Omdömen om Söderströms Conditori
2010-10-26
Nu har det hänt igen! När de stänger kl 14:00 släcks ljuset och man får en surt meddelande att nu har vi stängt. Jag förstår att personalen vill hem men en annan ton och kanske ett meddelande att de har stängt men drick ni upp i lugn o ro medan vi börjar plocka undan, skulle göra att de flesta skyndar sig o skulle vara därifrån på några minuter. Alla vill ju gå hem när jobbet slutar-det förstår huvuddelen av befolkningen. Alternativet är att man slutar servera till caféet 30 min innan. Nu handlade vi vid 13:40 var nästan klara hoppade över det sista kaffet o var mycket irriterade. Precis detsamma hände för något år sedan, du tänkte jag att det var en dålig dag på jobbet men nu verkar det vara rutinen!!! Vi har många fik i Lidköping så nu väljer vi något annat.
2007-02-22
Kräsen
Här hänger alla sta'ns coola kids och caféet/konditoriet försöker hänga med och utvecklas. Tyvärr mister man den gammaldags och "hemmagjorda" känslan man ofta förväntar sig av ett café av det här slaget. Lite FÖR "hippt", helt enkelt. Och en del saker är oförsvarbart dyra. Sittplats kan man få vänta på ett bra tag, eftersom serveringens yta är mycket liten.
Väldigt litet kanske fööör litet så det blir klaustrofobiskt, tråkig och mörk inredning, obekväma stolar. Jobbigt att behöva gå upp för en liten trappa med en bricka i handen. Lite dyrare än andra cafe men det funkar ändå, bakelserna och tårtorna och dryckerna är mycket mycket goda.