Händelsen jag beskriver nedan är några år gammal, men när jag såg att de fått gott betyg var jag tvungen att ge min bild av företaget.
När flyttfolket från Husqvarna Flytt- och möbeltransport AB redan hade börjat att packa sa de att de inte hade tid att hålla på och vara försiktiga och var det något jag var rädd om tyckte de att jag kunde packa och flytta det själv. De var extremt stressade när de flyttade och de orsakade en hel del skador, men det "var sådant man fick räkna med" enligt deras chef (som var med och flyttade).
De orsakade bla följande skador: Bokhylla kantstött. Ett köksbordsben knäckt i infästningen. En tavelram sönderskrapad. Bakstycket på två bokhylledelar som lossnat och innehållet utspritt. Ett skrivbordshörn kantstött. En kartong illa krossad/hoptryckt. Flera andra kartonger lite hoptryckta. Kläder svettfläckade för att de bar ut och in det direkt i famnen.
De "missade" dessutom att tömma en garderob. De fick helt enkelt slut på tid och för att hinna packa upp samma dag drog de bara iväg (utan att släcka, stänga eller låsa efter sig).
När vi flyttade in grejorna och upptäckte skadorna var Chefen helt med på att betala ersättning, men när jag sedan kontaktade honom och begärde ersättning vägrade han och sa att jag inte hade några bevis för att det var de som orsakat skadorna.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2008-02-02
bojan
Flytt
Mycket bra service av grabbarna som utförde flytten . Rekomenderas varmt.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (1)Visa alla omdömen (2)
De orsakade bla följande skador:
Bokhylla kantstött.
Ett köksbordsben knäckt i infästningen.
En tavelram sönderskrapad.
Bakstycket på två bokhylledelar som lossnat och innehållet utspritt.
Ett skrivbordshörn kantstött.
En kartong illa krossad/hoptryckt.
Flera andra kartonger lite hoptryckta.
Kläder svettfläckade för att de bar ut och in det direkt i famnen.