Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Däck & Fälgcenter i Jönköping
2012-02-07
felix
Jag tycker att däck och fälgcenter är det bästa stället jag har varit på. Jag fick det jag ville jätte snabbt jag behövde inte vänta mer än 1dag. Och dom berättade hur länge jag kunde köra på däcken nästa år och väldigt trevlig personal. Och så har dom även däckhotel och jag tycker det är väldigt prisvärt.
2011-10-22
svante sörberg
Jag beställde kompletta vinter hjul till min volvo
med michelindäck har väntat i 3-veckor dom sa att det skulle ta ca.2 dagar när jag ringer och frågar hur det går så säger dom att leverantören inte fått in dom i lager ännu,och att skäfen inte är inne så dom kan inget göra.
men det är samma person jag pratar med hela tiden och det är skäfen.
pratade med michelin och dom har haft däcken hela tiden.
Mycket dåligt.
Åkte ett par kvarter därifrån fick mycket bättre
service och hjulen på bilen samma dag
2011-04-28
Lotta
Mkt trevlig personal och snabb service till bra pris.
2010-04-30
"Bilmeken från GBG"
Ringer måndag OCH tisdag för att beställa..beställningen läggs..ringer på torsdag kl 14 att jag hämtar kl 17 och får frågan vilken storlek på däck jag skulle ha? Okej..kvalitetstänk ursäktar jag mig. Tror någon att det är ihopmonterat när man landar kl 17? "Kan ni vänta en kvart" Efter mina 20 år i branchen..det tar inte en "kvart" att montera ihop och balansera 4st 18" hjul. Grabbarna i verkstan vet vad dom gör..men managementgruppen saknar garanterat studieskulder.
2008-10-30
Markus
Kanonbra service. Nya däck samma dag. Snabbt o till mkt bra pris. Bra val av kunnig o trevlig personal.