KARISTA Hair Academy

Omdömen om KARISTA Hair Academy

2011-01-22

VG

Nöjd igen!! :)

Yes, då var jag nyklippt och snygg i håret igen.
Kan verkligen rekomendera Katarina på Karista, man talar om hur man vill ha håret och hon förstår precis, Tack Katarina, vi ses!!!

2010-05-21

Jesper G

bästa elevklippningen

Bästa elevklippningen finns på karista utan tvekan. Aldrig blivit missnöjd och jag går dit varje gång!

2010-04-12

Nöjd kund

Inklppning löshår

Klippte in mitt löshår helt perfekt, verkar som många i Jönköping är ovilliga att göra det för att det enligt dom är olika längder på håret. Kanske just därför man ska klippa in det sa denna frisör vid namn Katerina. Eftersom hon klarade det galant så måste det ju varit okunnighet hos andra frisörer snarare än så stort fel på löshåret. Men om en så där 10 år kanske dom andra klarar det också. Inte överdrivet trevliga men jag klara mig utan det så länge det blir bra.

2010-02-03

Rosita W Rosita W

Besviken kund

Hur kan man driva ett företag när man inte ens har kommunikation mellan sina anställda. Jag beställde tid åt min dotter för en vecka sedan, vad händer. Jo när vi kom dit så påstod de att vi inte hade tid förrän om en timme, då sa jag att vi hade beställd vid denna tid för vi bor inte i stan och jag skulle börja jobba om en och en halv timme. Som svar..sorry men ni har den tiden och jag förklarar att vi hade denna tiden, men vägrar att göra något åt det. Du få i morgon, konstig för när vi var där så fanns inte en enda kund i salongen. Jag anser att detta företag inte är seriöst och dessutom driver de en frisörskola. Oj Oj klingar lite dåligt. Nä sådan företag behövs granskas noga.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård