumt....
2007-12-07
De satt dit min sambo på att de hörde en tv i bakgrunden! Vi var hos min mor som betalar! Sen kommer man ju aldrig fram! Usch!!!
2007-07-30
Kund
Har ringt i 3 Månader utan att komma fram. men påminnelseavgifter är Ni snabba med. Sveriges sämsta telefonservice.
2007-07-17
Dålig service att inte kunna tillhandahålla en telefonkö!!!!
2007-07-05
Förbennad
I två veckor har det varit tvåsiffriga könr
2007-05-21
emelie
Värdelöst kösystem och snäsig personal. Omöjligt att komma fram större delen av tiden...
2007-04-02
Lillvor
Tack Margareta för avbokningen, jag som avreggade min tv i Göteborg.
2007-03-30
Irriterad
Säljare på radiotjänst aktiverar debitering trotts osakliga grunder och utan medgivande från kund. Rättsprocess är inledd mot specifika personer på radiotjänst"
2007-03-08
Besviken
Går ej att komma fram!!!! Verkar vara en uppgiven myndighet.
2007-03-02
Anders
Stämningsfulla instrumentalversioner av populärmusikaliska klassiker. Mitt headset blir till en freestyle, och jag lutar mig tillbaks och blundar, och det känns okey att göra det på arbetstid eftersom det är en telefonkö. När det efter 4 minuter klickar till i andra änden så svarar en kvinna med varm lite magisk röst, jag anar en ljuv ton av persiska. Vi avanmäler i sammförstånd mitt TVinnehav och hon välkomnar mig åter.
2007-01-09
Pwnt
14 pers i kön, tog 10-15 minuter. Blev bemött av en jättetrevlig kvinna på andra änden.
Visserligen så upplevde jag även det vissa påpekar - att telefonsvararen ibland säger att man får försöka senare - tidigare samma dag.
2007-01-09
Mamma i Lund
Min son har försökt ringa och avanmäla
tv-innehav sen 31/12, då han gav bort
sin TV. Det går inte komma fram över huvud taget. Oftast säger dom - "alla linjer upptagna. Var god ring senare", eller "det går inte ringa från det här numret" !?!?
Kan man ha alla linjer i en växel upptagna i 10 dagar?!?! Nu försökte JAG ringa från min fasta telefon, för att hjälpa honom. Samma sak. Alla linjer upptagna.
Även om man väntar i tur på "Vanlig kundtjänst",; det är alltså inte bara avanmälningar som dom vägrar ta emot!!!
Va sören pågår??!!! Dom har ETT telefonnummer att ringa och till detta nummer har dom kopplat en telefonsvarare, så att dom slipper svara!!! 10 dagar i sträck!!! Fy för vilket sätt!!!
2007-01-03
ANNONYM
DOM HAR GÅTT VIDARE TILL KRONOFOGDEN ÄVEN FAST JAG GJORT EN ADRESSÄNDRING OCH ÄR FOLKBOKFÖRD I NORRKÖPING, SÅ HAR DE SKICKAT UT FAKTURORNA TILL MIN GAMLA ADRESS. RIKTIGT DÅLIGT. DE FICK DESSUTOM TILLBAKS ALLA FAKTUROR I RETUR, SEDAN BÖRJAR DET HELT PLÖTSLIGT KOMMA FAKTUROR TILL NORRKÖPING OCH IDAG PÅSTÅR DE ATT DOM INTE HAR SKICKAT FAKTUROR TILL NORRKÖPING, NÅNTING ÄR FEL ?
DESSUTOM RIKTIGT OTREVLIGA
2006-11-23
dom e så sjukt otrevliga!! och drygt att linjerna ska vara upptagna hela tiden så man får ringa åter
2006-10-03
jag har ringt flera ggr för att anmäla tv-innehav kommer aldrig fram skitdåligt. Lena Andersson Haninge
2006-08-30
anonym
Jag har försökt ringa Er under hela eftermiddagen men inte lyckats. Efter det att några signaler gått fram svarar en röst att alla telefonister är upptagna, försök igen....................hur ska man då få kontakt........nu går det inte heller att skicka meil..........
2006-08-22
Arnold
Ett av de sämsta staliga företag som skapats. Dåligt bemötande och inte ett dug hjälpsamma
2006-08-14
NÖ
Har försökt iflera dagar att komma fram
antingen bortkopplad eller felsignal
2006-07-14
LillaJag
När man ringer tar det max 5-10 minter att komma fram, det är annat än tex telia, ams och datorsupporten där man kan få vänta i mer än en timme! Sen kan man kontakta dem på så många olika sätt, tel, brev, mail, hemsidan...
2006-07-10
Frustrerad
Har bråkat med dem nu i flera år angående TV-licens då vi inte ens hade TV då vi var långt borta i fjärran land. Hade också gjort de rutiner som skall göras innan för att meddela ej TV fanns. Men de går inte att resonera med. Borde det nu förövrigt inte vara dags lägga ner Radiotjänst/TV-licens då vi ju av regering- och riksdags TVINGATS på Digitalt som kostar extra pengar. Tänk - då agerade regeringen snabbt till skillnad mot vad de skulle behöva lägga ner energi i som t.ex vård och omsorg, skolor, m.m . nej - men då de tvingade på oss digitalt gick det undan. De som arbetar på RAdiotjänst är totalt empatibefriande och stjälper istället för hjälper. VAd kan man göra - orkar snart inte bråka längre med dem. De ger ju f-n i allting ändå som är till den lilla människans förmån.
2006-07-08
Riner och ringer....tar jätte lång tid att komma fram och när man väl gör det så är dem väldigt otrvliga!!!!
2006-07-05
Telefontrött
Under all kritik! Det verkar inte som Licensavgifter går inte till kundtjänsten i varje fall!! En myndighets kundtjänst MÅSTE prestera bättre än detta...
- Alla linjer upptagna, ring senare!!
- Samtal som försvinner i cyber space......!
- Du är nummer 34....
- etc,
Betalar gärna, bara det går att komma fram!!
2006-07-03
Katja
Har ringt i en vecka. Omöjligt att komma fram. Telefonsvarare som säger att man ska ringa igen.
2006-06-30
skickar ut påminnelser fast man har betalt och omöjliga att få tag i tröttsamt
2006-06-27
Tommy A
De är betydligt bättre på att skicka räkningar än på att svara i telefon. De säger att de skall ringa upp, men det fungerar bara för vissa nummer.
2006-06-20
ulla
Har försökt flera timmar nu! Helt omöjligt att komma fram.
2006-05-03
FJ
Radiotjänsten skickar ut betalningspåminnelser och krav utan befog, sedan går det inte att få tag i de.
-Ytterst dålig service.
2006-04-04
GS
Har ringt en hel vecka. Telefonsvaren säger ring senare.

De ringer många gånger per år. Den första frågan var "Är det du som har ansvar för hemmet". Då svarade jag direkt att jag inte har någon TV. Sedan sade han om man har TV eller digital box så måste man betala. Då upprepade jag "Jag har ingen TV!"