Svensk Fastighetsförmedling

Omdömen om Svensk Fastighetsförmedling

2012-02-24

Leif

Proffsiga!

Trevligt bemötande i ett snyggt och fräscht kontor. Ska inte sälja än men när det är dax vet jag vart jag går- till Svensk Fastighetsförmedling.

2011-10-18

Ernst

Första Intrycket - Personalen trivs

Trevligt bemötande, ett leende från personalen bakom disken är det första man möts av. Profesionella, nytänkande och skönt att träffa mäklare som står med båda fötterna på jorden. De kom med goda råd inför försäljningen av mina föräldrars hus, jag gjorde som de sa och allt blev kanon. De fick bra betalt vid förs och de skötte hela affären från början till slut helt klanderfritt. Mina föräldrar var emormt nöjda, mäklarentog sig verkligen tid och förklarade så även de förstod hela prosessen. Inte konstigt att de har blivit Sveriges bästa mäklarkontor 2 gånger de senast 5 åren. Jag kommer tillbaka när det blir dags för min familj att sälja.

2011-10-08

Maj

Toppen

Vilket kontor! Fräscht och fint, trevligt bemötande av tjejerna i receptionen.

2011-09-20

Anders Carlsson

Urusel

Har haft kontaktmedmäklare i Jönköping. Inkompetens och oengagemang är väl ledordet! Tar ej tag i problem och står ej för löften som ges Nä usch och fy!!

2011-05-10

Gullan i Kämpen

Aktiva och framåt

Har gjort ett kanonjobb med vår lägenhet på Torpa.
Vi hade lite stökigt men de fixade styling och gjorde ett bra och aktivt arbete. Vi är nöjda och kan rekommendera dem till alla våra vänner. De var lite dyrare än de andra mäklarfirmorna men vi fick rekordbetalt i vår förening. Helproffsigt!

2011-04-24

Petra

Outstanding!

Jättenöjd med deras engagemang och service vid försäljningen av mina föräldrars hus.

2011-04-22

Ulla

Kund

Köpte genom dem och är helnöjd med deras bemötande och service!

2011-04-19

Arg säljare

Besviken

Vår mäklare jobbade mer för köparen än för oss. Gav dem uppgifter så att de kunde sänka priset,
Väldigt besvikna på denna inkompetens
Kommer inte att nyttja deras mäklare igen ej heller rekommendera dessa

Fler företag i Jönköping