Omdömen om Hairstyle 4 YOU
2012-02-02
L
Höörs utan tvekan bästa frisör! Bra service och trevligt och glatt bemötande. Sandra har alltid bra råd och idéer om hur just ditt hår ska skötas och stylas på bästa sätt. Blir alltid nöjd hos Sandra!
2012-01-25
Detta är en av Höörs bästa frisörer,, Har ni inte provat henne så gör det, jag lovar ni blir inte missnöjda ,,ni blir jätte nöjda,,
2012-01-18
fru nöjd
En väldigt trevlig salong. Bra service med rådgivning och bra tips till tråkigt hår. Olika sorters produkter som passar till olika hårtyper. Huvudmassagen är inte heller fel. Lätt att parkera är också ett +
2012-01-08
Emma
Super mysig och trevlig salong! Är alltid nöjd när jag går därifrån. Mycket duktig frisör som alltid ger ett glatt bemötande och bra tips :)
2012-01-06
Trevlig salong lungt och skönt. Massagen när håret tvättas är superskön. Sandra klipper jättebra. Bra läge nära stationen när man åker tåg.
2012-01-05
EJE
Är mycket nöjd med Sandras bemötande och
kunskaper. Huvudmassagen är GULD värd!!
Trogen kund.
2012-01-05
AME
Är mycket nöjd med min nya frisyr och färg. Sandra ger många tips och ideer. Att komma in i Sandras nya salong ger ett inre lugn.
2011-12-31
M.E
Snygg salong med lugn atmosfär. Frisör med bra kunskap och många idéer och tips. Stort plus för hårmassagen i schamponeringen
2011-12-30
Sara
Grym och härlig och glad frisör, jättefin salong och går alltid ifrån Sandra hur nöjd som helst!
Johan Gustafsson
Stilren salong med både gammalt och nytt i en bra kombination. Bra erbjudande på produkter och en duktig frisör.
Fredrik Olufsson
Snyggt inredd och en luftig salong. Ibland produkterna finns i stort sett allt man kan önska och en frisör som är väldigt duktig och uppfyller önskekraven.
Helena Ljungqvist
Alltid ett glatt och trevligt bemötande. :)
Yvonne björkman
Trots dina hittills få år som frisör har du en kunnighet som många aldrig lyckas arbeta fram. Du har det i händerna. Alltid lika trevlig!
2011-12-24
Roger åkesson
Lugn och skön miljö. Mycket bra bemötande och service, man känner sig väl omhändertaget.
2011-12-24
Jenny Rasmusson
En väldigt trevlig salong med duktiga och komponenta personal. Bra service med rådgivning och bra omhändartagande av kunder. olika sorters produkter som passar till olika hårtyper.
2011-12-22
Oskar Alvesson
Smakfullt inrett och nysig salong. Bra läge (om man bor i Höör). Bra produkter och stor gästvänlighet.
2011-12-22
Alex trifunovic
Jättebra service! Bra att man kan komma in och putsa håret gratis.
2011-12-17
STAMKUNDER
Trevligt bemötande trevlig salong bra produkter
frisyrenbra allt är toppen hos SANDRA.
2011-12-16
Johan Andersson
Tycker om att klippa mig hos Sandra. Hon är bäst!
2011-12-16
Filippa Hellström
Mycket trevligt bemötande och toppenservice!!!!
Ameli Kalin
Jättebra service, bemötande mm. Väldigt nöjd med allting.
Anneli Kalin
jättebra service, bemötande mm. Väldigt nöjd med allting!
Kerstin Olofsson
Trevligt bemötande, bra produkter och duktig frissa
2011-12-12
Nina
Tycker att Sandra gör ett fantastiskt jobb som frisör. Hon lyssnar på vad man vill ha samt ger goda ideér som blir hur bra som helst! Mer nöjd kan man inte bli. Frisör salongen är nära och bra till höörs station. Charmigt och mycket mysigt. Man blir ordentligt ompysslad hos Sandra. Rekomenderar henne startk till alla jag stöter på =).
2011-12-08
Jag är så nöjd när jag varit hos Sandra, hon utstrålar ett lugn, man får en skön avkoppling och en snygg frisyr. Jag har hittat min frisör.
Henrik
Supertrevlig frisör som alltid är påhittig och med mycket snyggt slutresultat. Extra plus i kanten för tvättningen i massagestolen innan klippning.
Stammis!
Sandra är en riktigt proffsig frisör och väldigt noggrann! Alltid nöjd när jag varit hos henne!!!
Jenny
En frisörsalong med en riktig personlig stil som känns lugn och rogivande att besöka! Man blir så ompysslad och bortskämd med massage under schamponeringen för både rygg och hårbotten så det känns lyxigare än andra salonger! Gå dit och slappna av och njut, precis som det ska vara!

Var och klippte mig på hairstyle för att få en snabb frilla! Blev riktigt nöjd