Omdömen om Klippcenter i Jönköping AB
2009-03-18
Ann
Jag kom in som mörkhårig och gick därifrån ljus. Med lite hjälp så vågade jag visa mitt gråa hår. Tack Lotta.
2008-03-15
therese
Jag vågade klippa lugg och det blev superfint. Här har man känsla för trender och vad som passar just dig!
2008-01-21
Karl
Efter många år med samma frisyr gick jag med på en förändring - lite tveksam.. När jag kom hem så fick jag höra "äntligen" ser du stilig ut! Min fru har rätt, på klippcenter ser dom vad som behöver göras för att frugan ska bli nöjd - men framför allt är jag glad över förändringen..
2007-04-11
Jenny
Jag är alltid jättenöjd då jag kommer därifrån! Trevligt bemötande. "Hon" tar sig verkligen tid och lyssnar på hur jag vill göra och visar exempel i tidningar. Hon kommer själv med idéer vad som kan vara fint. Supernöjd!
2006-11-10
linda
Fick klippa bort mitt jätteslitna hår. Deras elev såg verkligen till att klippa som jag ville ha det och kom med massa förslag både enligt mode och vad som passar mitt ansikte. Otroligt bra bemötande och otroligt duktiga! Väl värt pengarna!
Var kund hos annan salong tidigare, men fick vid ett tillfälle väldigt otrevligt bemötande. Gick därefter till underbara Lotta och fick sån proffsig hjälp och blev så trevligt bemött att jag nog aldrig kommer att byta salong. Har varit kund på Klippcenter i ca 14 år nu och går aldrig därifrån missnöjd!!! Det är väl ett gott betyg ;)