Omdömen om KARISTA Hair Academy
2010-05-21
Jesper G
Bästa elevklippningen finns på karista utan tvekan. Aldrig blivit missnöjd och jag går dit varje gång!
2010-04-12
Nöjd kund
Klippte in mitt löshår helt perfekt, verkar som många i Jönköping är ovilliga att göra det för att det enligt dom är olika längder på håret. Kanske just därför man ska klippa in det sa denna frisör vid namn Katerina. Eftersom hon klarade det galant så måste det ju varit okunnighet hos andra frisörer snarare än så stort fel på löshåret. Men om en så där 10 år kanske dom andra klarar det också. Inte överdrivet trevliga men jag klara mig utan det så länge det blir bra.
2010-02-03
Hur kan man driva ett företag när man inte ens har kommunikation mellan sina anställda. Jag beställde tid åt min dotter för en vecka sedan, vad händer. Jo när vi kom dit så påstod de att vi inte hade tid förrän om en timme, då sa jag att vi hade beställd vid denna tid för vi bor inte i stan och jag skulle börja jobba om en och en halv timme. Som svar..sorry men ni har den tiden och jag förklarar att vi hade denna tiden, men vägrar att göra något åt det. Du få i morgon, konstig för när vi var där så fanns inte en enda kund i salongen. Jag anser att detta företag inte är seriöst och dessutom driver de en frisörskola. Oj Oj klingar lite dåligt. Nä sådan företag behövs granskas noga.
2009-08-04
Nina
Jag har bytt frisörer ett antal gånger eftersom jag tröttnat på att alltid se likadan ut i håret gång efter gång, men på Karista tänker jag stanna! Gina är superduktig på att komma med idéer och förändra. Jag är supernöjd, tycker stället är mycket fräscht och man blir alltid bra bemött av all personal!
2009-07-12
Janni
Väldigt bra frisersalong,den bästa jag har varit på, personalen var trevlig och väldig kunnig,
rekommenderas varmt
2009-05-27
Jag klippte mig hos en elev och det blev jätte bra. Var lite nervös i början för hur det skulle gå men efter att jag sett hur han arbetade och gjorde ett sånt fint jobb med mitt hår så var jag super nöjd. Fortsätt och kämpa så lovar jag att det kommer gå jätte bra för dig!!
2009-05-06
Alexander
Var på Karista för någon vecka sedan och klippte mig hos en tjej som hette Amanda. Och har aldrig fått ett så bra bemöttande från en frisör, grymt trevlig och proffsig. Blev super nöjd med klippningen och kan varmt rekommendera er att gå till henne, riktigt duktig!! Salongen var riktigt fräsch med så de som säger att de smutsigt och dammigt måste varit på fel ställe.. dessutom väldigt prisvärt.
2009-04-24
har varit där några gånger de e så skitigt att man inte vill bli klippt. de ligger fullt med hår på vagnarna och på stolarna. och dammet ska vi inte gå inte på.
2009-03-07
Har aldrig varit med om något värre. Gick dit en gång och aldrig mer. tjejen som klippte mig frågade mig om hon skulle använda saxen eller kniven...jag bara tittade på henne som om hon vore hur korkad som helst. Tänkte bara hur ska detta gå. blev ingen skillnad på min nya frisyr som gamla... aldrig mer. otrevlig personal dessutom. =(
2008-12-11
Bobby
Inte nog med att frisörläraren leder frisörlandslaget så finns där en tjej som är specialist på färger och har fantastiska idéer. Jag har aldrig blivit missnöjd. Ska ni klippa er där så fråga efter Gina, hon e mycket proffsig och helt fantastisk. Rekomenderar salongen starkt.
2008-12-11
britta
har aldrig varit på en bättre o fräschare salong....bästa frisörerna i stan ............
2008-12-10
monica
jag ville ha en förändring, jag är väldigt krävande och har svårt hår(enligt alla frisören jag har gått till). förändringen med både klippning färgning o slingor ha gjort mig som en tjej från catwalken,,, jag älskar mitt nya jag.
2008-07-31
Jag är sååå nöjd med deras elever! Har gått där i snart ett år och klippt mig. Lika nöjd varenda gång. Och billigt. 99 kr.
2007-09-05
Elisa
Har varit 3 ggr och klippt mig hos en mycket duktig frisörska som har god känsla för vad håret och utseendet passar för. Jag har varit helnöjd alla gånger. Min son bytte frisör och gick till Karisma och har nu klippt sig där 4 ggr. Han är också mycket nöjd med resultatet och villabsolut inte byta igen. Man blir vänligt bemött och väl omhändertagen
2007-08-02
Var där för klippning hos en av studenterna. Kanonbra! Hon var väldigt nogrann och ville förstå precis hur jag ville ha det! Jag blev otroligt nöjd!
2007-07-26
Jag var och både färgade och klippte mig, tjejen som fixade mig var duktig!! Resultatet blev mycket lyckat. Nu ska jag bara vänja mig vid förändringen...
2007-07-10
LC
Killen klippte inte alls bra var jätte besviken. Hur de som själva inte kan klippa kan ha en "skola" förstår jag ej.
2007-07-04
L
Var där för klippning och slingor. Klippningen blev ok, inte bättre. Frisören ville inte göra både mörka och blonda slingor i mitt hår; det var ingen ide enl. henne. Gjorde bara ljusa slingor, dock bara överhåret, att göra hela håret var bara " onödigt arbete ", trots att jag har uppklippt hår så att underhåret syns hela tiden. Slingorna syntes knappt, bara en liten skiftning när jag stod under badrumslampan. Gick tillbaka och påpekade detta. Fick hjälp av en annan frisör som la i några nya slingor, men bara i överhåret igen. Trots att jag betalade 1000 kr första gången ville dom först att jag skulle betala 200 kr till. Vägrade, jag hade redan betalat för att få ljusa slingor, men det syntes inget och det vart bara några slingor mitt uppe på huvudet. FRUKTANSVÄRT DÅLIGT!

Yes, då var jag nyklippt och snygg i håret igen.
Kan verkligen rekomendera Katarina på Karista, man talar om hur man vill ha håret och hon förstår precis, Tack Katarina, vi ses!!!