Omdömen om Charlies Häst & Hund
2012-05-08
Här finns allt för häst och hund! Efter många år av lite lite hundprylar har de bättrat sig ordentligt beträffande det och deras hästprylar har alltid varit AWESOME! Lite safiga priser kanske, men inte högre än någon annan butik som säljer märkesprylar till häst... Det enda de inte har är väl i princip Scapas schabrak, men det är också det enda. Helt underbart, trevlig personal och bra service vad man än ska ha. BIG LIKE!
2011-12-13
Hunden är min bästa vän
Här finns allt för den hästtokiga , men inte mer än några fåtal saker för hunden... kalla denna butik komplett för höst och hund är fel... Våga ta in mer än 4 hundleksaker och någon stackars reflex om du vill ha fler kunder som inte bara behöver hästartiklar...
2011-10-05
Alma
Utbudet är enormt, det enda jag saknar är personligen bredare urval på hund-/kattsidan, och kanske lite mer tydlig uppdelning av grejerna. Känns tyvärr som att hund och katt fått det minsta hörnet i hela lokalen. Men så är det ju mestadels en hästbutik, så egentligen får man väl stå ut, haha!
Men i övrigt, helgo personal med rätt servicetänk och aldrig att jag klivit innanför dörrarna och känt mig oönskad eller utstirrad när jag kommer dit!
Det känns verkligen som en butik som vill ge kunden det mesta utav besöket!
2009-11-22
lolmissbrukaren.blogg.se
Bra butik med trevlig personal. Butiken man ska gå till om man ska köpat t.ex. ett par ridstövlar/märkesridbyxor. Om du dock bara ska hitta ett par billiga ridkläder till nybörjaren, så finns det bergis bättre butiker. Bra sort. En OK ridbutik, som kunde sälja lite mer billiga ridkläder. Har en bra höstrea!
2009-05-06
Camilla
Fick snabb hjälp med sadel, och inpassning.
Inga problem trots byte mm, trevlig personal!
2009-01-16
Jenny
Super kul butik med massor av roliga kläder mm. Ett måste för alla ni som gillar hästprylar. Stort plus för trevlig personal.
2009-01-15
Har alltid fått bra service, och personalen är helt underbar. Man går alltid från butiken med ett leende på läpparna! Tänk om alla butiker var sådana!
2008-11-15
stamkunden
Bra affär och "trevlig" personal, tills man får problem. Har haft väldigt mycket strul med sadlar från deras sida. och då är det inte speciellt hjälpsamma och trevliga
2007-05-08
Anki
Charlie's är en butik som jämfört med andra inom branschen erbjuder ett stort sortiment inom häst/hund tillbehör. Personalen är kunnig och serviceinriktad och är det någon vara som mot förmodan inte finns hemma så beställer de gärna hem den, med snabb leverans. Priserna är lite över medel men det är det värt när man vet att man går därifrån som en - Nöjd & glad kund!

Har aldrig varit här utan att ha köpta något! Personalen är hjälpsam, fina saker med bra kvalitè. Är såååååhäääääär nöjd med alla saker därifrån.