Omdömen om Taste Of Beirut AB
2010-10-11
Halli, stockholm
WOW! Vi åkte till Jönköping och valde att äta på taste of Beirut.. det beslutet kommer jag aldrig att ångra:) det var den godaste maten jag har ätit, fräscha egen gjorda mezzen , jag kände smaken av allt, fräsch varm bröd, de bästa kyckling vingarna, rörna var helt fantastiska , sen kom huvudrätten dvs kött , kyckling och nötfärskebaben och WOW!WOW!WOW..
Jag reommenderar denna restaurang, bästa servicen, bästa maten och bästa ölen (Almaza)
Tack för den bästa upplevelsen!
Alla resteauranger här i Stockholm bör lära sig av er.
2008-08-27
Bix+Lasse
Fantastiskt god mat fick vi på väg från Helsingör till Uppsala. Åk av E4an om du vill ha en härligt god lunch eller promenera hit om du bor i stan! Extra plus för fräsch toalett med små frottéhanddukar.
2008-03-01
Ae
Trevlig restaurang med god mat. Hit kommer vi att ta med fler gäster.
2007-08-03
Johanna
En trevlig restaurang med god och smakrik mat. De har även bra take away.
2007-06-30
S
mat i världsklass, trevlig & proffsig personal, personal.
2007-05-16
My
Mycket bra take away! Fint upplägg, billigt och så väldigt gott. Smidigt att beställa och fick god hjälp att beräkna portioner. Det blev en mycket lyckad 30-års fest!!
2006-11-21
Helt underbar restaurang. Kanongod mat och trevlig personal.
Denna restaurang erbjuder trevligt bemötande, underbar och vällagad mat, trevlig och lagom libanesisk miljö med tillhörande musik. I jämförelse med andra restauranger i Jkpg står sig Taste of Beirut mycket bra. Jag upplever att med den fina och välsmakande mat i kombination med magdans och en underbar atmosfär rekommenderar jag Taste og Beirut varmt.
Väl värt pengarna att få uppleva en snabb resa till Orienten.
Hämtmat el besök, bägge håller yttersta klass. 10 av 10