Bokade tid, kom dit och det var stängt. Står på deras öppettider att det ska va öppet och bokar man så räknar man med att det ska va någon där. Annars kunde de ju hört av sig men de gjorde de inte!! Känns som ett oseriöst företag och jag kommer inte gå dit fler gånger!!
Anmäl omdöme
Svar från Felicious
2012-04-16
Hej Elin! När bokade du tid? Kan det blivit fel med bokningen? Vi är självklart på plats då vi har bokningar, men eftersom vi är en man kort så blir vi ibland tvungna att stänga för lunch eller kortare möten, ärenden. Självklart är vi ett seriöst företag som jobbar hårt! Mvh Felicia - ägare
Anmäl
2012-03-22
jenny
jätte nöjd!!!
klippte och färgade mig på felicious och blev jätte nöjd!!!snälla, duktiga trendiga frisörer som tar väl hand om dig! är så glad över mitt nya utseende!
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2011-12-18
Sofie
bra frisör!
prövade att klippa mig på Felicious i Lund! Har nog aldrig känt mig så avslappnad hos en ny frisör som då! Har fått jätte mycket komplimanger efteråt från okända och vänner/familj! testa felicious och bli nöjd!
Hej Elin!
När bokade du tid?
Kan det blivit fel med bokningen?
Självklart är vi ett seriöst företag som jobbar hårt!
Mvh
Felicia - ägare