Omdömen om Hår-Compagniet
2011-05-10
abc
Har aldrig varit riktigt nöjd med tidigare frisörer. Men har nu äntligen hittat en mycket duktig och trevlig frisör, Isabella på Hår-Compagniet. Kommer även att göra en hårförlängning efter sommaren.
2011-04-05
RN
Relativt nyinflyttad och googlade på frisörer i Trelleborg, testade ringa en större salong som inte svarade i telefonen även på flera påringningar... Kollade sedan rejta och såg att denna frisören hade bra betyg. Ångrar mig inte ett dugg att jag valde att gå dit! Duktig och trevlig tjej som är en av de få som lyckats tämja min hårman och ovanpå det lyckats klippa mig exakt den frisyren jag är ute efter. Hon har helt klart en stammis här!
2011-04-01
Jag blev nöjd med håret! Tack så mycket:) En lugn och myssig liten salong, inte så mycket spring och stirr! Vilket passar mig mycket bra.
2010-12-28
Anders
Valet av frisörsalong i min nya stad baserades på vem som hade högst betyg här på rejta. Och jag blev mkt nöjd, skicklighet + förståelse av vad man som kund är ute efter tål att jämföras med de duktigaste frisörerna jag gått till i storstäder runt omkring i Skandinavien.
2010-09-20
Eva
Tack isabella för att du alltid får till det där lilla extra!
2010-04-16
b-r
Jag har också blivit stamkund redan. Rekommenderas. jätte fin hemsida
2010-03-29
Eva Larsen
Är också stamkund! Hon är en trevlig frisör som vet vad hon gör. Jag kan varmt rekommendera Isabella!
2010-03-09
liten salong men mycket mysig och trevlig, blir alltid nöjd! rekommenderas.
2010-01-15
Helene
Tack för en mycket bra service och ett fint bemötande. Äntligen en frisör som kan sina saker här i Trelleborg! Det behövs varken någon "Studio", "Stylist" eller "Kreatör", det enda som krävs är en duktig frisör som vet vad det handlar om!!! Rekommenderas verkligen :-)
Tack
2009-11-16
MariaK
Jag har nyligen flyttat till Trelleborg och såg annonsen från Hår-Compagniet i Lokaltidningen. Detta är den proffsigaste frisör jag någonsin har varit hos och jag rekommenderar verkligen alla Trelleborgare att gå dit !
MVH
Maria K
2009-11-12
Erika
Denna salongen kommer komma långt! Nytänkande kvalitet och mycket bra service! Lycka till med allt Säger jag bara.
2009-11-12
Åhh vad fin jag blev i håret! Känns så himla bra, jag har nog varit runt på de flesta salonger i trelleborg men har ALDRIG blivit såhär nöjd som denna gång jag var på hår-compagniet. Riktigt duktig var hon!! har redan bokat ny tid innan jul=).
Har provat många hårsalonger sen jag flyttade hit.Och har hittat världens bästa.Hon är trevlig,kunnig och inte minst lyhörd inför vad kunden vill ha.Tack!
Tack så jättemycket för era fina omdömen! Man blir så glad av att läsa! Mina kunder är dom bästa! / Isabella.